Ben durdurduğunu duydum ve denedim ancak saçım yıkarken gacur guçur ediyordu, böyle yumak gibi oldu saçım acaba önce zeytinyağlı yeşil dalan sabunu ile yıkayıp sonrada saç kremi sürsem sizce alışır mı? ve sizde duydunuz mu böyle birşey dökülmeyı durdurduğu doğru mu, devam etsem alışırım saçım?
Zeytinyağlı yeşil dalan sabunu saç dökülmesini durduruyor mu?
Ben kullandım, pek faydasını görmedim. Saçı kazık gibi yapıyor, kokusu da berbat. Herşey doğala dönüyor ya, ne var ne yoksa iteliyorlar bu vesileyle :))
4 ay civarı. Biz çocukken vardı zaten o sabunlar, öyle allanıp pullanıp tekrar öne çıkardılar. Ben şampuana devam ediyorum, sabun saçta bana göre verimli sonuç vermiyor.
Ben denedim saçımı yumak gibi yaptı sertleştirdi sonra birşekilde duştan sonra açtım saçımı. eskisi gibi kıvırcık şekli geldi saçımın. yani şampuan kullanırken pek kıvırcıklığı yoktu bile Sence faydası olurmu dökülmeye?
Ne kullanırsan kullan duştan çıkar çıkmaz saçlarını geniş dişli tarakla tararsan açılır. Evet o sabun hem sertleştiriyor hem de topak topak yapıyor saçı, ben de açmakta zorlanıyordum şampuana göre.. Yıllardır uzun saç kullanırım, benim saçım da dalgalı. Sana önerim şu, dediğim gibi duştan sonra tarakla aç ve makineyle kurut nemli kalacak şekilde ama. Sonrasında elinle az jöleyle şekil verirsen doğal kıvırcıklığı kalıyor. Dökülme karşıtı şampuanları dene dökülme içinde, bioblas kullanmıştım ben faydasını gördüm.
Ben bir kere denedim saçım yumak gibi oldu duştan sonra açtım saçımı birşekilde. eski kıvırcıklığı geldi, şampuan kullanırken pek kıvırcıklığı yoktu. Dökülmeyı durdurur mu acaba devam edeyim mi?