Saç dökülmelerinin düzensiz beslenme, vitamin eksikliği, aşırı stresi çevresel faktörler, yanlış saç bakımı gibi birçok sebebi bulunuyor. Saçlarınızda yaşadığınız yoğun dökülmenin sebebi genetik de olabilir. Bunu anlamak için bir uzmana danışmanızda fayda vardır, saç dökülmenizin sebebi bulunursa tedavisi de kolaylaşacaktır.
Saç dökülmesine karşı şampuanlarla bu problem büyük ölçüde engellenebiliyor. Bunlardan bir tanesi de Tresan ısırgan otlu şampuandır. Peki ısırgan otu gerçekten dökülmeleri engelliyor mu, saç dökülmesi problemi yaşayanlara çözüm oluyor mu?
Tresan ısırgan otlu şampuan dökülmeleri önler mi?
Tresan ısırgan otlu şampuan dökülmeleri önler mi?
Isırgan otu saç köklerini uyararak uzamayı hızlandırdığı bilinen bitkilerden bir tanesidir. Tresan ısırgan otlu şampuanın dökülme karşıtı olan seçeneği de bulunuyor. Paraben ve gluten içermiyor. Isırgan otu içeren formülüyle saç köklerindeki kan dolaşımını uyarır, saçların derinlemesine beslenmesine, daha canlı görünmesine destek olur. Yıpranmış saçlara sahipseniz güçlendirici bakım seçeneğini de kullanabilirsiniz. Tresan ısırgan otlu şampuanın farklı saç tiplerine, saç problemlerine özel seçenekleri bulunuyor.
Tresan ısırgan otlu şampuan kullananların büyük bir bölümü saç dökülmelerinin yarı yarıya azaldığından, eskisinden daha sağlıklı saçlara sahip olduklarından bahsetmiş. Yorumlardan bazıları şu şekilde:
Ben uzun süredir kullanıyorum bir sürü şampuan kullandım ama teresan en sevdiğim artık başka şampuan kullanmıyorum.
Çok faydasini gordüm, saç dökülmesi olanlar kaçirmasin.
Uzun zamandır kullandigim bir şampuan ben sac dökülmesinden dolayı kullanıyorum ayrıca saçlarım kuru olduğu için bu çeşidini alıyorum güzel bir şampuan sacları güzel temizliyor ve iyi geliyor.
Saçlarım çok dökülüyor şampuan değiştirmek istedim ve saç derim hemen uyum sağladı, saçımı dökmedi begendim.
Yıllardır kullandığım şampuan markası. Hem kullanıyorum hem de çevreme tavsiye ediyorum. Çevremdekilerden de olumlu dönüşler alıyorum. Seyrek saçlara birebir. Güçlendiriyor, kuvvetlendiriyor.
ben kullandım... güzel bir kokusunun yanında başka bişey fark etmedim... gerçi saçımda bir problem yoktu ama.. nebileyim.. diyer şampuanlardan bir farkı yok... sadec biraz pahalı o.. yanılmıyosam dışardan ithal ediliyor... şimdi kaliteli yeşil sabun kullanıyom... :)
tresan ın kepege karşı etkili şampuanından kullanıyorum. kepeği az olan saçımı dolu dolu kepekli yapma becerisini gösterdiği yetmediği gibi, hergün saç derisi kaşıntımdan beni bezdirme başarısını da gösterebilmiştir. size tavsiyem tresan dan uzak durun
Size tavsiyem tresandn uzak durun diye birşey yok kardesim adama iyi gelicek ki 6 ay önce tepe kismi ampül gibi parlayan bir arkadaşımın attığı fotoğrafı gordn bayağı bir kapanma var 3 aylık kullanımda bitkisel bir ürün alerji etkisi çok az sende sorun yapmış bende başlamayı düşünüyorum ama gayet iyi sonuç veriyo engelleme kimseyi burda.
En İyi Cevaplar