Sabunun etkili olacağını sanmıyorum. Biotin takviyesi alabilirsin. Tavsiye vermemin sakıncası olmazsa eğer Solgar markasını arastırabilirsin. Minoxil içeren spreyler var.(Minoxil ve Evocapil) Bunları günde iki kez olarak saç derine uygulayabilirsin. Bir de ek olarak saç dökülmesine karşı Sebamed marka dökülme önleyici şampuanı araştırabilirsin.
bence daha ıyı olur cunku zeytınyagında e vıtamını oldukca coktur sampuana göre ben kendım yıkamadan once 15 dk zeytınyagı ıle ıle masaj yapıp bırakıyorum ve sonra dusta yıkıyorum guzelce cok parlak ve guclu oluyor
yok cok guzel oluyor en son nemlendırıcı fılan ya da bakım yapabılırsın ama zeytınyagı fayladarı baya ıyı yuz bakımı ıcınde kullanıyorum baybface yapıyor :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Merhaba.
Saclari yumusacik yapip dokulmeyi durduruyormus
Dökülmeye durdurduğunu bilmiyordum.
Sabunun etkili olacağını sanmıyorum. Biotin takviyesi alabilirsin. Tavsiye vermemin sakıncası olmazsa eğer Solgar markasını arastırabilirsin. Minoxil içeren spreyler var.(Minoxil ve Evocapil) Bunları günde iki kez olarak saç derine uygulayabilirsin. Bir de ek olarak saç dökülmesine karşı Sebamed marka dökülme önleyici şampuanı araştırabilirsin.
Çok yararlı oldu bu bilgiler. Çok teşekkür ederim 🙏 bu tarz detaylı bilgi veren yorumları seviyorum.
Ricalar...
bence daha ıyı olur cunku zeytınyagında e vıtamını oldukca coktur sampuana göre ben kendım yıkamadan once 15 dk zeytınyagı ıle ıle masaj yapıp bırakıyorum ve sonra dusta yıkıyorum guzelce cok parlak ve guclu oluyor
Ama saçını çok sert yapmıyor mu sabun zeytinyağlı bile olsa
yok cok guzel oluyor en son nemlendırıcı fılan ya da bakım yapabılırsın ama zeytınyagı fayladarı baya ıyı yuz bakımı ıcınde kullanıyorum baybface yapıyor :D
Yüzde işe yarıyor gerçekten hangi marka seninki uygun fiyatlıysa bakayım
ben dırek zeytın yagı kullanıyorum ama ayda bırkere fılan sonra sacımı sodayla yıkıyorum 15 dk filan bekletıyorum masaj yaptıktan sonra
Bunu ben de deneyim
Denemedim Ama Zeytinyağ Faydası var besleme olarak kılları gelir
Evet öyleymiş
Şampuandan çok daha iyi. Gercı 1 kere kullanıp bıttım sabunu kullanmaya başladım.
Sert yapmıyor mu
Yıkayıp bekletmeden hemen durularsam evet ama saçlarımda bekletirsem bebek totosu gibi yapıyor 😂
Bugün çok güldürdün beni :)
Allah devamını getirsin bahtıgüzel. İyidir gülmek
Teşekkür ederim, esprili insanları severim :)
Hiç denemedim ama zeytin yağı saçı besleyebilir.
Denemedim hiç
Ben denedim ama saf değildi
Saf olmayinca etkisi azalıyor mu
Hiç olmuyor hatta
O zaman direkt etki eden doğal olan kullanılmalı tabi tecrübeli ve kullanan insanların görüşlerine göre hareket edilebilir
Ben bulduğumu almıştım çok etki göstermedi kozmetik yazıyordu arkasında
Etkisi etkisizmiş başka deneyin belki daha etkili olur
Evet doğal ürün satan köy ürünleri satan yerlerden almayı deneyeceğim bakalım
İnşallah bu sefer tutar
Umuyorum güzel bir ürün bulabilirim 🙏
Sertleştiriyor. Saçı.
Evet ben de böyle biliyorum
Gelirmis
Öyle mi :/
Yumuşatır
Tutmaz
tutmaz