Arkadaşlar saçı Arap sabunu ile yıkamak ne derece doğru ve olabilir mi böyle bir şey acaba? Saçım dökülüyor ve ince telli bir yararını görür müyüm ki?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Arap sabunu ile sadece temizlik yapıldığını düşünenlerdeniz, yanılıyorsunuz! Arap sabununun cilt ve saç üzerinde de birçok faydası bulunuyor. Aktarlarda rengarenk kalıp Arap sabunlarına denk gelmek mümkün, peki gerçekten Arap sabunuyla saç yıkanır mı?
Arap sabunu ile saç yıkanır mı?
Arap sabunu doğal bir ürün olduğu için gönül rahatlığıyla saçlarınızı yıkamak için de kullanabilirsiniz. Zaten kimyasal içeriği artan ürünler insanları son zamanlarda doğal olana yönlendiriyor. Arap sabunu da saçlar için çok faydalı olan, doğal bir üründür.
Arap sabunu saça kullananlar memnun mu?
Arap sabununun saça birçok faydası bulunuyor. Ancak kullananlar ilk birkaç yıkamada saçlarının sertleştiğini söylüyor, bu da çok doğal bir durum. Fakat düzenli yıkama sonrasında saçlarının yumuşaklığının normale döndüğünü söyleyenler de var. Arap sabununu renk açma özelliği için tercih edenler de bir hayli fazla. Saç renginizin bir iki ton açılmasını, saç boyanızın akmasını istiyorsanız Arap sabunu kullanabilirsiniz.
Saç için Arap sabununun faydaları nelerdir?
- Renk açma özelliği sayesinde saç boyasının akmasına yardımcı olur.
- Doğal bir ürün olduğu için saçlarda herhangi bir olumsuz durum yaşanmaz.
- Derinlemesine temizlik sağlar.
- Düzenli kullanımda saçlarınızı daha canlı gösterecektir.
- Saçların hızlı uzamasına katkı sağlar.
- Dökülmeleri önlemeye destek olur.
Arap sabunu nereden alınır?
Marketlerde satılan Arap sabunları genel olarak işlenmiş oluyor ve içeriğinde kimyasal barındırıyor. En doğalını aktarlarda kolayca bulabilirsiniz. Arap sabununun parfüm gibi kokması içeriğinde kimyasal olduğunu gösterir çünkü doğal bir Arap sabununun keskin bir kokusu yoktur. Kalıp halinde olan Arap sabunları saç yıkama işleminizi kolaylaştıracaktır. Kullanımı da normal sabunlar gibidir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
arap sabunu ile saç yıkanabilir şampuanlar bu kadar meşhur olmadığı yıllarda arap sabunu ile yıkanıyormuş insanlar ayrıca barış manco da saçlarını arap sabunu ile yıkıyormuş çünkü arap sabununda kimyasal maddeler yok doğal bir sabun.. istersen bir iki ay dene bakalım belki saçlarına iyi gelebilir.
11 Yorumla- +1 yıl
Evet bende duydum rahmetli barış mançonun saçlarını arap sabunuyla yıkadığını.. barış mançonun oğlu bir kere tv'ye çıkmıştı orda sordular baban saçını arap sabunuyla yikiyodiyolar dogru diye sordular oda evet o doğru babam arap sabunuyla yıkardı saçı güçlendiriyormuş ve kimyasal içermiyormuş içinde bitkisel yağlar ve organik yapilan dogal bir sabunmuş diger sabunlardan ve sampuanlardan farkliymiş dedi bnde izledim tvde ama anlamadığım bisey var arap sabuni köpürmez köpürmeyen sabunu kullanmak zordur yaw nasl kullancam bilemedim 😞 bitkisel yağlar saça iyi gelirmiş arap sabunundada bitkisel yaglardan varmş
arap sabunuyla yıkarsam saçın açık açık konuşmak gerekirse çalı süpürgesi gibi olur. saçlarım döküşüo dıosan biobılas kullan fayda edio.
00 Yorumla
Sarimsakla zeytin yagi (hakiki olacak) karistir güzelce döv sarimsagi sonra salça ile ama domates değil biber salcasi ile güzelce karistir ve dökülen sacina sur sac diplerine güzelce yedir karisini sonra 3 saat bekle sabunsuz yika ve bak etkisini göreceksin...
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Sabunsuz nasıl olucak kekomusun ya
- Soran+1 yıl
Kaybolsana bir gshsjjsksjs
- Soran+1 yıl
Sissst sakin ol kdldmxlsm
- +1 yıl
Şimdi arap sabunu farklı bir konu
Kurban Oldugum Ya Resul Allah herkeşi farklı yaratmış O kadın boyle giyinir Şu kadın böyle giyinir
Sonucta herkeşin bir popisi var. Tabi13 Yorumla- Soran+1 yıl
Sonuc olarak? :d
- +1 yıl
Sonucta Herkesin popisi farklı yanı dimi :D valla ciddi yorum istiyorsan hic arastırmadım sormadım ama ise yarıyacagından süpeliyim.. ben kucukken halı yıkardık annemle arap sabunu ile halı tüylerine iyi geliyor onu biliyorum yanı ondan eminim
- Soran+1 yıl
Barıs mancoda onunla yıkarmıs e rahmetlinin saclarda masallah :d
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
8Cevap
- +1 yıl
Eğer tamamen doğal ve işlenmemiş bir arap sabunu bulabilirseniz saçınızı güvenle yıkayabilirsiniz herhangi bir zararı yoktur aksine çok faydalıdır saçlarınız için
20 Yorumla - +1 yıl
Gres yağı ile yıka, o daha iyi besliyor ve pırıl pırıl yapıyor görenleri şaşırtacak kadar harikulade yapıyor saçları. Dökülenlerin yerinede anında yenisini çıkarıyor.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Tesekkürler.
- +1 yıl
Rica ederimde sakın deneme, makara yaptım :)) gres yağı arabalarda kullanılan bir yağdır.
- Soran+1 yıl
Tesekkürlerr.
- +1 yıl
Rica ederim makara yaptım. Deneyebilirsin.
- Soran+1 yıl
Tesekkürlerrr.
- +1 yıl
Makaricaderim.
- +1 yıl
ben yıllarca arap sabunu kullanıyorum onun dışında asla şampuan falan yok tek arap sabunu işte resimdeki adam benım saçlarıma bak harikalar.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Ooo cok iyisin dostum hsjshjs
- +1 yıl
rica ederim kullan ben bir zarar ğörmedim
Sağlık & Diyet konusunda 993 cevap paylaştı. Biz cantlari parlatmak icin kullanirdik sen bide saca uygula bakalim parlicakmi.
00 Yorumlakazı peruk falan alirsin :D
08 Yorumla- Soran
Olmazzz :d
- +1 yıl
niye cok hos peruklar var bence :D https://youtu.be/0KSOMA3QBU0 bak katty perry :D
- Soran+1 yıl
Tamam kes
- Soran+1 yıl
Gel de ergen bıyıklarını yolıyım senin hahahahah hdndlksns
- Soran+1 yıl
Senin gibi tel tel bıyıklarım yok merak etme hskdkjsksmd onlar cıktı diye sevinmissindir sen bide bdknssknsksksms
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Sadistmisin kanka ne zorun var sacınla :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Ölü gibiler bıktım :d
Göremezsin panpa :)
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Neden peki :D
- Soran+1 yıl
Anlıyorum tabi olabilir :dd
- +1 yıl
Ohaa Diyorumm
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Noldu?
- +1 yıl