Arap sabunu saç tonunu açarmı saça herhangi bir zararı varmı?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
Bence saçlar nekadar suyla yıkasan bile hiç yumusak durmaz birde kimbilir yapis yapis olur ya da kapkati. kesilir ben olsam denemezdim.
07 Yorumla- +1 yıl
Hic denenmez eger bunu deneyen varsa google da arastir birisi video falan atmistir belki ya da forumlarda yazan olmustur ama bazi yerlerde de sırf insan kandirmaknicin ciddi ciddi boyle oneri verenler oluyor. Benim saclarim koyu kumral denize cok gittigim zaman rengi acilmistindiye hatirliyorum bu en azindan gunluk hayatta yapilabilecek normal birsey.
- +1 yıl
Ozaman deneme bir faydası olsaydı mutlaka yayılırdı özellikle bayanlar illa ki bunj denerdi
- +1 yıl
tanimiyorum ya herkes birsey soyluyor ve her insanin bunyesi sac tipi dna si farkli birine etki eden baska bir kisiye ayni etkiyi vermez
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Normal sabun yerine arap sabunu daha iyi ben kullanıyorum.
011 Yorumla- +1 yıl
Hayır tam tersi yumuşatıyor ve elini saçına sürdüğünde yağlı olmadığını göreceksin
- +1 yıl
Kokusu yok arab sabunun faydası çoktur arap sabunu, bitkisel ve hayvansal yağ asitlerinden yapılmaktadır özellikle köy yerlerinde bulunur heryerde satılmaz bulunması zordur ve pahalıdır ;)
- +1 yıl
Olur tabi ki ama ilk önce şampuan kullan sonra arab sabunu kullanmanı tavsiye ederim öyle daha yararlı ve kalıcı olan şampuanın maddelerini temizler ;)
- +1 yıl
Bilemem ama bir sorarsın vardır belki
- +1 yıl
Ben bunu köyden getirttim büyük marketlerde vardır bildiğim kadarıyla carrefoursa da var alabilirsin ama hakiki mi bilmiyorum veya internetten bakabilirsin
https://www.gittigidiyor.com/arama/?k=arap+sabunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar