Saçımda 2 senedir aşırı dökülme ve kepeklenme var. Ne kullandıysam geçmedi denemediğim şampuan kalmadı ama hiçbirinin faydası olmadı. Aktarcıda bı yeşil sabun varmış arkadasımın annesının sacları onu kullanınca saçları geri çıkmaya başlamış. Saçı katılaştırmasın dıye yanındada saç kremi kullanmış. Sizce deneyim mi var mı fikriniz sabun türlerinden?
Cevabın nedir?
Saç Bakım konusunda 497 cevap paylaştı. Sabun Bazdır Saç Derisi Asit Çamaşır Suyu Tuzruhu Gibi Düşün Egzama Seboreik Dermatit Oluşabilir Saça Dışarıdan Yapılan Müdahaleler Saç Çıkarmaz Çünkü Molekülleri Saç Kökünden Geçemeyecek Kadar Büyüktür Doktora Gitmeni Tavsiye Ederim
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
tahir çelikaya defne sabunu kullan ama saçında boya olmasın.3 çeşidi var yoğun defne az zeytinyapı karışımlı sabunu kullandım iyi geldi.3-4 gün sertleşiyor ama sonra yumuşuyor. çok iyi durulamalısın yoksa kaşıntı olur uzun durala.
15 Yorumla- Soran
yesıl sabun dedıklerı ne oluyo acaba defne sabunu ne oluyo bıde sacım boyalı
- Soran+1 yıl
deme yaaa
- Soran+1 yıl
tamam sağol
olabilir, tatlı badem yağı sür haftada 1 kere
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
11Cevap
- +1 yıl
Çok faydası oluyor denedim gördüm 3. Gün kesiyor dökülmeyi
12 Yorumla- Soran+1 yıl
hangı sabun
- +1 yıl
(Hacı abi) beyaz hacı şakkir
- +1 yıl
Benim saçımda dökülme vardı xpecia tablet ve minoxil onerdi doktor minoxili doluldukten baya geç başladım ama ölmemiş kökler çıkmaya başladı
04 Yorumla- +1 yıl
Minoxil ı xpecia tablet ile 6 ay kullanmak kesin çözüm veriyor 6 ay xpecia 6 ay minoxil ben xpecia kullanmıyorum şu an çıksada biraz ince telli çıkıyor xpecia tablet vitamin ilaç değil saçı besliyor.
- +1 yıl
Okumayacaksın ama yinede yazıyorum istersen bir dermotolojiye git ben 3 doktora gittim en son minoxil dedi ise yarıyor birde kaşıntı vardı bana konazol şampuan önerdi haftada 2 gün sadece
- Soran+1 yıl
monıxıl ne kadar
- +1 yıl
Internette 3 kutusu kargoyla 112 tl 6 kuti alacaksin 6 ay kullanılıyor sonra 1 kutu alırsın onu azaltarak kullanırsın ama vitamin destekli kullan ise yarar yoksa dökülme ihtimali olur çıksada. Bende ise yarıyor şu an küçük küçük saçlar yine cıktı saçın 100 de 80 ı kurtsrildi vitamin almadan oldu sonra vitamin desteği alicam ama.
- +1 yıl
Kendimi bildim bileli zeytinyağlı sabun kullaniyorum saçımda...
08 Yorumla- Soran+1 yıl
nası oluyo o resmı
- +1 yıl
Anlamadım minik?
- Soran+1 yıl
mınık mı :/ sey dedım zeytınyaglı sabun desem baskasını verırlermı
- +1 yıl
Minik değil misin? :)
Boncuk ben Dalan Antique alıyorum marketten. Migros'ta var. Diğerlerinde de vardır muhtemelen. Ama el yapımı bulabilirsen çok daha güzel olur. - Soran+1 yıl
o neya abi
- +1 yıl
Ney nedir boncuk?
- Soran+1 yıl
dedigin sey abicim sjsj
- +1 yıl
El yapımı zeytinyağlı sabun mu?
El yapımı sabun işte minik.
Balıkesir'de
Hatay'da falan üretiyorlar köylerde
- +1 yıl
Şampuanını değiştir kepeğe karşı olanlar var ve çok sıcak suyla başını yıkama ılık olmalı
10 Yorumla Zeytinyağlı ya da Defne sabunu bittim sabunu
10 Yorumla- +1 yıl
Çok kurur, aksine kepeklenir
10 Yorumla Saç Bakım konusunda 501 cevap paylaştı. Olmaz
@Elidor kullan00 YorumlaDogal sabun olursa ama rafine edilmisler olmaz
02 Yorumla- Soran+1 yıl
tamam
- +1 yıl
Olur
10 Yorumla - +1 yıl
olabilir
00 Yorumla Dene istersen