Alışveriş & Hediyeler Yepyeni bir deneyim! Çift Hazneli Airfryer’da ilk ne pişirirsin? (Sayfa 3) Philips LatteGo Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3314 Yepyeni bir deneyim! Çift Hazneli Airfryer’da ilk ne pişirirsin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 47 kişi beğendi
yamacozkul Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Kumpir çok iyi oluyor yanında domates ve biber offf 0 0 Yorumla
Alfakurt7734 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Patates kızartırım be tavuk da fena olmaz aslında acıktım yemeğe gidiyorum ben ya. 0 0 Yorumla
Sukutuhayalllll Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Balık pişiririm hem kokusuz hem en temiz yöntemm😋 0 0 Yorumla
özerdllwlsj Takip Et Xper 2 Yaş: 20 +1 yıl İlk olarak patates daha sonra herşeyi yani yavaş yavaş 😂 0 0 Yorumla
MatmazeL_Deniz Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Philips gerçekten 1 numaralı bir ürün hepinize tavsiye ederim 0 0 Yorumla
gotemuz Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl dondurma pişiririm kesinlikle😂😂😂 aşkooo sizede öneririm💖💖💖 0 0 Yorumla
HelinPink Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Pattes kızartması yapmak isterdim evet vizyonsuz ama olsun😍 0 0 Yorumla
Kraliçe_Ruhu Takip Et Xper 3 Yaş: 20 +1 yıl Philips zaten her konuda bir numara emeğinize sağlık teşekkürler 0 0 Yorumla
Mert878787 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Patates kızartırım ikinci haznede tavuk koyarım kokuları karıştırmaz 0 0 Yorumla
babacano1717 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Patates çok lezzetli oluyor hem güzel pişiyor Hemde kokudan uzak kalıyor 0 0 Yorumla
Tugru_l Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Philips neler yapıyorsun, ilk fırsatta köfte patates deneyeceğim 0 0 Yorumla
Huzurluhuzursuzz Takip Et Guru Yaş: 73 , eic 62% +1 yıl Yani olsa pirisiririm biseyler ama yok 1 0 Yorumla
Boşbirisiyim Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Minimal bir fırın ilk patates kızarttım 0 0 Yorumla
Hassasdokunus Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 86% 1 yıl Airfryerle her şey pişirilir valla: ) 0 0 Yorumla
yorumcu008 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% 1 yıl Çubuk patates kızartması tercihim olurr 0 0 Yorumla
didakdik Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 100% +1 yıl Tavuk şiş , tavuğun pişme kıvamı önemli çünkü 0 0 Yorumla
Erronblack41 Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 52% +1 yıl Marka çok iyi ben herhalde tavuk yapardım 0 0 Yorumla
gokhankocaaga2196 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Philips her zaman en iyisi bence 😊 0 0 Yorumla
Kulturlucahil35 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Güzel bir marka ve kaliteli ürün 0 0 Yorumla
selayilayda Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aldım ben gayet memnunum güzel pişiriyor 0 0 Yorumla
melisanınsoruları Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl patates kizartmasi pisiririm heralde 0 0 Yorumla
hayatındışında Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl ben farklı bir model ürün kullanıyorum buda iyi 0 0 Yorumla
sıkıldımgerigeldim Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Tavuk göğüsü yanına patates en sevdiğim 0 0 Yorumla
Hassas_Dokunuşlar Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Güzel bilgiler vermişsin. elinize sağlık şimdiden. 0 0 Yorumla
muhendisbey38 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 80% +1 yıl her şey pişirilebilir çok kullanışlı 0 0 Yorumla
nobadyx001 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 82% +1 yıl Harika mükemmel bir deneyim teşekürler 0 0 Yorumla
bilinmeyennbiriyimm Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 86% +1 yıl oooo be guzlelmisss bence cok iyii 0 0 Yorumla
Cevobey1 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Patates çok iyi oluyor diyorlar. Hiç denemedim 0 0 Yorumla
fitifiyy Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 82% +1 yıl Pratik ve kullanışlı. Hemde az yer kaplıyor 0 0 Yorumla
Gök1_2 Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 80% +1 yıl Patates kızartması ilk deneyeceğim olurdu 0 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Güzel bir marka. Paylaşım için teşekkürler.. 0 0 Yorumla
modernsutcu Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Aynı yağı defalarca yemeğimde istemezdim 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Köfte patates sanırım :) güzel olabilir 0 0 Yorumla
ŞehrinBaşkanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 70% +1 yıl Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık 0 0 Yorumla
strongerrs55 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 78% +1 yıl Neler neler pişirmem ki... en kısa sürede alacağım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
247Cevap
Kumpir çok iyi oluyor yanında domates ve biber offf
Patates kızartırım be tavuk da fena olmaz aslında acıktım yemeğe gidiyorum ben ya.
Balık pişiririm hem kokusuz hem en temiz yöntemm😋
İlk olarak patates daha sonra herşeyi yani yavaş yavaş 😂
Philips gerçekten 1 numaralı bir ürün hepinize tavsiye ederim
dondurma pişiririm kesinlikle😂😂😂 aşkooo sizede öneririm💖💖💖
Pattes kızartması yapmak isterdim evet vizyonsuz ama olsun😍
Philips zaten her konuda bir numara emeğinize sağlık teşekkürler
Patates kızartırım ikinci haznede tavuk koyarım kokuları karıştırmaz
Çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyeciğim
Patates çok lezzetli oluyor hem güzel pişiyor Hemde kokudan uzak kalıyor
Philips neler yapıyorsun, ilk fırsatta köfte patates deneyeceğim
Yani olsa pirisiririm biseyler ama yok
Tavuk çok 🍗 lezzetli olurdu
Tek kelimeyle harika bir airfire Teşekkürler Philips🙏🏼😊
vizyonsuzum ben
dilim patatis
Minimal bir fırın ilk patates kızarttım
ne bulursan pişir bunda iyi makina
Valla hemen hemen her şey pişiriliyor
Airfryerle her şey pişirilir valla: )
Çok işe yarıyor gerçekten de
Çubuk patates kızartması tercihim olurr
Tavuk yapmayı isterdim doğrusu. Ama ben hazırcıyım
Tavuk şiş , tavuğun pişme kıvamı önemli çünkü
Marka çok iyi ben herhalde tavuk yapardım
Philips her zaman en iyisi bence 😊
Bence en iyisi Fish and chips :)
Güzel bir marka ve kaliteli ürün
Tavuk ve patates ikilisi.
Param yok ki alayım. 😢😢😢😢
Patates kızartması iyi giderdi 😁
Cidden tavsiye eder misiniz
Evlenince bende alırım bundan
Patates kızartması güzel olurdu
Aldım ben gayet memnunum güzel pişiriyor
patates kizartmasi pisiririm heralde
Tavuk yaparız iyi olur löp löp
Sanırım patates kızartması olurdu
ben farklı bir model ürün kullanıyorum buda iyi
Tavuk göğüsü yanına patates en sevdiğim
Güzel bilgiler vermişsin. elinize sağlık şimdiden.
her şey pişirilebilir çok kullanışlı
Harika mükemmel bir deneyim teşekürler
Philips ile lezzetli evler
oooo be guzlelmisss bence cok iyii
Patates çok iyi oluyor diyorlar. Hiç denemedim
Patates olabilir bilemiyorum
Pratik ve kullanışlı. Hemde az yer kaplıyor
French fries bisiriim bwnce
Balık 🐟 Biftek tava yemekleri
Evetttt evet evet bencede
Patates kızartması ilk deneyeceğim olurdu
Patates, tavuk, balık teşekkürler
Güzel bir marka. Paylaşım için teşekkürler..
Aynı yağı defalarca yemeğimde istemezdim
Köfte patates sanırım :) güzel olabilir
Patates Köfte ilk pişirme yaparım !
Güzel paylaşım olmuş emeğinize sağlık
Çok güzelmiş elinize sağlık
Neler neler pişirmem ki... en kısa sürede alacağım