Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 15) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
İronsideSWife Takip Et Xper 2 Yaş: 104 +1 yıl Teşekkürler ped olmasa okula devam edemezdim 0 0 Yorumla
Evangelin Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl #OkulaDevam bende katılıoyurm 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Kesinliklee Yorumla
Selin_selin01 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Harika proje bayıldım çok ince düşünülmüş 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Aynen ya süper olmuş valla Yorumla
Dontvory Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Her zaman destekcisiyız elimizden geleni yapacağız 0 0 Yorumla
ssevvall00 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Orkid bi baska beee. çok güzel düşünülmüş 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Orkid bir harika Yorumla
Beti1995 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Okula devam ediyoruz#her Orkid her kıza destek👌🏻 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
wavess_r Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl daha dün Orkid stokladım iyi ki yapmışım 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Benim tercihim de Orkid! Yorumla
Asabii_Hatun Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Zaten Orkid alıyorum yeterince stok yapıyoruz 0 0 Yorumla
Beyza050505 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Tabikşde devam etmeliler yarınlarımızın geleceği 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Şahane bir proje. Okula devam 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Bayıldım valla süper olmuş Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Zaten hep kullanıyorum gayet iyi bence 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Teşekkür ederiz. Diğer firmalardan da bekleriz 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Süper bir proje Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl #OkulaDevam diyoruz çocuklarımıza destek oluyoruz 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Mükemmel proje Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Orkid kullanıyorum zaten ama herkese öneririm :) 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Cok guzel olmus iyi ki dusunulmus 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Bayıldım bu projeye Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Benim kızım okula gitmiyor
Teşekkürler ped olmasa okula devam edemezdim
Tek sorun ped mi yani… ilginç
#OkulaDevam bende katılıoyurm
Kesinliklee
Harika proje bayıldım çok ince düşünülmüş
Aynen ya süper olmuş valla
Her zaman destekcisiyız elimizden geleni yapacağız
Orkid bi baska beee. çok güzel düşünülmüş
Orkid bir harika
Okula devam ediyoruz#her Orkid her kıza destek👌🏻
Ben de Orkid kullanıyorum
Güzel bir çalışma çoğalmalı hatta
Guzel bilgiler tesekkurler sizede
daha dün Orkid stokladım iyi ki yapmışım
Benim tercihim de Orkid!
* resimi paylaşarak
olabilir
etsinler bencede bütün kızlar okul okumalı
Okul için her şeyeeee devam
Etsin tabii etsinlerrrrrrrrrrrrrrrr
Zaten Orkid alıyorum yeterince stok yapıyoruz
Severek kullandığım bi ürün
Kesinlikle desteklenmelii mükemmel düşünmüşsünüz
harika bir proje , desteklenmeli
Orkid>>bütün pedler😻gerçekten çok rahat..
Mükemmel bir kampanya👏👏👏👏
Yaptığınız çok güzel bir şey.
Tabikşde devam etmeliler yarınlarımızın geleceği
Şahane bir proje. Okula devam
Bayıldım valla süper olmuş
Zaten hep kullanıyorum gayet iyi bence
👍 destekkkkkkkkk destekkk destekkk
Teşekkür ederiz. Diğer firmalardan da bekleriz
Süper bir proje
#OkulaDevam diyoruz çocuklarımıza destek oluyoruz
Mükemmel proje
Orkid kullanıyorum zaten ama herkese öneririm :)
Cok guzel olmus iyi ki dusunulmus
Bayıldım bu projeye