Güne daha enerjik ve canlı bir başlangıç yapmak için kaliteli bir gece uykusu her zaman önemli. Ama ne yazık ki, kadınların çoğu özel günlerinde deliksiz bir uykuya hasret kalıyor. 😵
Sen de özel günlerinde rahat bir uykunun özlemini çekiyorsan, hadi sorumuzu cevapla!
Özel günlerde sızıntıları düşünmeden daha iyi uyumak ve güne iyi başlamak için neler yapıyorsun?
Hani o en yoğun güne denk gelen, uykusuz geceler vardır. Kadınların çoğu özel günlerinde sızıntı ihtimaline karşı daha sıkı iç çamaşırları tercih ediyorlar ya da çift ped kullanıyorlar. Bunlar yetmezmiş gibi gece sık sık uyanıp pedlerini kontrol ediyorlar. Yine de “Pedim beni korur mu?” tereddüdü son bulmuyor! Üzülme, artık bunların hiçbirine gerek kalmadı.
Özel günlerinde iyi bir uyku için Orkid yanında. 💙 Orkid Ultra Gece Ekstra Plus seni 10 saate kadar korur! #DahaİyiUykuDahaİyiSen!Daha iyi bir uyku için erken yat, teknolojik aletleri kapat veya odandan uzak bir yere koy, akşam fazla yemek yeme ve YENİ Orkid Ultra Gece Ekstra Plus ile uykularını koruma altına al; 10 saate kadar korumanın keyfini çıkar, güne iyi başla. 🌟
Özel günlerimizde gece koruması birçok açıdan önemlidir. Geceleri uykuları kaçıran sızıntı sorununa karşı yeni keşfim sizlerle!
Her gece en az 8 saat, deliksiz uyuyamazsam ayakta durmakta zorluk çekiyorum, hatta yorgunluğum göz altımdan bile okunuyor. Aslında çok düzenli bir uyku rutinim var, ama özel günlerde birçok endişe yüzünden uykularım hep bölünüyordu. Özellikle sızıntı kaygısı yüzünden uykum zehir oluyordu. Çift ped bile kullandığım olmuştu, ama faydasızdı...Ama sıkı durun, sonunda Türkiye'nin en uzun pedi olan Yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus'ı keşfettim; artık geceleri uykularım hiç bölünmüyor ve tüm gün enerjik oluyorum 💃 Geceleri heykel gibi yatmak, sağa sola bile dönememek, çift ped takmak gibi gereksiz detaylar tarih oldu. Artık sınırsız ve düzenli gece uykuları benim oldu.
Yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus, 10 saate kadar tam koruma sağlıyor ve kesinlikle sızıntıya izin vermiyor! Böylece sabah kötü bir sürprizle karşı karşıya kalmıyorum. Bundan sonra benim mottom, #DahaİyiUykuDahaİyiBen 🤞 Yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus#10saatekadarkoruma sağlayan Yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus'ı herkese tavsiye ediyorum ve deneyimlerinizi bekliyorum 🌺
Özel günlerde gece koruması bizim için önemlidir. Uyku sırasında sızıntılar ile karşı karşıya gelmek benim ve biz kızlar için büyük bir sorun gece robot gibi uyumak ve sabah beni küçük bir sürpriz beklemesin diye
Yeni Orkid Ultra Gece Extra Plus kullanıyorum.
Üstelik 10 saate kadar koruma sağlıyor ve kesinlikle sızıntılara yer vermiyor Koku nötöralize edişinden dolayı tercihim Orkid ultra gece extra plus bizlerin uykusunu düşündüğünüz için teşekkür ederiz @Orkid 💜
xKimMiyimx | Özel Günler & Hijyen konusunda 368 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Regl olduğumda özellikle de ilk iki gece "eyvah ya pedim sızdırdıysa" diyorum çünkü birkac kez ufak tefek talihsizlikler yaşadım. Artık hep oyle olacakmış gibi tedirgin oluyorum.
Bir kadın olarak regl dönemimde kendimi güvende hissetmek en doğal hakkım. Bu güveni de ancak Orkid Ultra Gece Extra ile sağlayabilirim sanırım. Orkidden bir harika yenilik daha. 💫
Özel günlerimde uyumadan önce bir fincan bitki çayı içip uykuya kolay dalmayı seviyorum bunun dışında sıcak duş da ağrılarımın hafiflemesine ve başımı yastığa daha kolay koymama yardımcı oluyor uyumadan önce mutlaka yeni ped takıyorum benim favori pedim en son yazdığım bence de de olduğu gibi Orkid Platinium Gece içerisindeki koku giderici kapsüller ise favorim <3
Reglimin olduğu ilk iki gün benim için çok korkunç. Sızıntı olacağı korkusundan dolayı huzurlu bir şekilde uyuyamıyorum. Bu nedenle Orkid Ultra Gece Plus'a ihtiyacım olacağı kesin. Bebek gibi uyumak benim de hakkım. :)
LadyAmetist | Özel Günler & Hijyen konusunda 67 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
4 numara Orkid’den daha iyi tek şey sanırım 5 numara Orkid 😍😍
Gece uykularımı sadece Orkid Gece’ye bir emanet edebiliyordum. Şimdi reglimin en yoğun zamanlarında bile gönül rahatlığı ile uyuyabileceğim. Teşekkürlerr 💖
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Elfprincess | Özel Günler & Hijyen konusunda 294 görüş paylaştı.
Regl olduğum zaman önce hemen pedimi takıyorum, ardından gecikmeden ağrı kesicimi içiyorum, ardından sıcak şeyler tüketmeye bakıyorum. İlk başta kahve tüketiyorum, eğer ağrım daha çok artarsa ve ağrı kesici de çözüm olamadıysa 8 tatlı kaşığı şekeri bir bardak sıcak su ile karıştırıyorum ve sıcakken yavaşça içiyorum. Zaten sıcak şerbeti içtikten yarım saat sonra ağrım kesiliyor. Daha sonrasında her saat başında ortalama 1 saat arayla pedimi değiştiriyorum. Gece yatarken de pedimi değiştiriyorum, gece uyanırsam eğer yeniden pedimi değiştiriyorum üşenmeden.
Sızıntı konusu hepimizin korkulu rüyası malesef, yıllardır #OrkidGecePlatinum kullanıyordum pek sorun yaşamasamda uyanınca tedirginliğim oluyordu ama yeni keşfim #OrkidUltraGeceExtraPlus oldu 🥰Hiç rahatsızlık vermedi ve sabahları acabaa mı diyerek yatak üst baş kontrol etmek yerine daha rahat uyandım, hissetmedim inceliği süper ve sızıntı yapmaması benim açımdan aşırı mükemmel oldu regl dönemimde gecelerimin yeni kahramanı sensin😍
Gerçekten regl olduğum günlerde gece kalkıp ped değiştirmek çok rahatsızlık verici. Üstelik yıllardır bunu her ay tekrarladığımızı düşünürseniz ne demek istediğimi belki biraz daha anlarsınız. Ben orkidin bana verdiği rahatlığı hiç bir pede değişmem. Bence son kuruşuna kadar verdiğim parayı hak eden bir ürün. Ucuz pedlerle gece boyu tedirgin uyuyup, bir de sonradan lekelerle uğraşmak zorunda kalıyorum. Bunları da ekleyince orkidin fiyat performans skalasında da üstün olduğunu görüyoruz zaten. O yüzden bence de "güne iyi başlamak için #DahaİyiUykuDahaİyiSen! sözüne hak veriyorum. Orkid Ultra Gece Plus ile sızıntı yok, uykusuzluk yok!
Yorulduğum zamanlarda geceleri çok güzel uyuyorum. Genelde erken yatıp erken kalkarım. Sabahları erken kalkmak insanı daha zinde yapıyor gün içerisinde.
Sinakaplan | Özel Günler & Hijyen konusunda 132 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Selammm <3
Regl günleri hepimiz için stresli ve yorgun geçer kimi zaman aşırı duygusal olsak da mutlu zamanlarımızda elbette var ( bir çikolataya bile mutlu oluyoruz ) . Reglin ilk günü kimileri için ağrılı ve sancılı geçerken bazıları da bu duruma alıştığı için ağrıyı hissetmez. Benim regl günlerim aşırı ağrılı geçtiği için spor yapmakta çareyi buluyorum. Uykuya gelecek olursak böyle günlerde uyuduğum pek söylenemez. Hepimizin korkusu bence sızıntıdan dolayı.
Bu korkumu yenmeme neden olan ve benim en büyük kahramanım Orkid Ultra Gece Ekstra Plus 5 . Hiç bir sızıntı olmadan ve rahatsızlık vermeden gün boyu bizimle. <3
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş