Her yıl binlerce kız, hijyenik pede ulaşamadığı için derslerinden geri kalıyor!
Türkiye’de yaklaşık her 10 kızdan 1’i hijyenik pede ulaşamadığı için regl döneminde okuldan uzak kalıyor. Hijyenik pede ulaşamayan ve bu yüzden okula gidemeyip derslerinden, arkadaşlarından uzak kalan kız öğrencilerin daha özgüvenli yetişmesi ve eğitimlerine devam edebilmeleri için TOÇEV iş birliği ile #OkulaDevam diyoruz.
Şimdi sen de aldığın her Orkid paketi ile #OkulaDevam diyebilirsin!Hijyenik pede ulaşamayan binlerce kız öğrenci özgüvenle okuluna devam edebilsin diye, yıllardır 5 milyonu aşkın hijyenik ped bağışıyla #OkulaDevam diyoruz. Hadi, sen de bize katıl. 💪
31 Mayıs'a kadar alacağın her Orkid paketi kızların okula devam etmesi için ped bağışına dönüşüyor, hemen destek ol!
Her zaman #OrkidSeninle 💜
Şimdi sıra sende! Görüşlerini bizimle paylaşmayı ve kız öğrencilere destek olmayı unutma.
Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz. Peki, sen Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun?
Türkiye’de yaklaşık her 10 kızdan 1’i hijyenik pede ulaşamadığı için regl döneminde okuldan uzak kalıyor. Hijyenik pede ulaşamayan ve bu yüzden okula gidemeyip derslerinden, arkadaşlarından uzak kalan kız öğrencilerin daha özgüvenli yetişmesi ve eğitimlerine devam edebilmeleri için TOÇEV iş birliği ile #OkulaDevam diyoruz.Şimdi sen de aldığın her Orkid paketi ile #OkulaDevam diyebilirsin!Hijyenik pede ulaşamayan binlerce kız öğrenci özgüvenle okuluna devam edebilsin diye, yıllardır 5 milyonu aşkın hijyenik ped bağışıyla #OkulaDevam diyoruz. Hadi, sen de bize katıl. 💪
31 Mayıs'a kadar alacağın her Orkid paketi kızların okula devam etmesi için ped bağışına dönüşüyor, hemen destek ol!
Her zaman #OrkidSeninle 💜
Şimdi sıra sende! Görüşlerini bizimle paylaşmayı ve kız öğrencilere destek olmayı unutma.
Kızlar Ne Diyor
Zaten regl günlerimin tek dostu Orkid. Aldığım her paketle kız çocuklarımız adına bir destekte buluunuyor olmak çok kıymetli.
Ülkemizde eğitimine özellikle şu dönemde büyük oranda zamlanan hijyenik pedlere ulaşımı olmadığından ara vermek ya da bırakmak zorunda kalan tüm kızlarımız #OkulaDevam etsin diye #OrkidSeninle...
Ya gerçekten doğuda yaşadim memleket oraydi bu kampanyalar sayesinde birçok köy okulunda genç kız olmaya aday bireylere ve annelere eğitim veriliyor Orkid sponsor u olarak gelip küçük dergi birer ped vermiş lerdi o zaman kendimizi çok özel hissetmiş tık okulda sadece kızlar ve annelerimizi davet etmiş lerdi gerçekten emeği geçen ve her kim düşünmüş sede çok güzel bir proje hayat dolu gerçekten meme kanseri doğum kontrol ilk ergenlik hakkında bilgisi olmayan kişilere yardımcı olmaları çok hoş biz doğuda ablam kız kardeşim olmadığı için annemiz den bile utanır dik gelip çok güzel bir şekilde bize anlatmaları bazı kız çocukları küçük oldugum dönemdi utanıp başlarını eğiyorlardi halbuki başımızı eğecek bir durum yoktu büyüyünce daha iyi anladım iyi ki var böyle projeler iyi ki varsın Orkid❤️
#OkulaDevam diyoruz tabiki.
Zaten Orkid kullanıyorum ama bu ay madem böyle bir proje var stok yaparız biz de bu ay alabildiğimiz kadar Orkid alalım.
Ben de hep Orkid kullanıyordum bu projeyle ne kadar doğru karar aldığımı anladım...
@ezgiturker kesinlikle öyle 😊
#OrkidSeninle
Orkid hayatın her anında seninle. Kızlara her konuda destek olan Orkid'i tebrik ederim. Harika bir proje !
Duyarlı bir marka olmak, ve insanlara sadece ihtiyacı olan bir şey almak yolu ile yardım edebilme imkanı sunmak. Keşke bütün marka ve firmalar böyle duyarlı projeler geliştirebilse... Herkes bir parmağını taşın altına koysa yetmez mi hiç. Orkid'e bu proje için teşekkür ediyoruz ve bu proje ile kız çocuklarına yardım ediyoruz.
kız çocukları okumalı okumamalı zihniyeti kalkmalı kızlar öğretmen doktor mühendis mimar olmalı ve hatta milletvekili bakan cumhurbaşkanıda olmalı
Orkid kullanamama rağmen her ay mutlaka bir paket alıp birine hediye ediyorum. Bu kampanyayı duyurduklarından bu yana da elimden geldiğince çevreme aldırmaya çalışıyorum Ped alamadığı , çin eğitimden geri kalan kız çocuklarının yanında olmak için #orkidyanında.
Kesinlikle süper bir proje olmuş
#okuladevamediyoruz kapsamında hijyenik pede ulaşamadığı için menstural dönemlerde okula gidemeyen her bir kız çocuğu için belki ped alıp yollayamayız. isimlerini dahi bilemiyoruz. Ancak bizler döngülerimizde Orkid alarak bu kampanyayı destekleyebilir hatta daha ilerisi için de adımlar atabiliriz. Her an#orkidyanında
Zaten regl günlerimin tek dostu Orkid. Aldığım her paketle kız çocuklarımız adına bir destekte buluunuyor olmak çok kıymetli.
Ülkemizde eğitimine özellikle şu dönemde büyük oranda zamlanan hijyenik pedlere ulaşımı olmadığından ara vermek ya da bırakmak zorunda kalan tüm kızlarımız #OkulaDevam etsin diye #OrkidSeninle...
#orkid seninle senelerdir bu güzel kampanyayı yapıyor ve sırf bu yüzden hem ben kullanıyor hem çevreme kullandırıyorum. Başka markayı tercih etmiyorum. Bu sayede hijyenik ped ürünlerine ulaşamayan eğitiminden okulundan geri kalan hiçbir kız çocuğu olmasın istiyoruz
Hijyenik pede ulaşamayan binlerce kız öğrenci özgüvenle okuluna devam edebilsin diye, yıllardır 5 milyonu aşkın hijyenik ped bağışıyla #OkulaDevam diyoruz. Hadi, sen de bize katıl.
Okula devammm! 💪🏻
Hep arkanizdayiz onlar okuyorsa bizde okuyacağız internette görmüştüm belki çoğu kişi görmüştür kız çocuğu okurmu diyen adam karısını hastaneye goturunce kadın doktor baksın demesini iyi biliyor iste bu sizin arkasindayim☺
@Kız çocukları okula devam etsin özel gunlerde hep yanımda olan orkidin destek verdigini duydukça cok seviniyorum ozellikle hala geride kalan bir ulkede olarak kız çocuklarının okumasina destek verebiliyorsak ne mutlu bize. Her zaman yaninizdayiz
Orta okula giderken kızları ve erkekleri çağırıp sunum yapmışlardı bizede ergenliği anlatıp Orkid dağıtmışlardi erkeklerede ergenliği anlatmışlardi sonra bizden birinde Orkid görmüştü erkekler biz onun ne olduugunu biliyoruz bizede anlattılar demişlerdi Bi utandık Bi utandık.. Öyle Bi animdi orkidle herzaman yanımızda hissettirdiği için ona çok teşekkürler #Orkidseninle
#OkulaDevam diyoruz ve proje ye tabiki destek oluyoruz#Orkid kullanıyorum zaten ve şimdi kızlarımıza destek olacaksak stok yapıyoruz sırf kızlarımız okusun hep destek tam destek ✌️
Hijyenik pede ulaşamayan kız öğrencilerin bu kadar fazla olması gerçekten çok üzücü. Harika bir proje, kesinlikle #OkulaDevam deyip ben de destek olacağım elimden geldiğince.
#oyunadevam #okuladevam. Bu noktada kız çocuklarının eğitimde kalabilmesi için elimden gelen özveride bulunacağıma kendime söz vermiştim. Üniversiteyi bitirdim ve yeni çalışma hayatına atıldım. Ancak bende destek olacağım ve eşit koşulların sağlanmasına yardımcı olacağım
#oyunadevam etmek için bende varım. ergienlik yaşının ilkokula düştüğü günümüzde kız çocukları regl günlerinde ped bulamadıkları için okuldan geri kalıyorlar. Bunun önüne geçebilmenin en iyi yollarından biri bu gibi sosyal sorumluluk projelerine destek vererek yardımcı olmaktan geçiyor. kullandığımız ürünlerden bu gibidestek zamanlarında bir kaç tane fazla alarak bizlerde destek olabilirz.
#okuladevam kapsamında herkesten farklı olarak bir destek sağlamanın bence en kolay yollarından biridir böyle kampanyalara katılmak. Kız çocuklarının eğitime devam edebilmeleri için #orkidseninle diyoruz bizde destek olarak kız kardeşlerimizin eğitimden kopmamasına yardımcı oluyoruz. İyi ki varsın Orkid
Ülkenin en iyi ped markasının yapmış olduğu mükemmel etkinlikte tabi ki ben de varım. ve bu ay gerçekten destek olmak için ihtiyacımdan biraz daha fazla alacağım :) lütfen herkes destek olsun. erkekler biz yapamayız demeyşn. Alın ve siz de okullara bağışlayın pek çok yeni ergin kız henüz çocuk geçişinde olduğu için günlerini takip etmekte zorlanıyor ve okullarda ciddi bi ihtiyaç bu idareye teslim ederseniz mutlaka faydası olacaktır. #OkulaDevam
Bu ay destek olmak için stok yapacağım ne kadar güzel bir kampanya okulda da yanımızda olsun diye mutlaka etrafımdaki okullara da vereceğim. Büyük şeyler yapamam belki ama hepimiz çevremizdeki bir iki okula verirsek büyük bir destek oluşturabilliriz. #orkidyanında
Kız çocukların okutulması ve desteklenmesi demek toplumun her kesimin desteklenmesi demektir. Aile anneden başlar. Bu yuzden her anlamda kız çocuklarımızi desteklemeliyiz
Bu kampanya gerçekten uzun yıllardır devam ediyor. Ve hijyenik ped e erişemeyen bütün kızlara ulaşmaya çalışıuyorlar. Bu sebeple #orkidyanında her zaman destekçisi olacağım bir marka olarak kalacak
Orkid kullanarak kız çocuklarının ped almasına ulaşmaya yardımcı olabiliriz. Lütfen bu ürünleri kullanalım onlar da regl günlerinde okuldan geri kalmasınlar
proje fiktine bayıldım <3 kullanmaktan bir an olsun vazgeçmediğim bir ped markasının hayata geçirdiği projeleri duydukça çok mutlu oloyor ve insanlık adına seciniyorum.
Eğer taniyor olmasaydım reklam icin daha neler derdim. Yalnııız regl günlerinde okula halaaa gitmeyen kız tanıyorum. Sen olmasan ne yapardık belki ben de gitmezdim hiç bir yere #orkidbenimle
Ped sorunu bi yana... Okula devam edememelerinin en büyük sorunu; 21. yy olmamamza rağmen hala geri kafalı insanların "Kızlar okuyamaz" görüşleridir. Ve Türkiye de milyonlarca kız arkadaşlarımız okuyup özgür olma hakkından mahrum.😔
her zaman en iyisi Orkid Kızlar Bir Adım Öne
Zaten Orkid kullanıyorum ama bu ay madem böyle bir proje var stok yaparız biz de bu ay alabildiğimiz kadar Orkid alalım.
Evet duydum da cok gerekli gelmedi. Kardelen ayşe kaldı mı artık.
Hem bizde öğrenciyiz pahalılığında kanamaya korkar olduk 😑