Yılın en romantik günü, regl dönemine denk gelince aklından geçen onlarca soru olduğunu tahmin ediyoruz.
“Bu akşamki yemeği iptal etmeli miyim?”, “Evde mi kalsak?”, “Regl dönemindeyken rahatça eğlenebilir miyim?” soruları aklını meşgul ediyorsa tüm endişelerine son vermeye geldik! 😎
14 Şubat 'ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler?
Bu özel günde seçeceğin ped; anın tadını çıkarırken sızıntı ihtimalini düşünmemen için ekstra koruma sunmalı, sevgilinle birbirinizin gözlerinde kaybolurken kötü koku ihtimalini dert etmemeni sağlamalı, gece boyu sevgilinin kollarında dansın tadını çıkarırken sana en iyi şekilde uyum sağlayan kanatlara sahip olmalı, toplanma ihtimalini ortadan kaldırmalı ve tabii ki yumuşaklık da özellikleri arasında yer almalı.
“Tüm bu özelliklere sahip pedi nereden bulacağım?” diyorsan Orkid Platinum yanında, hemen incele!
Her zaman olduğu gibi 14 Şubat’ta da ihtiyacın olan hareket özgürlüğü Orkid Platinum’da! Orkid Platinum, rahat hissetmen için Yeni ComfortFit Kanatlar ile regl dönemin boyunca eşsiz bir koruma sunuyor. Üstelik, kokuları sadece gizlemekle kalmıyor; kokuyu hapsetme teknolojisi ile onları etkisiz kılıyor.
Yeni ComfortFit Kanatlar sayesinde sana daha iyi uyum sağlayan Orkid Platinum’u şimdi incele, Sevgililer Günü’nde bile tüm planlarına aralıksız devam et!
Senin Sevgililer Günü için planların neler? Bizimle hem planlarını hem de Orkid Platinum ve yeni ComfortFit Kanatlar hakkındaki görüşlerini paylaşmayı unutma, merakla bekliyoruz. 💙
Kızlar Ne Diyor
Kullandığım tek marka Orkid, kaliteye alışınca diğer markalara bakmıyorsun bile, özel petek dokusu ile sıvıyı içine hapseder. Gece uzun pedi kullanıp gündüz ise kısa olanı tercih ediyorum, zaten kendine has parfüm kokusu çok güzel vucudu tahriş etmiyo. Çoğu kadın doğumun tercihi orkidden yana..
Gerçekten kaliteli bez markalarının içinde en iyisi, ferahlık hissi uzun sureli yeni ped takmış gibi
milli sporcuların zor günlerinde bile Orkid var, filenin sultanları bile Orkid kullanıyo
alışınca vazgeçilmeziniz olacak..
Benim de favorim Orkid kesinlikle🧡
Cinsellik değilde duygusal bazda gerçekten sıkıntı yaratabilecek durum.
kadınına türlü şapşiklikler yapan, güzel sözler söyleyen er kişisi sırf bu regl saçmalığı yüzünden (hele pms daha fena) sevgililer günü muhabbeti bile yapamıyor. dengesiz hormanları tarafından yönetilen kadını onu tersliyor, her şeyi yanlış anlıyor ve evirip çevirip konuyu tartışmaya çeviriyor. böylece bu uğurda, romantizm ataklarında yurdum erkekleri telef olup canından beziyor. hatta sabrı zaten bitme sınırındaysa hayatının bundan sonraki kısmında öküze bağlıyor.
Hassas bir cilde sahip olduğum için pedimin alerji yapmaması ilk tercihlerim arasında. Sonra vücudun şeklini alabilmesi , kullanımının ergonomik olması da önemli. Kokuyu hapsedebilmeli ve tabiki sızdırma sorunu olmamalı.
#Orkid benim için dünya varmış dedirten peddir. Özellikle #platinum serisi benim favorim. Sıvıyı muhteşem şekilde hapsediyor asla ıslaklık hissi vermiyor. Pedin kendi içeriğinde yer alan hafif kokulu yapısı/içeriği de ayrı bir keyif veriyor kullanım esnasında. Hassas cilde duyarlı ve alerji yapmayan dokusu regl günlerimi eziyet olmaktan kurtarıyor. İncecik yapısı sayesinde bedenin şeklini hemen alıyor ve asla ped kullandığını farkedemiyor insan.
Özel günlerimin en özel pedi #orkid teşekkür ederim 💜
Orkid benim de favori markam kesinlikle tavsiye ediyorum kullanmayanlara, harika anlatmışsın ellerine sağlık🤩
@Sarıshın 🌷
Öncelikle pedin ince olması rahatlık açısından çok önemli sert dokuya sahip kalın pedlerin kaşıntı ve ciddi rahatsızlığa yol açtığını söyleyebilirim ve bazı marka pedlerde sızıntıyı hiçbir şekilde önlemedigi için gündüz bile gece pedi kullandığım olmuştu tabiki bu beni hareket olarakda kısıtladı sevgililer gününde içimden geldiği gibi dans edip gün boyu eğlenmek için tüm bu beklentilerimi karşılayacak pedin Orkid platinium olduğunu düşünüyorum gün boyu içimden geldiği gibi dans edip eğlenmem için en doğru tercihi yaptığımı düşünüyorum ☺️🌸
kesinlikle en doğru tercihi yapmışsın💜
İlk olarak hijyenik olması çok önemli. Kullandığım zamanlar kendimi güvende hissetmeliyim.
Daha sonra Rahat ve yumuşak olmalı. Pamuklu yüzey her zaman daha rahat hissettir. kaymaması da çok önemli, korkmadan hareket edebilmeliyim, istediğim kıyafeti taşırır mı korkusu olmadan giymeliyim.
En Önemlisi kokuyu dışarıya yaymaması. Özellikle yaz aylarında bu tür sorunlar oldukça fazla oluyor, hava sıcaklarından dolayı. Bu yüzden bir pedden beklentim kokuyu hapsetmeli, ıslaklığı tamamen emmeli. Kaşıntı ve tahriş yapmaması da oldukça önemli. Bu yüzden pedimin pamuklu olmasını tercih ederim. Orkid markası bunların hepsini karşılaşıldığı için ilk regli olduğum günden beri tercihim hep Orkid'den yana oldu. Teşekkürler Orkid ! 💜
Benim de tercihim her zaman Orkid'den yana💜
Tebrikler kazanan sen oldun!🤩 250 xper hesabına 24-48 saat içerisinde yüklenecek🎉
@ksRehber teşekkür ederim 🌟💜
Özel günlerimde başka bir marka kullanıyordum şu zamana kadar Orkid 2. tercihimdi çünkü özel günlerimi çok yoğun yaşıyorum ve en iyisini bulduğumu sanıyordum. Platinium beklentimin çok üstünde çıktı özel günlerde çoğu pedde yaşadığımız pişik tahriş ve rahatsızlık hislerinin hiç birisini yaşamadım çünkü varlığını hissetmeyeceğiniz kadar ince bir yapıya sahip bu kadar ince olduğunu görünce kesin sızıntı yapar dedim ama beni yanılttı ve hiç bir şekilde sızıntı yapmadı artık ilk tercihim olacak. Sadece yapışkanlarının zayıf olması özellikle günlük pedlerinde benim için eksi sayabileceğim yönüydü bazı iç çamaşırlarına daha zor yapışıyor dikkat etmediğimde kayabiliyor bu sorun halledilirse kusursuz bir ürün herkese tavsiye ederim.
Sızdırmasın, terletmesin, rahat olsun, kokuyu hapsetsin, ıslaklık hissi minimum seviyede olsun, tahriş etmesin, kaymasın, ince olsun, dermatolog ve jinekolog onaylı olsun, özgürce beyaz dar pantolonla hareket edebileyim, sporumu yapabileyim, bütün bunların yanında fiyatıda uygun olursa süper olur
Öncelikle rahat ve yumuşak olması ilk tercihimdir. Gün boyu tenime batıp, yürüdükçe hışır hışır ses çıkartması çok rahatsız edici bir durum. Sızıntı ve koku oluşumuda özel günlerimizin kabusu resmen. Ama Özel günlerimin dışında da tercih ettiğim Orkid deofresh günlük pedleri hayat kurtarıyor.. Parfümlü ve çok güzel kokusu var kzlaaaar , deneyimlemenizi tavsiye ediyorum 🙏🏻🎀
Tüm özel anlarımda Orkid'e güveniyorum💞
Gündelik çoğu ped sızdırıyor ve ne yazıkki bu sebepten özel günlerimiz sıkıntılı geçiyor. Sızdırıcak endişesiyle eve kapanıyoruz ve buluşmalarımızı erteleyebiliyoruz. Pedden beklentim sızdırmayan, ince ve yumaşak olması ayrıca cildimi tahriş etmemesi çok önemli bunun yanısıra kötü kokuyu önlemeli artı ekonomik olmalı😊
#orkid
Orkid ekstra hassas korumayı kullanıyorum ben ve çok memnunum
Benim adet olduğum günlerde özellikle ilk 3 4 gün çok fazla kanamam oluyor haliyle biraz sızmada oluyor. Benim bir pedden beklentim mümkün olduğunca az sızdırsın, rahat olsun ve iç çamaşıra yapışsın çünkü bazı pedlerin yapışkanları çok çabuk çıkıyor :D
benim için de en önemli özellik sızdırma yapmaması
selam!
yalnizca sevgililer gunu icin bir ped istemek cok sacma bence surekli olarak en iyi pedi isterim ince ama etkili ve toplanmayan koku yapmayan bir ped olsa harika olur. ve en onemliside ucuz ve kaliteli olsun.
Koku yapmaması çok önemli
@EdaBayrak evet
Orkid Essential Protection bugüne kadar kullandığım en iyi ped diyebilirim. Yumuşacık yüzeyi var bazen ped taktığımı bile unutuyorum. Ancak ambalajı diğer çeşidine benzediği için karıştırılıyor hep sipariş verdiğimde. Kendim gidip almam gerekiyor, her markette de bulamıyorum bu çeşidi. Biraz yaygınlaştıralım Orkid'cim teşkler.
Kesinlikle kullanmayanların denemesi lazım bence de
Gerçekten pedin bana hareket özgürlüğü vermesi için koşarken, zıplarken bir anda gelen kanın dışarı akışı esnasında hissedilen iğrenç ve tedirgin edici duyguyu engelmesi lazım.
Dışarı takılan bir ürün bunu beceremiceği için pedden hiç bir beklentim yok. Tampon ya da adet kabıyla devam. 👌
Adet kabıyla nasıl rahat edebiliyosun
@Sarıshın varlığını bile hissetmiyorsun ki. Normal günlerde ki oluyor. Vajina ilk bir kaç santiminden sonra hissizdir. Tamponu da bu yüzden hissedemezsin (doğru konuma takmayı becerdiysen).
Tam olarak ürünü bilmiyorsan genel bir bilgi almak için şu videoyu izleye bilirsin.
https://youtu.be/tqeJHbXJQnw
Benim favorim Orkid Ekstra Hassas Koruma🕊 Gerçekten kullandığımda kendimi tüy gibi hafif hissediyorum💙
diğer ped markalarına göre çok daha rahat bence Orkid
Orkid bence bu konuda yıllardır bir numara, daha iyisi gelmedi, gelmez!💜
kesinlikle💜
Pedden bekletim gün içinde toplanmayıp yerinde durması rahat nefes alması spor yaparken harektelerimi kısıtlaması ince olduğu halde yüksek emici olması ve kanatlarınında emici olması isterim sızıntılara karşı
kesinlikle gün içerisinde ya üzerime geçerse tedirginliği mahvediyo beni o yüzden ped çok önemli
Bende tedirgin oluyorum regli günlrinde siyshtsn bsşks renk giymiyorum ve dürekli depiştiriyorum
Çok yoğun günlerde bile o yoğunluk hissinin olmaması..
O yoğun günlerde çamaşıra bulaşacak mı?
Kıyafetlerimde leke olur mu?
Dışarıya çıktığımda böyle bir durumda rezil olursam?
Sorularının tamamen asılsız olduğunu kanıtlaması..
Orkid tüm bu soru işaretlerini kaldırıyor ortadan
Hareket özgürlüğün için bir pedden beklentim ne olmalı? Evet! Bunun cevabı aynen şöyle: Küloda iyice yapışmalı, yeterince uzun ve ince olmalı ve sızdırmayacağından korkmamalıyım. Bu özellikler bir pedde olduğu sürece rahat hissedebilirim.🌸🌸🌸
kesinlikle uzun olmalı, özellikle ilk günlerimde çok ihtiyacım oluyor bu korumaya
Sevgiler günü her ne kadar geçmiş olsada ben sevdiceğim ile öğlen yemeğe çıkıp akşamına da partiye katıldık sevgililer günü kutlama partisi ve Orkid Platinum gece kullanıyorum memnunun ComfortFit Kanatları da henüz deneme şansım olmadı ama denerim 😁
Ne güzel geçmiş :)
Teşekkür ederim eğlenceli bir gündü 🥰
Önümüzdeki sene 14 Şubat için bazı beklentilerim var. Bu yılkini boş geçirdim çünkü. Sızdırmaz, rahat ve koku yapmayan bir ped olsun ki sıcak havalarda koku çok yapıyor.
umarım seneye daha farklı olur senin için💜
En büyük sorun bence koku. İnsanların kokusu farkında olmasakta bizi etkiliyor bu da iyi veya kötü yönde olabiliyor. Kokuyu iyi hapseden bir ped regl günlerinde sevgili veya herhangi bir insanla görüşüldüğünde çok kurtarıcı olabilir. Bizi kötü izlenimden kurtarır.
Böyle bir durumda en önemlisi sızıntı ihtimali bence. Ped seçiminde özellikle dikkat etmek, ekstra koruma sunan bir tercih yapmak gerekiyor. Bu konuda Orkid'e güveniyorum.
14 Şubatı'ı regl olarak geçiriyorsam kesinlikle sorunsuz geçirmek isterim :) Kullanacağım pedde ona göre olmalıdır. Esnek, koruyucu, yumuşak yüzey... En çok bunlar önemli benim için.
Giydiğim pantolonun altından belli olmasın, sızdırmasın, ve emiciliği yüksek olsun istiyorum. Aynı zamanda poşet gibi ses çıkaran bazı markalar var onlar gibi de olmasın ve ben rahat ediyim isterim...
Benim için en önemlisi cildimi tahriş etmemesi anında alerji ve tahriş olabilen bir cilde sahibim çünkü. Orkid Essential Protection'ı önerdi bir arkadaşım onu deneyeceğim.
mutlaka denemelisin ben çok memnunum
Kesinlikle tam koruma sağlaması, kokuyu hapsetmesi, yüksek emiciliği olması ve en önemlisi de cildimi tahriş etmemesi. Tüm bunları sağlayan tek ped marka da Orkid benim için
hepimizin beklentileri bunlar bence de
Regl dönemini oldukça yoğun geçirdiğim için kullandığım pedin yüksek emiciliğe sahip olmasına çok dikkat ediyorum ve Orkid bu konuda denediklerimin en iyisi😍
benim için de en iyisi Orkid
Orkid, hem kullandığım hem de tüm arkadaşlarıma kullandırttığım bir marka :D Hem regl dönemimde hem de günlük hayatımda tercih ettiğim tek ped markası Orkid🌸
hahaha ben de sürekli tavsiye ediyorum arkadaşlarıma
İlk defa regl olduğum günden beri Orkid kullanıyorum ve hiç değiştirmedim. Orkid beni o kadar güvende hissettiriyor ki asla değiştirmeye ihtiyacım olmadı, canım Orkid💜
benim de favorim valla
Orkid'in en sadık kullanıcısı sensin o zaman hahaha
Regl olduğum günler en hassas olduğum dönem oluyor genelde ve aynı hassaslığı kullandığım pedden de bekliyorum. Bu yüzden Orkid Ekstra Hassas Koruma'yı kullanıyorum ve gerçekten çok memnunum💙
ben de aşırı memnunum valla
benim de tercihim o