Kişisel hijyenine dikkat eden kızlar buraya! Evdeyiz diye kişisel hijyenimizi ihmal etmek olmaz.
Kişisel hijyen denince aklımıza ilk olarak; duş almak, elleri yıkamak, temiz giysiler giymek gelse de ped değiştirme sıklığını da bu listeye eklemeyi unutmamalıyız.
Peki, sen evde kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun?
Her zamankinden daha fazla evde olduğumuz bu dönemde, hem özel günlerde hem de gündelik hayatta pedini yeterince sık değiştirmen çok önemli. Dışarıda olduğun zamanlarda pedini yeterli sıklıkta değiştirdiğin gibi, evde geçirdiğin sürede de aynı özeni göstermeli ve pedini yeterince sıklıkla değiştirmelisin. 💙
Peki sen evde kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Evdeyken pedini ne sıklıkta değiştiriyorsun? Görüşlerinle aramıza katılmanı heyecanla bekliyoruz 💙
mekanınsahibinil | Özel Günler & Hijyen konusunda 82 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Kendime ve çevreme duyduğum saygı evde ya da dışarda fark etmiyor benim için 😍 Her zaman hak ettiğim gibi görünmeye çalışıyorum. Bunu hem kendim hem de beni her zaman dinamik ve mutlu görmek isteyen ailem, yakın çevrem ve iş hayatım için yapıyorum. 🤍 Pedimi değiştirme süreme bilinen yaygın yanlışın aksine kanama durumum değil, ben karar veriyorum. 😇 Kanamam yoğun olsun ya da olmasın sık sık değiştiriyorum. Kanamam yoğunlaştığında panik olmuyorum; sadece daha iyi, daha fresh olmak ve daha sağlıklı olmak için yapıyorum bunu. Özel günlerimi evimde ya da dışarda hiç farketmez sağlıklı, dinamik ve en önemlisi ‘her zamanki gibi’ hissetmem için ennn başından beri kendime #OrkidYanındadiyorum👍🏼💋
xKimMiyimx | Özel Günler & Hijyen konusunda 368 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Öncelikle ped seçimi çok önemli. Sızıntılar kabus gibi bir şey oldu artık. Bu yüzden tam koruma sağlayan Orkid Platinum'a geçtim.
Regl dönemi dışında; yeni iç çamaşırı hissi veren günlük ped kullanımı da çok önemli bence. Sürekli hijyen sağlıyor. Tabi adı üstünde, günlük ped. Sık sık değiştirilmesi gerekiyor.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
7 Kişi
UyuyanSakine | Özel Günler & Hijyen konusunda 85 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Evde ya da dışarda fark etmez her zaman kişisel hijyen ve bakımıma özen gösteririm. Örneğin sürekli evdeyiz diye kendimi ihmal etmiyorum. Kimseyle görüşmesem de aynaya baktığımda kendimi görüyorum. Zaten sağlık açısından hijyen çok önemli. Özel günlerimde de bu konuya özen gösteririm. Sık sık ped değişimi çok önemli. Böyle anlarda da tabi ki Orkid yanımda.
Evdeyim diye kendimi salmıyorum. Sanki dışarı çıkacakmışım gibi duşumu alıyorum, vücudumu nemlendiriyorum, cildime bakımlar yapıyorum, bazen makyaj bile yapıyorum. :D Özel günümde de kişisel hijyenimi sağlamak için ped değişimime özen gösteriyorum tabi ki :)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
23 Kişi
Sinakaplan | Özel Günler & Hijyen konusunda 132 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Selam💫
Biz kadınlar evdeyken her zaman kendimize özen göstermeliyiz. Böyle zamanlarda kişisel bakımımıza önem vermeli, pedi 2-3saatte bir değiştirmeli ve sıkma duş almayılız.
Aynı zamanda evdeyken sürekli olarak yatıp oturmak ağrı sebepler birisi bu yüzden sık sık spor yapmak ağrıların önüne kısa sürede geçicek. En önemliside regl günleri tatlı yemek. Biz kadınlar her zaman çok güçlüyüz her şeye rağmen. 💪
Bu konunun evi ya da dışarısı yok. Kişisel hijyen ve özellikle kadınlar için menstrual dönemdeki hijyenik bakım her zaman çok önemli olmalı. Cinsel organın yapısal olarak kadınlarda içeri doğru olması , bizi enfeksiyonlara daha yatkın bir hale getiriyor. Bu nedenle çocukluk döneminde kişisel hijyen alışkanlıklarının doğru bir şekilde kazandırılması gerekiyor. Hijyenik ped kullanımı hem pratik , hem de sağlıklı olan yöntemlerden biridir. Gün içinde bedensel ve ruhsal rahatlık için; dışarı çıkıldığında düzenli ped değiştirmek için gösterilen özen evde de devam etmelidir.
Evde kaldığım günlerde bile bakımlı ve temiz dolanırım ev içerisinde çünkü temizliği seven bir kadinim. Bir çok marka kullandım ama hiçbir tatmin etmedi beni. bazilarinda sızma olur. bazilarjnin kanatları tutmaz. taki @Orkid le tanışana dek. herseyiyle mükemmel orkid yanında #orkidseninle kendimi onunla o kdr mutlu hiss3diyorum ki içim bir rahat. eskiden sürekli acaba gidip değiştirsem mi diye düşünürdüm ya da değiştirsem mi ama şu an 1 gün boyunca degistirmesem yine de rahatsızlık duymam@orkid
Ben zaten evli çocuklu, çocuğundan ötürü de çalışamayann evde onun eğitimi tedavisi için çalışan biriyim. Kendime dikkat etmek zorundaym. Evde olduğumuz için sürekli müsait olmuyoruz malesef. Sürekli bı işimiz bı telasımız oluyo engelli çocuğu olanlar anlarlar diye düşünüyorum. kendi öz bakımımı ihmal ettiğim anda kendime saygım kalmıyor sanki cidden kendimi çok kötü istiyorum. Temizliktir bı yerde herşey aman bı krem demek de değil , ya da ne bilim günlük ped kullanmak. Öz bakım bunlar ya temizlik bence bedende başlıyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş