Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 14) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
mervisya Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl #okuladevam diyoruz. Siz de destek olabilirsiniz. 0 0 Yorumla
eylülnuur Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl gidip Orkid alacağım destek olmalıyız 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
Adabozda Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Zaten regl günlerimin tek dostu Orkid. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
Ruzi9494 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Orkid alarak destek oldugumu bilmek çok güzel. 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Orkid bir harika Yorumla
Canimmmici Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel ve mantıklı bir proje 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Süper bir proje Yorumla
sivribiberrr Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Evet harika mükemmel heila bir haber 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Harika bir kampanya Yorumla
sjeljfsj Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl her zmaan #okuladevam diyoruzz❤️❤️ 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Bayıldım bu projeye Yorumla
Vayvayleyla Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Harika bir proje Yorumla
Perdemmor Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Desteklediğim bir proje zaten 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Harika bir proje olmuş Yorumla
Edaagüneş Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tabi ki de Orkid kullanarak 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid süperr Yorumla
kiloverecem Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl harika bir proje. Kız çocukları okusun 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Bayıldım ben de Yorumla
ööyylesinebiriii1 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Evet aynen öyle devam etmelisiniz 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Kesinliklee harika proje Yorumla
Üzgünkadininbiri Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl inşallah basarırsınız ya kadın erkek esittir 0 0 Yorumla
aycalimon Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Tebrikler 💪 her zaman destekliyoruz 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid her zaman yanımızda! Yorumla
Öyleböylebiriyimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Hayır bilmiyorum ama yardım etmek isterim 0 1 Yorumla CeRenN +1 yıl Mükemmel bir proje olmuş Yorumla
Denizdiebiri Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Güzel düşünülmüş katkı sağlamak elbette isterizz 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Bayıldım bu projeye Yorumla
Island213 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Hem kalite olarak hemde destek amaçlı Orkid 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Kesinliklee Orkid kalitesi Yorumla
user2101 Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Çok güzel düşünülmüş, bugün aldım. 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Kesinlikle! Orkid bir harika Yorumla
lalici Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl En iyisi Orkid emici açısından 0 1 Yorumla ezgiturker +1 yıl Orkid her zaman en iyisi Yorumla
Kızlar Ne Diyor
#okuladevam diyoruz. Siz de destek olabilirsiniz.
evet neden olmayalım sonuna kadar destekliyoruz
Bende aynı şekil düşünüyorum
gidip Orkid alacağım destek olmalıyız
Ben de Orkid kullanıyorum
Pedler cok ucuz olmalı en fazla 10 tl
Zaten regl günlerimin tek dostu Orkid.
Ben de Orkid kullanıyorum
Orkid çok güzel çok seviyorum 🤗🤗🤗
Orkid den vazgeçemem işye bu yüzden Orkid
Orkid alarak destek oldugumu bilmek çok güzel.
Orkid bir harika
Çok güzel ve mantıklı bir proje
Süper bir proje
Hep destek tam destek#orkid türkiye
Kız çocuk her şeyden ve herkesten özeldir
Evet harika mükemmel heila bir haber
Harika bir kampanya
her zmaan #okuladevam diyoruzz❤️❤️
Bayıldım bu projeye
Her daim destekçisi yüz elimizden ne geliyorsa
Bilmiyordum öğrendim teşekkür ederim
Harika bir proje