Özel Günler & Hijyen Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? (Sayfa 13) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 809 Kız çocukları okula devam etsin diye elimizden geleni yapıyoruz! Okula Devam Projesi’ne nasıl destek olacağını biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 89 kişi beğendi
ayselayselminikaysel Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl başarılı ve iyi ve harika 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl kesinliklee Yorumla
insanım111111 Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl orkidle her zaman yanındayız 0 1 Yorumla sheftali +1 yıl kesinlikleee Yorumla
Papatyaşölenii Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Anlayışları için kızlar adına teşekkür ederim 0 0 Yorumla
Ankakuşu3445 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Evet biliyorum Orkid alıyorum bende zaten ‘ 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
eceyleeceledoğru Takip Et Xper 4 Yaş: 126 +1 yıl Orkid kullanıyorum bende bağış için 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Ben de Orkid kullanıyorum Yorumla
anonimyoutubecu Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Projeye bayıldımmm tebrikler 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Süper bir proje olmuş Yorumla
sarinaylucifer Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Destekliyorum harika bir proje tebrik ederim💜💜 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Ben de bu projeyi destekliyorum Yorumla
rümeysabetul Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Böyle bir proje olması güzel 0 1 Yorumla ComfywWeight +1 yıl Harika bir proje gerçekten Yorumla
Nebiliyokio Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Kızlar okula gitsin diye alıp destek olabiliriz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Çok güzel ve yararlı bir kampanya olmuş
başarılı ve iyi ve harika
kesinliklee
orkidle her zaman yanındayız
kesinlikleee
Çok güzel bir şey yapıyorsunuz
Anlayışları için kızlar adına teşekkür ederim
Bekliyoruz uçlarım güzel olur
Hayır bilyorum ama zaten kızlar okuyor
Evet biliyorum Orkid alıyorum bende zaten ‘
Ben de Orkid kullanıyorum
Hayır bilmiyorum açıkçası
Destek olmak isterim. Nasıl olabiliriz?
Orkid kullanıyorum bende bağış için
Ben de Orkid kullanıyorum
Projeye bayıldımmm tebrikler
Süper bir proje olmuş
Destekliyorum harika bir proje tebrik ederim💜💜
Ben de bu projeyi destekliyorum
Çok güzel bir proje, destekliyoruz
Çok güzel bir proje tebrik ederim❤️
Muhteşemmm ötesi bir şey👏🏻💜💜
Stoklar yapılsın o zamannn
Böyle bir proje olması güzel
Harika bir proje gerçekten
#okulaDevam
Okusun kızlar!
Tüm kızlar okula gitmeli büyük kadın olmalı.
evlilik her yasta olur önemli olan okumak
Orkid kullanarak bende destek oluyorum!
#okuladevam eğitime tam destek
Her zaman destek <3 <3 <3
Kızlar okula gitsin diye alıp destek olabiliriz
evvettttttttttttttttttttt
guzel proje fikri begendim
Güzel bir proje begendimm
Evet çok mantıklı olmuş Fikri beyendim
Okula devam diyoruz. Tebrikler.