Özel Günler & Hijyen Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? (Sayfa 13) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 347 Sevgililer Günü regl dönemiyle çakışanlar buraya: 14 Şubat’ta ihtiyacın olan hareket özgürlüğü için pedinden beklentilerin neler? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 41 kişi beğendi
sarımadonna Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Sevgilim yok, beklentim yok ama tercihim Orkid. 0 0 Yorumla
bayanmilenaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Orkid en sevdiğim en çok tercih ettiğim ped❤️ 0 0 Yorumla
JollyJokerQuinn Takip Et Xper 1 Yaş: 72 +1 yıl 14 şubata denk gelmesi rezalet bir durum ya 0 0 Yorumla
gerçekleracıverir Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Sızdırmayan olmalı. Kalitesi iyi olmalı. 0 0 Yorumla
Maydonozlusigara Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Karantinadayım regl olmam bile sorun degkl 0 0 Yorumla
Denizkızıyımm Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Sızıntı yapmaması gün boyu beni rahat ettirmesi 0 0 Yorumla
suussaaaamm Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Reglden korksaydık olmazdık dermişim ksndkdmdmd 0 0 Yorumla
Gurbetci-samsunlu Takip Et Xper 2 Yaş: 106 +1 yıl Güzel fikir bence Insallah reglsiz atlatirim 0 0 Yorumla
rüyaamakabusolan Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl Sevgilim yok ki düşüneyim :(( 0 1 Yorumla Merveblkk +1 yıl Güzel fikir bence Insallah reglsiz atlatirim Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Sevgilim yok beklentim de yok
bence buraya da bir bakmalısınız
Sevgilim yok, beklentim yok ama tercihim Orkid.
Orkid en sevdiğim en çok tercih ettiğim ped❤️
Güzel bilgiler ama geçti zaten
Güzel paylaşım teşekkürler.
14 şubata denk gelmesi rezalet bir durum ya
Sızdırmayan olmalı. Kalitesi iyi olmalı.
14 Şubat ped ne alaka ki
Kokuyu hala etmesi sizdirmanasi ve inceligi
Sevgililer gününü sevmem ben şahsen
Yumuşaklıkkk 💎 benim için en özeliiii
Sıkıntı yok ☺️ Denk gelsede bişi farketmiyor
rahat hissetirmeli aynı zamanda korumalı
Karantinadayım regl olmam bile sorun degkl
Sukur bu ay öyle bir derdim yok
Sızıntı yapmaması gün boyu beni rahat ettirmesi
Sızdırmasın yeter valla başka beklentim yok
Regl dönemi zorlu dönem yaa
Orkid bir harika dostuummm