Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 14) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
DımtısDabadum Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Orkid kalitesi tartışılmaz tercih sebebim.! 0 0 Yorumla
hazandegdiyapragima Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Duş alıyorum duzenli bakım yapıyorum 0 0 Yorumla
theyargimachinee Takip Et Xper 5 Yaş: 47 , eic 77% +1 yıl Yüze bakım saça bakım derken 24 saat gidiyor 0 0 Yorumla
Alarasmin Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 67% +1 yıl Temizlik imandan gelir her zaman ferah hissedersin 0 0 Yorumla
clairdelune_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 54% +1 yıl dus aliyorum vucut killarimi temizliyrum 0 0 Yorumla
duygusalhatun34 Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 92% +1 yıl Tabi ki temizlik her an heryerde şart.. 0 0 Yorumla
fonojetik Takip Et Xper 5 Yaş: 46 , eic 63% +1 yıl bişey yapmıyorum genellikle siz napıyorsunuz 0 0 Yorumla
48kumsal48 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl sadece evde degil heryerde hijyen gerek 0 0 Yorumla
Melikemucahid Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Ped takıyorum akshdhdjxj😂😂😂 0 5 Yorumla TuanaSoruyorr +1 yıl Mükemmelsin :D Yorumla Melikemucahid +1 yıl teşekkür canım❤️😂😂 Yorumla TuanaSoruyorr +1 yıl Doğrularrr :D Yorumla 2 yorumu gör Melikemucahid +1 yıl Sevdim kız seni😂😂 Yorumla TuanaSoruyorr +1 yıl Jdnfksdggf Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Bencede güzel mükemmel ve rahat
bakım önemlı yoksa hos olmuyor
Orkid kalitesi tartışılmaz tercih sebebim.!
Evi temiz tutmaya özen gösteriyorum
Sürekli temizlik temizlik
Rahat olamiyom öyle valla
Temizlik icin ne gerekiyorsa yapiyorum
Duş alıyorum duzenli bakım yapıyorum
Yüze bakım saça bakım derken 24 saat gidiyor
Her zaman her yerde sen varsın dmdmd
Teşekkür ederim bilgiler için
Temizlik imandan gelir her zaman ferah hissedersin
Bakım şart sac cilt hafta da 1 bakilmali
Kişisel hijyen daima önemli
dus aliyorum vucut killarimi temizliyrum