Özel Günler & Hijyen Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? (Sayfa 13) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 635 Evdeyken de kendimize özen göstermeliyiz! Kişisel hijyenini sağlamak için neler yapıyorsun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 68 kişi beğendi
AlyaAylaaa Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Saldim kendimi depresyona girdim zaten 1 0 Yorumla
___Eylüll___ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 32% +1 yıl Evdeyken de gösteriyorum dışarıdayken de 0 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 317 cevap paylaştı. Gün içinde üç dört kez değiştiririm 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kaşlarımı alıyorum makyajımı saçımı yapıyorum kendime enerjim yerine geliyor valla 0 0 Yorumla
aylin4433 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 68% +1 yıl Evde rahat olmak için daha sık ped değiştiririm 0 0 Yorumla
kübra422100 Takip Et Xper 5 Yaş: 102 , eic 93% +1 yıl uyuyorum yemek yiyorum uyurken sağ sola dönüyorum 0 0 Yorumla
iiremhalsey Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl valla evde de hazırlık yapamam çok üşengecim 😂 0 0 Yorumla
Melek11011 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 87% +1 yıl Hijyen, her zaman her yerde gereklidir. 0 0 Yorumla
edaturkoglu2 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl Pamuk kanımın çıkmasına engel oluyo yeee 0 5 Yorumla melisa139 +1 yıl Panpa normal 😃 Yorumla edaturkoglu2 +1 yıl Kfkfkdkdkd puan kazanmak için dalgasına yazmıştım Yorumla melisa139 +1 yıl Uygulamayı yeni indirdim bende, ilk yorumum sana oldu 😂 Yorumla 2 yorumu gör edaturkoglu2 +1 yıl Akrepte oynayan kız olamazsın diye düşünüyorum Yorumla melisa139 +1 yıl Oyunu bilmem ama biraz dertleşmeye konuşmaya yok demem. Özelden yazmak için xp2 diyo ya yazamadım sana 😢 Yorumla
sudenurrpeker Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl orkid en iyi ped markası kesinlikle 0 0 Yorumla
meraklıbiri98 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 42% +1 yıl Regl iken pedimi sıklıkla değiştirmeye çalışıyorum 0 0 Yorumla
kanatsız121212 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl aaaaaaa öyle mi dersin bilmem ki nasıl olur 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Tabi ki evde olsak da, olmasak da hijyen önemli. Her insan kendine bakmalı ya. Öyle düşünüyorum.😉 0 0 Yorumla
Oğlakburcuyum Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Asla değiştiremem dediğim nadir markalardan 0 0 Yorumla
_NicksizBensu_ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ev, dışarı farketmez. Hijyen her zaman önemli 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Saldim kendimi depresyona girdim zaten
Kişisel hijyen her zaman önemli
Iyi ki varsın orkid kurtarıcim
Hrjrjrkoekebr ejjeiebrkk rjrieb
Evdeyken de gösteriyorum dışarıdayken de
Gün içinde üç dört kez değiştiririm
Bırkaç saatte bir degıstırıyorum
Kaşlarımı alıyorum makyajımı saçımı yapıyorum kendime enerjim yerine geliyor valla
Mükemmel mikemmmel evdeki rahatlık
Bakımıma özen gösteriyorum
Evet Evet doğru gerçekten
Guzel. paylasim eline saglik
Evde rahat olmak için daha sık ped değiştiririm
uyuyorum yemek yiyorum uyurken sağ sola dönüyorum
valla evde de hazırlık yapamam çok üşengecim 😂
Kesinlikle duş almadan yapamıyorum.
Hijyen, her zaman her yerde gereklidir.
Pamuk kanımın çıkmasına engel oluyo yeee
Panpa normal 😃
Kfkfkdkdkd puan kazanmak için dalgasına yazmıştım
Uygulamayı yeni indirdim bende, ilk yorumum sana oldu 😂
Akrepte oynayan kız olamazsın diye düşünüyorum
Oyunu bilmem ama biraz dertleşmeye konuşmaya yok demem. Özelden yazmak için xp2 diyo ya yazamadım sana 😢
Nâr, kiraz , erik vişne portakal
orkid en iyi ped markası kesinlikle
Evde ki rahatlık hiçbir yerde yok 😁
Regl iken pedimi sıklıkla değiştirmeye çalışıyorum
Hijyen her an her yerde olmalı
ped seçimi gerçekten çok önemli
Bol bol temizlik yapiyoruz
aaaaaaa öyle mi dersin bilmem ki nasıl olur
Uxak duruyıyorm ondan ahhaa
Tabi ki evde olsak da, olmasak da hijyen önemli. Her insan kendine bakmalı ya. Öyle düşünüyorum.😉
Asla değiştiremem dediğim nadir markalardan
Ev, dışarı farketmez. Hijyen her zaman önemli