Özel Günler & Hijyen Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? (Sayfa 3) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 322 Senin için özel günlerde hangisi daha önemli: Yumuşaklık mı, koruma mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
minikhırçınkedi Takip Et Master Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Tabi ki ikisi de önemli. Cildime zarar vermeyen yumuşaklıkta ve içimi rahatlatan koruma özelligi de olmalı. 0 0 Yorumla
Mysteriousladies Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl En çok bu dönemlerde çok duygusal oluyorum ve ağlıyorum. Sadece şefkate ihtiyacım oluyor gerisi boş.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koruması daha önemli, yumuşak olunca koruma düzeyi düşüyor test edildi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hem yumuşaklık hem koruma, açık renk giymeye korkmamaliyim bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koruma tabikii. Zaten o günlerde rahatlık pek söz konusu olmuyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Her ikiside önemli. Koruması iyi olmalı ve rahat ettirmeli 😊 Orkid hediye göndersende denesek ürününü ☺️ 1 0 Yorumla
İcelimcicekolalim Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 32% +1 yıl Kesinlikle. koruma ve orkid bunu fazlasiyla. karsiliyor 1 0 Yorumla
Jdhrbrvrbe Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Benim için yumusaklık daha önemlei çünkü yumauşak olmadîğı sürece rahat edemessin ki!!! 1 0 Yorumla
Jevaisbienn Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Orkid mükemmelsin sen 😄 Sınıfta 20 kız var sen ortak kararımız 0 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Orkid hep yanınızda💙 Yorumla
savoir_Angel Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Tabiki de ikisi olacak hem yumuşaklık hem de koruma 1 0 Yorumla
hayatkul Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl ikisi de birbirinden öenmli, kıyaslama yapmak mümkün değil :) 1 0 Yorumla
izmirliyimki Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl İkisi de olmazsa olmaz. Ama seçim yapacak olursam tabii ki koruma. 1 0 Yorumla
Gizlibiruye22 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl şu an bile kullanırken yorum yapıyorum daha ne olsun ksnxp 0 0 Yorumla
tamamjülideolsun Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 92% +1 yıl Koruma daha önemli ama "Orkid"te ikisini de bulduğumdan daha azıyla yetinmem. 0 0 Yorumla
AntepBaklavasıı Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 93% +1 yıl İkisi de önemli ama özellikle koruması çok iyi olmalı 0 0 Yorumla
Gizemseverler Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 30% +1 yıl Koruma tabi yumusak yumusak rezil olmak mantikli degil 😆 0 0 Yorumla
Kadının_tadı Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 44% +1 yıl Yumuşaklık benim icin cok önemli ama sızdıran seyide napim yumusak olsada 0 0 Yorumla
karamellipiskuvit Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 60% +1 yıl Hepsi olmalı bence sonuçta hijyen ve korunması gereken bir bölge 0 0 Yorumla
susartikmerakli Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 82% +1 yıl Yumuşaklık tabiki önemli ama koruma insanı daha güvende tutar bence koruma 0 0 Yorumla
jess97_ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl Koruma çok önemli tabi ki üstüm başım kan oluyor sonra 😅😅 0 0 Yorumla
Albenineyaparsanyap Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl Bence koruma önemli kiloda bulaşmasını hiç sevmiyorum 0 0 Yorumla
hardallinugget Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 60% +1 yıl koruma daha önemli yumuşak olmasa da olur ama olsa da iyi olur 0 0 Yorumla
arzelaa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl İlk gün cok önemli benim için o yüzden 2 side çok ayrı yeri var 0 0 Yorumla
snowglobeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Ya ikisi de çok önemli ama pamuksu yüzey daha rahat oluyor 🤜🤛 0 0 Yorumla
1453filiz Takip Et Xper 2 Yaş: 43 , eic 38% +1 yıl Yumuşaklık ve koruma bunlar olmazsa özel günler kabus 0 0 Yorumla
strawberry27woman Takip Et Xper 3 Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Korumada önemli aslinda Ama rahatsizda etmemeli 0 0 Yorumla
kotukizzx Takip Et Master Yaş: 28 , eic 35% +1 yıl Orkid en iyisi bana göre reklam olsun diye söylemiyorum 0 0 Yorumla
Begümsu0707 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Koruma daha önemli.. Yumuşacık olmasi da gerekiyor tabi ama yoğun gunler için koruma şart 0 0 Yorumla
Fisnelicileek Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl İkisi de olmazsa olmazımdan, bu yüzdeennn; tercihim Yeni Orkid Platinum 😘 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl İkiside önemli ve ikiside Orkid Platinum 'da var, bide ekstra güzel koku var 🌺 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tabi ki ikisi de önemli. Cildime zarar vermeyen yumuşaklıkta ve içimi rahatlatan koruma özelligi de olmalı.
En çok bu dönemlerde çok duygusal oluyorum ve ağlıyorum. Sadece şefkate ihtiyacım oluyor gerisi boş..
Koruması daha önemli, yumuşak olunca koruma düzeyi düşüyor test edildi.
Hem yumuşaklık hem koruma, açık renk giymeye korkmamaliyim bence
Koruma tabikii. Zaten o günlerde rahatlık pek söz konusu olmuyor
Her ikiside önemli. Koruması iyi olmalı ve rahat ettirmeli 😊 Orkid hediye göndersende denesek ürününü ☺️
Kesinlikle. koruma ve orkid bunu fazlasiyla. karsiliyor
Benim için yumusaklık daha önemlei çünkü yumauşak olmadîğı sürece rahat edemessin ki!!!
Orkid mükemmelsin sen 😄 Sınıfta 20 kız var sen ortak kararımız
Orkid hep yanınızda💙
Tabiki de ikisi olacak hem yumuşaklık hem de koruma
ikisi de birbirinden öenmli, kıyaslama yapmak mümkün değil :)
İkisi de olmazsa olmaz. Ama seçim yapacak olursam tabii ki koruma.
şu an bile kullanırken yorum yapıyorum daha ne olsun ksnxp
Koruma daha önemli ama "Orkid"te ikisini de bulduğumdan daha azıyla yetinmem.
İkisi de önemli ama özellikle koruması çok iyi olmalı
Koruma tabi yumusak yumusak rezil olmak mantikli degil 😆
Yumuşaklık benim icin cok önemli ama sızdıran seyide napim yumusak olsada
Hepsi olmalı bence sonuçta hijyen ve korunması gereken bir bölge
Yumuşaklık tabiki önemli ama koruma insanı daha güvende tutar bence koruma
Koruma çok önemli tabi ki üstüm başım kan oluyor sonra 😅😅
Bence koruma önemli kiloda bulaşmasını hiç sevmiyorum
koruma daha önemli yumuşak olmasa da olur ama olsa da iyi olur
İlk gün cok önemli benim için o yüzden 2 side çok ayrı yeri var
Ya ikisi de çok önemli ama pamuksu yüzey daha rahat oluyor 🤜🤛
Yumuşaklık ve koruma bunlar olmazsa özel günler kabus
Korumada önemli aslinda