Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 9) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Sinemant Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Harika bir ürün çok uzun yıllardır bu ürünü kullanıyorum basarili 0 0 Yorumla
NataliaAksoy Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Can kurtaransın. (kalp) #okuladevam kampanyanızı canı gönülden destekliyorum. 0 0 Yorumla
esmeryalnızkız Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Okumaya çok önem veriyorum guzel paylasımın ıcın tesekkur ederım 0 0 Yorumla
Melsas Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Hijyen hijyen hele ki bir çok yeni hastalık ürüyorken daha titiz olmak lazım. 0 0 Yorumla
KirmiiziOjemm Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yaa çok güzel bir proje olmuş faydalı şeyler de gördük sonunda😂 0 0 Yorumla
bicicicibici Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Orcid'i destekliyorum. Okumayan kızımız kalmasın. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
SindRellanız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Tebrikler orkid destekçiniz olacağız 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Kozehra Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Destek olacağim hijyen önemli 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
atinam Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl tabiki desteklicem okumak herkesin hakki 😊 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Türevintegrali Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Orkid alıyorum, kızlarımıza destek oluyorum ❤️ 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
cindymindi Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Harika bir proje! Orkid ile #okuladevam <3 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
melo3434 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Her zaman destekçisiyim tabii ki de 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
LaraCroftie Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Güzel bir proje olmuş umarım güzel insanlar destek olur 0 0 Yorumla
acelya1506 Takip Et Xper 4 Yaş: 45 +1 yıl Hijyen eğitimine çok ihtiyaç var ve bazı öğrencilerin bunun bilincine hâlâ varamamis olması üzücü :/ 0 0 Yorumla
Heartbad Takip Et Xper 7 Yaş: 28 +1 yıl Okuyun okuyunda iş sahibi olamıyoruz sıkıntı orda. Bunada bir çare bulunsa keşke. 0 0 Yorumla
sc1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl okumak güzel şey okuyun okumazsanız adam olamazsınız 0 0 Yorumla
LaraCee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Güzel bir proje olmuş destekliyorum haydi kızlar #okuladevam 0 0 Yorumla
Kül_kedisi_ Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Ne kadar güzel bir proje. Okuldan geri kalmasın kızlar 🤗🤗🤗🤗 0 0 Yorumla
MorPelerinliKadın Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Hep destek tam destek#okuladevam 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
Senaa97 Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Harika bir proje teşekkürler destek olacağım 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Lattecoco Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Bütün kızlar için tam destek hep destek orkid 🙏🏻 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Öpöcöök Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl #OkulaDevam teşekürler orkid diyorum. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Pelin2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Okula destek kızlarımıza destek 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
hazan35 Takip Et Xper 2 Yaş: 25 +1 yıl her zaman desteğim bu projeye 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Aphroditee1 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Destek olacağım teşekkürler 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Acelya713 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Kız öğrencilerine hijyen eğitimi baya iyi olur 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Queenny Takip Et Xper 7 Yaş: 29 +1 yıl Sırf bunun için orkide geçtim 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
wampirella07 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl harika bir proje bence 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 Yorumla
KarakterinAçKalmış Takip Et Bilge Yaş: 26 +1 yıl E ben bir markete gidiyim o zmn 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Selam! Desteğin için teşekkür ederiz💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Harika bir ürün çok uzun yıllardır bu ürünü kullanıyorum basarili
Can kurtaransın. (kalp) #okuladevam kampanyanızı canı gönülden destekliyorum.
Okumaya çok önem veriyorum guzel paylasımın ıcın tesekkur ederım
Hijyen hijyen hele ki bir çok yeni hastalık ürüyorken daha titiz olmak lazım.
Yaa çok güzel bir proje olmuş faydalı şeyler de gördük sonunda😂
Orcid'i destekliyorum. Okumayan kızımız kalmasın.
#OkulaDevam 💪 💙
Tebrikler orkid destekçiniz olacağız
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Destek olacağim hijyen önemli
#OkulaDevam 💪 💙
tabiki desteklicem okumak herkesin hakki 😊
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Orkid alıyorum, kızlarımıza destek oluyorum ❤️
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Harika bir proje! Orkid ile #okuladevam <3
#OkulaDevam 💪 💙
Her zaman destekçisiyim tabii ki de
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Güzel proje olmuş
Güzel bir proje olmuş umarım güzel insanlar destek olur
Hijyen eğitimine çok ihtiyaç var ve bazı öğrencilerin bunun bilincine hâlâ varamamis olması üzücü :/
Okuyun okuyunda iş sahibi olamıyoruz sıkıntı orda. Bunada bir çare bulunsa keşke.
okumak güzel şey okuyun okumazsanız adam olamazsınız
Güzel bir proje olmuş destekliyorum haydi kızlar #okuladevam
Ne kadar güzel bir proje. Okuldan geri kalmasın kızlar 🤗🤗🤗🤗
Hep destek tam destek
#okuladevam
Hep birlikte buna son verebiliriz 💙 #OkulaDevam 💪
Harika bir proje teşekkürler destek olacağım
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Bütün kızlar için tam destek hep destek orkid 🙏🏻
Hep birlikte buna son verebiliriz! #OkulaDevam 💪 💙
#OkulaDevam teşekürler orkid diyorum.
#OkulaDevam 💪 💙