Açıkçası çok iyi bir proje. Ve ben tek orkut markasını kullanıyorum en başından beri ve çok memnunum zaten bence en iyisi 😊 Zaten alıyorum o yüzden inşallah kız çocuklarına yardımım olur çok mutlu olurum
Okulları destekleyen bu güzel kampanya için kutlarım. Gerçekten lise dönemi çok zor bir dönem ve ben de utancımdan otururdum hep evde, okula gitmek istemezdim regl olunca ya geçerse eteğime diye. Orkid hem koruması yüksek bir ped hem de yardım yapıyorsa iyi bir şey.
Çevremde kız çocuklarının okumasına karşı olan birçok insan vardı ama neyseki bu fikirleri değil kendi fikirlerimi göz önünde bulundurdum ve bulunduran bir ailem vardı. Okumanın cinsiyeti olmaz ama varmış gibi davranan insanları bilinçlendirmek için kurulan bu tarz projeler kesinlikle çok anlamlı.
Ana Sayfa > Özel Günler & Hijyen > Sorular > Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun?
Kızlar Ne Diyor
Çok anlamlı bir proje olmuş. Biz elimizdeki imkanlarla bile zorlanırken imkansızlıklarla boğuşan niceleri var, tebrik ediyorum duyarlılığınızı.
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
orkid tercih ettiğim marka değil ama güzel bir kampanya olmuş.
#OkulaDevam 💪 💙
Açıkçası çok iyi bir proje. Ve ben tek orkut markasını kullanıyorum en başından beri ve çok memnunum zaten bence en iyisi 😊 Zaten alıyorum o yüzden inşallah kız çocuklarına yardımım olur çok mutlu olurum
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Güzel bir kampanya olmuş gerçekten tebrik ederim.
Bu sorunu bilip de üzerine düşmeniz de ayrıca taktir edilesi.
#OkulaDevam 💪 💙
Güzel bilgiler için teşekkürler. 😃
Elimizden ne gelirse yaparız🌹
Kiz cocuklari icin birseyler yapilmasi cok hos hepimizin az cok demeden destek olmasi gerek bu tarz projelere.
Bu süreç her kızın başına gelen bişey. Önemli olan o süreci en hijyenik şekilde geçirmek. Teşekkürler orkid ✌
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Valla çok kaliteli bir düşünce olmuş. Tebrik ederim.
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Okulları destekleyen bu güzel kampanya için kutlarım. Gerçekten lise dönemi çok zor bir dönem ve ben de utancımdan otururdum hep evde, okula gitmek istemezdim regl olunca ya geçerse eteğime diye. Orkid hem koruması yüksek bir ped hem de yardım yapıyorsa iyi bir şey.
Destekliyoruz tabiki.. kızların okuması demek bilinçli aile ve birey yetismesi demek..
Desteğin çok değerli 💙 #OkulaDevam 💪
Hayatımda gördüğüm en amlamlı ve güzel proje. Sonuna kadar arkandayız. Teşekkürler @Orkid
❤❤❤❤
Desteğin çok değerli 💙 #OkulaDevam 💪
Çok iyi bir projeye kalkismissiniz, mukemmelsiniz. Kendi adima destek vereceğim ✊
Desteğin çok değerli 💙#OkulaDevam 💪
Gerçekten emek veriyorsunuz bunun için çok teşekkür ederiz 👏👏👏 destek olacağız
Desteğin için teşekkür ederiz 💙 #OkulaDevam 💪
Bende bir öğrenci olarak projeye destek veriyorum
Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙
Orkid alıyorum eline saglik güzel bence olmuş. Zahmetine değmiş
#OkulaDevam 💪 💙
Çok güzel bir proje zaten orkid alıyorDum bundan böyle daha bilinçli almış olacağım
#OkulaDevam 💪 💙
Hayatımda gördüğüm en anlamlı proje bu olmuş. Tebrikler ve teşekkürler Orkid❤❤❤
Güzel bir proje, tebrik bebekler. Orkid kullanıyorum zaten.
Bunu duyduğumuza çok sevindik! #OkulaDevam 💪 💙
Kiz cocuklarinin egitimine hicbirsey engel olmamali!
#OkulaDevam 💪 💙
Kesinlikle harika bir proje. Hijyen eğitimine çok ihtiyaç var. Destekliyorum #okuladevam
Ürünleri alarak destek oluyoruz, harika bir proje, tebrikler.
Orkid ve yaptığı tüm projelere her zaman canı gönülden katılıyorum.
Çevremde kız çocuklarının okumasına karşı olan birçok insan vardı ama neyseki bu fikirleri değil kendi fikirlerimi göz önünde bulundurdum ve bulunduran bir ailem vardı. Okumanın cinsiyeti olmaz ama varmış gibi davranan insanları bilinçlendirmek için kurulan bu tarz projeler kesinlikle çok anlamlı.
bence bir anket düzenlemelisin ama yardımla ilgili ve tüm öğrencilerin dikkatini çekmeliki herkez birlik olup yardım edebilsin
#OkulaDevam 💪 💙
Gönül ister ki dünyada okumayan kız, okumayan çocuk kalmasın 🙏🏻
O zaman guzel kızlarımız icin, #okuladevam diyoruz! 💪
#okuladevam 💖 çok güzel bir proje bu gerçek ten lazim di
Ped alarak eğitime destek olmak da ilginç bir projeymiş. Ama eğitime her türlü desteğe varım!
Sosyal sorumluluk projesine adim atan firma destegi sonuna kadar hakeder👏❤️
Güzel bir proje olmuş başarılarının devamını diliyorum
💪 #OkulaDevam