Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 14) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
Happymousse Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Orkidden iyisi yok hep alırım. #okuladevam 0 0 Yorumla
melisayakmicv Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Farkındalık yaratılmasına bayılıyorum 0 0 Yorumla
bebekiniz Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 36% +1 yıl Harika şeyler yapıyorsun orkid #okuladevam 0 0 Yorumla
incierturkk Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 57% +1 yıl Şu ana kadar çok kız çocuğu okuttum demek ki... 0 0 Yorumla
Hayattaherşeyvar Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 30% +1 yıl Orkid kaliteli peddir çok seviyorum 0 0 Yorumla
Nehrid Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 39% +1 yıl Farkında olmadan bağış yapıyormuşum öyleyse 😊 0 0 Yorumla
Polenaysun Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Bizim okulumuzda farkindalik ekibi var 0 0 Yorumla
hayaaall Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl bencede orkit 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Hilal_36 Takip Et Yoda Yaş: 26 +1 yıl Çok güzel olurr❤️ 1 2 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla Hilal_36 +1 yıl 💙🤞 Yorumla
RalphLauren35 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 36% +1 yıl Güzel bir kampanya tesekkurler Orkid 0 0 Yorumla
MelekYüzlüŞeytan2 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 50% +1 yıl Bizde destekleyip elimizden geleni yapalım. 0 0 Yorumla
Defne1214 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 42% +1 yıl Antalyadan Amerikaya gidicem kullansammı uçakta 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Orkidden iyisi yok hep alırım. #okuladevam
Farkındalık yaratılmasına bayılıyorum
Harika şeyler yapıyorsun orkid #okuladevam
Şu ana kadar çok kız çocuğu okuttum demek ki...
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim
Sonuna kadar destekliyorum 👍
Kızlarımız okusun. Destekçisi.
Çok güzel bir proje. Orkid en iyisi.
Orkid kaliteli peddir çok seviyorum
Bence çok güzel bir proje
Çok güzel ve özel bir proje
Cok ince bir dusunce. 🌷🌷🌷🌷
Farkında olmadan bağış yapıyormuşum öyleyse 😊
Bu orkid bir harika dostum:))
Bizim okulumuzda farkindalik ekibi var
bencede orkit
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Çok güzel olurr❤️
#OkulaDevam 💪 💙
💙🤞
Bu zamanda hala var mı :/
#okuladevam
Güzel bir kampanya tesekkurler Orkid
Bizde destekleyip elimizden geleni yapalım.
Şahane proje. Tamdestekhepdestek
Antalyadan Amerikaya gidicem kullansammı uçakta
yardım için bu paketlere önem vericem
Olması gereken buydu bence...
Destekçinizim.
#okuladevam
Bilgiler icin teşekkürler
Bilgi için teşekkürler ve tercihim bu yönde
Böyle projeler artmalı 👍👍
Market yolcusu kalmasin
kız gibi yap ne yaparsan hep en iyisini yap