Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 13) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
sosyalhizmt Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Erkek yoksul ogrencileri de kapsasın 1 0 Yorumla
oylemidersinn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 43% +1 yıl gayet güzel, umarım devamı gelir böyle projelerin. 1 0 Yorumla
Muhteremkadın Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Full destek ram destek 😊😊#okuladevam 1 0 Yorumla
Senhepgül Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl iyiki varsınız 1 2 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Sen de iyi ki varsın 💙 Yorumla Senhepgül +1 yıl 😘😘 Yorumla
gizema1 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl güzel bir proje 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Silenne Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Harikasiniz 💪🏽 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Pinarrrr98 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl mükemmel olmuş evet böyle şeyler hep olmalı yani 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Özel Günler & Hijyen konusunda 365 cevap paylaştı. Degisik bir proje. Ama güzelmiş 1 0 Yorumla
birölümkalımmeselesi Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl genç kızların bilinçlenmesi çok güzel bir şey 1 0 Yorumla
KaraMadde Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 43% +1 yıl Bunun gerçek olabildiğine bile inanamıyorum... 0 0 Yorumla
Erkek_düsmanı Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Emeğinize sağlık güzel bence olmuş 0 0 Yorumla
LeylanurGulsoy Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Güzel bir proje, devamını dilerim. 0 0 Yorumla
XXlovesXY Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Kizlar okuyun ki daha zengin koca bulasiniz 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Güzel projeymiş tebrikler
Erkek yoksul ogrencileri de kapsasın
Bana da bağışlayın djjdjdj
Tebrikler
Güzel proje emeginize saglık
gayet güzel, umarım devamı gelir böyle projelerin.
Umarım faydalı ve faideli olur..
Full destek ram destek 😊😊
#okuladevam
iyiki varsınız
Sen de iyi ki varsın 💙
😘😘
güzel bir proje
#OkulaDevam 💪 💙
Harikasiniz 💪🏽
#OkulaDevam 💪 💙
mükemmel olmuş evet böyle şeyler hep olmalı yani
Aliyorum zaten katkida bulunuyormusum iyi iyi
Kızların okuması çok önemli
Tercihim orkid.
#okuladevam
Destekliyorum her kızın rahat olması lazım
Degisik bir proje. Ama güzelmiş
Çok güzel emeğinize sağlık
Güzel bir kampanya boş reklam değil en azından
#okuladevam orkidleyiz yanındayız seninleyiz
Güzel bir çalışma tebrikler
Orkidi destekliyoruz 🖑
genç kızların bilinçlenmesi çok güzel bir şey
Bunun gerçek olabildiğine bile inanamıyorum...
Neyi nereye bağladınız helal valla 👏👏👏
Emeğinize sağlık güzel bence olmuş
orkid en sevdigim pet markasi
Güzel bir proje, devamını dilerim.
Cok doğru iyi olmuş bunlar orkid
guzel kampanya tebrikler size
Kizlar okuyun ki daha zengin koca bulasiniz