Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 12) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
MYYÇ26 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Tabiki sonuna kadar tam destek💪🏻 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙#OkulaDevam 💪 Yorumla
Ocağıbatmayasıca Takip Et Xper 3 Yaş: 42 +1 yıl Tercihim orkidden yana herzaman. #OkulaDevam 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Her zaman yanındayız! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Beesee Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Mükemmel işlerde bugün... 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
selenyilmaz99 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Destek olmaya çalışacağım. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Heyyyuuxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Katılıyorum orkidi destekliyorum 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Sonsuz9 Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl #okuladevam. Kiz çocuklari yeterki okusun 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
emelcann Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl tebrikler orkid çok güzel düşünmüşsün 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
selenoya Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl desteklenmesi gereken bir proje 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
Beyzaakın Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Çok güzel bir proje gerçekten 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
Sustumm Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Teşekurler orkid yine harikasin 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
dreamm99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl böyle projeler artmalı bence 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla
pembepuding Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 67% +1 yıl Tabikide destekçiyiz 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
thiccgirl Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 38% +1 yıl tercihim orkid 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
12202ayse Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Destekleyecegiz 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Milenalarose Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl iyi ki Orkid kullanıyormuşum dedirtti insana. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Güzel yorumun bizi çok mutlu etti! #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
EsraNur43 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Destekleyeceğiz. #okuladevam 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙 #OkulaDevam 💪 Yorumla
EdalıMedalı123 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Eğitim şart 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla
Bordoberelikız Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Mükemmel proje 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Tabiki sonuna kadar tam destek💪🏻
Desteğin çok değerli 💙#OkulaDevam 💪
Tercihim orkidden yana herzaman. #OkulaDevam
Her zaman yanındayız! #OkulaDevam 💪 💙
Mükemmel işlerde bugün...
#OkulaDevam 💪 💙
Umarım faydamız olur.
#OkulaDevam
Destek olmaya çalışacağım.
Desteğin çok değerli #OkulaDevam 💪 💙
umarım faydamız olur #okuladevam
Katılıyorum orkidi destekliyorum
Desteğin çok değerli! #OkulaDevam 💪 💙
Gerçekten güzel bir proje
Elbette destek olacağım 💛💙💜💚
#okuladevam. Kiz çocuklari yeterki okusun
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
tebrikler orkid çok güzel düşünmüşsün
#OkulaDevam 💪 💙
desteklenmesi gereken bir proje
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Çok güzel bir proje gerçekten
#OkulaDevam 💪 💙
Teşekurler orkid yine harikasin
böyle projeler artmalı bence
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Tabikide destekçiyiz
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
tercihim orkid
Bunu duyduğumuza çok sevindik 💙 #OkulaDevam 💪
hijyen eğitimi önemli
Destekleyecegiz
iyi ki Orkid kullanıyormuşum dedirtti insana.
Güzel yorumun bizi çok mutlu etti! #OkulaDevam 💪 💙
Destekleyeceğiz. #okuladevam
Desteğin çok değerli 💙 #OkulaDevam 💪
Çok guzel süper proje
Eğitim şart
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
Mükemmel proje
Bilgi icin teşekkürler..
#Okuladevam...
Sonuna kadar destekliyoruz
Bilgi verdiğiniz için Teşekkürler