Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 11) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
PipettekiSu Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Harbiden az önce diğer bencede yazdığım gibi harika bir Yardımlaşma etkinligi 0 0 Yorumla
MrJafferson Takip Et Xper 4 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl emeği geçen her kesin ellerine sağlık 1 0 Yorumla
FeralFilly Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Güzel kampanya beğendim 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Sultansultansultan Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Güçlü kadınlar güçlü yarınlar 2 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
melekserrap Takip Et Xper 3 Yaş: 36 +1 yıl Çok farkındalıklı bir proje olmuş diyebilirim 2 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla
Güneşim_sinn Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 32% +1 yıl Destek oluyorum. 😊 2 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
DомİинNо Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Bir ped alarak kızlara böyle bir faydam dokunacaksa neden olmasın! 0 0 Yorumla
halepicin Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Destek olacagim bu tarz bilgilendirmeler toplum bilinci icin katki sagliyor 0 0 Yorumla
Defik Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hijyen eğitimine çok ihtiyacı var bazı insanların tercihiniz ordikten yana 0 0 Yorumla
Azra05 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl eğitime farkındalık ülkemizin her köşesine ulaşır umarım 0 0 Yorumla
xxxmdmerdm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl hep birlikte buna son verebiliriz herkese karşı gelebilirz #okuladevam 0 0 Yorumla
unixorn Takip Et Xper 2 Yaş: 109 +1 yıl Güzel bir proje olmuş, tebrik ederim. #okuladevam kızlar! <3 0 0 Yorumla
zll_tts Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Orkid in yaptığı çok gurur verici hem hijyen hem egtim💪💪❤❤ 0 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Harbiden az önce diğer bencede yazdığım gibi harika bir Yardımlaşma etkinligi
Güzel proje. Okula devam😊
İyi bakalım katkımız olsun bizimde ;)
emeği geçen her kesin ellerine sağlık
Çok güzel bir düşünce
Gayet mantıklı bir hareket 👍🏻
Boyle bir adım atıldığı için tebrikler
Orkid candır. Gerisi heyecandır
Güzel paylaşım olmuş helal olsjn
İnanıyorum sonuna kadar. 😊
Bilgiler güzel bence olmuş teşekkür ederim
Çok güzel bir proje kızlarımız okusun
Güzel bir yöntemleri olmuş
Faydalı bilgiler teşekkür ederim destek için
Destekliyorum #okuladevam
Her zaman destekçinizim 😊
Güzel kampanya beğendim
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
Güçlü kadınlar güçlü yarınlar
Çok güzel yapıyorsunuz m destek :)
Çok mantikli gerçekten!
Çok farkındalıklı bir proje olmuş diyebilirim
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
çok güzel bir kampanya tebrik ederim
Destek oluyorum. 😊
Bir ped alarak kızlara böyle bir faydam dokunacaksa neden olmasın!
Destek olacagim bu tarz bilgilendirmeler toplum bilinci icin katki sagliyor
Hijyen eğitimine çok ihtiyacı var bazı insanların tercihiniz ordikten yana
eğitime farkındalık ülkemizin her köşesine ulaşır umarım
hep birlikte buna son verebiliriz herkese karşı gelebilirz #okuladevam
Güzel bir proje olmuş, tebrik ederim. #okuladevam kızlar! <3
Orkid in yaptığı çok gurur verici hem hijyen hem egtim💪💪❤❤