Özel Günler & Hijyen Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? (Sayfa 10) Orkid Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 3019 Özgüvenle okula devam etmek tüm kız öğrencilerin hakkı! #okuladevam projesine nasıl destek olabileceğini biliyor musun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 49 kişi beğendi
cocomademoisellee Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl #okuladevam destekcinim orkid ! 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
Yokokalsın Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Okumak ve hijyen çok önemli 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪 Yorumla
CanımaCOMCOM3288 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl O zmn market yolcusu kalmasin 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪 Yorumla
DrrreamTheaterrr Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 39% +1 yıl Okusunlar genç kızlarımız bende destekleyeceğim 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok güzel bir proje ben de destek olmak isterim. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam Yorumla
Renkliyaşamlarrrr Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl o kadar çok kazanıyosun orkit ki kızlara bedavadan orkit dağıtıcak mış neye göre dağıtıcan bu sorunu her kız sana söylemez ki 0 0 Yorumla
sunishinee Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Böyle projeler çok güzel olmuş insallah destek verirsiniz ve devamı gelir bir kiz olarak okulda zorlu oluyor 0 0 Yorumla
papatyabeyaz Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Bence harika bir kampanya olmuş hatta geç kalmış bile diyebiliriz. Bunun düzenli ve sürekli olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum 0 0 Yorumla
Gizliliksen Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel bir proje olmuş okumak her kızın hakkı destekleyeceğim elimden geldiğince🌹💙 #okuladevam 0 0 Yorumla
meryemhazall Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Regl dönemlerinde arkamıza geçmesinden korktuğumuz için birçok şeyden geri kalıyoruz iyi bir projeye imza atılmış tebrikler 0 0 Yorumla
sıla90 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Eğitimci olarak farkındalığın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle hijyen eğitimine çok ihtiyaç var. 0 0 Yorumla
defne_Şerbetçioğlu Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Okulda hijyen eğitimi kesinlikle verilmeli biz bilgilendirmeliyiz saçma sapan erkek arkadaşlarımız bizimle dalga geçmemeli 0 0 Yorumla
madensuyu1 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Orkid candir vazgecilmezim 1 2 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl Her zaman yanındayız 💙 Yorumla madensuyu1 +1 yıl Cok teşekkür ederm ) Yorumla
cheire Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çok güzel bir proje olmuş, destekliyoruz. 1 1 Yorumla Orkid Sponsorlu +1 yıl #OkulaDevam 💪 💙 Yorumla
MsBayanza Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim☺️ 1 0 Yorumla
Bellssaucy Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Aynen kesinlikle cok dogru katiliyorum. 1 0 Yorumla
aycan_gunes Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Çok başarılı bir kampanya. Tebrik ediyorum 1 0 Yorumla
TaTLı_BeLa77 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Bilgi için teşekkür ederim 😊 destek olacağım 😊💕 1 0 Yorumla
Hayat_güzel_zaten Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Bence buna kökten bir çözüm bulunmalı. Hayatımızın kabusu başka bişi değil 1 0 Yorumla
Pamukshkey Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 45% +1 yıl Güzel olmuş yapılması böyle bir şeyin, teşekkürler 1 0 Yorumla
Angel-57 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 , eic 30% +1 yıl Farklı olmak kolay değil orkid desteğimiz seninle 1 0 Yorumla
Friend_Ship Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl iyi bir proje cidden. tebrik ediyorum 1 0 Yorumla
Kibar__ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Kendi adıma bende destek olacağım 💪🏻 Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler! 1 0 Yorumla
Kızlar Ne Diyor
#okuladevam destekcinim orkid !
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Okumak ve hijyen çok önemli
Kızlar okula özgüvenle devam edebilsin diye #OkulaDevam 💪
O zmn market yolcusu kalmasin
Desteğin çok değerli 💙, katkıların için teşekkür ederiz #OkulaDevam 💪
Okusunlar genç kızlarımız bende destekleyeceğim
Çok güzel bir proje ben de destek olmak isterim.
Hep birlikte buna son verebiliriz. 💪 #OkulaDevam
o kadar çok kazanıyosun orkit ki kızlara bedavadan orkit dağıtıcak mış neye göre dağıtıcan bu sorunu her kız sana söylemez ki
Böyle projeler çok güzel olmuş insallah destek verirsiniz ve devamı gelir bir kiz olarak okulda zorlu oluyor
Bence harika bir kampanya olmuş hatta geç kalmış bile diyebiliriz. Bunun düzenli ve sürekli olarak yapılması gerektiğini düşünüyorum
Çok güzel bir proje olmuş okumak her kızın hakkı destekleyeceğim elimden geldiğince🌹💙
#okuladevam
Regl dönemlerinde arkamıza geçmesinden korktuğumuz için birçok şeyden geri kalıyoruz iyi bir projeye imza atılmış tebrikler
Eğitimci olarak farkındalığın ne kadar önemli olduğunu biliyorum. Özellikle hijyen eğitimine çok ihtiyaç var.
Okulda hijyen eğitimi kesinlikle verilmeli biz bilgilendirmeliyiz saçma sapan erkek arkadaşlarımız bizimle dalga geçmemeli
Orkid candir vazgecilmezim
Her zaman yanındayız 💙
Cok teşekkür ederm )
Çok güzel bir proje olmuş, destekliyoruz.
#OkulaDevam 💪 💙
guzel olmuş ellınıze sagluık
Bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim☺️
Aynen kesinlikle cok dogru katiliyorum.
Çok başarılı bir kampanya. Tebrik ediyorum
Güzelmiş, iyi düşülmüş, teşekkürler
Artık Orkid var 😍 #okuladevam
Cok güzel bir paylaşım👍🏻
Bilgi için teşekkür ederim 😊 destek olacağım 😊💕
Bence buna kökten bir çözüm bulunmalı. Hayatımızın kabusu başka bişi değil
Sonuna kadar destekliyorum.
Güzel olmuş yapılması böyle bir şeyin, teşekkürler
Farklı olmak kolay değil orkid desteğimiz seninle
iyi bir proje cidden. tebrik ediyorum
Harika bir destek! Tebirkler Orkid
Kendi adıma bende destek olacağım 💪🏻 Verdiğiniz bilgiler için teşekkürler!
çok güzel bir kampanya olmuş