Müzik & Etkinlik Kitap okurken notlarınızı nereye tutarsınız? coldmater Takip Et Xper 6 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben telefondan okuyorsam notlarıma kaydediyorum. Bazen de deftere düzenli bir şekilde çok zaman alıyor ama kalıcı oluyor. Ve bazı kavramı sonradan araştırma fırsatı bulabiliyorum. Daha iyi bir yöntem varsa diye bekliyorum🥲 Kitap okurken notlarınızı nereye tutarsınız? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DID-9 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Benim için önemi olan notları, gerektiğinde kullanmak için özel bir zarfta saklıyorum.Araştırdığım ve okuduğum konuları nadiren nota dökerim. Genelde aklıma not ediyorum. Aklıma yazdığım konuları kolay kolay unutmam. 1 4 Yorumla coldmater +1 yıl Zarf değişikmiş... DID-9 +1 yıl Eğlenceli mi geldi sana? : ) coldmater +1 yıl Fazla ciddi geldi. Zarfta saklamak. Hatta aklımda gri bir zarf oluştu. DID-9 +1 yıl Koyu sarı bir zarf. Sana fazla gelmiş olabilir. Demek ki bana fazla değil. : )
Shadowpr0ve Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben kitap okurken not tutmam , hafızam ciddi anlamda güçlü 1 1 Yorumla coldmater +1 yıl Keşke benimde olsa :') Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. Not tutmam gerekiyorsa telefonuma yazıyorum 1 0 Yorumla
SasukeGaara Takip Et Master Yaş: 24 , eic 79% +1 yıl Telefonun not kısmına okuduğum yazarları ve kitapları not alıp ss alıyom 1 1 Yorumla coldmater +1 yıl Hangi uygulamayı kullanıyorsun? Ben ss alamıyorum.:') Yorumla
26042022 Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% +1 yıl A4'ü katlıyorum hep kitap ayracı olarak kullanıyorum hemde not alıyorum. 1 1 Yorumla coldmater +1 yıl Mantıklı ama kaybedilebilir. Yorumla
Berk666 Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 95% +1 yıl Yanımda küçük yapışkanlı not kağıtları oluyor. Notumu yazıp kitapta okuduğum yere yapıştırıyorum. 1 0 Yorumla
dreamfears Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Kitabın üzerine çiziyorum blok notlarla sayfaya yapıştırıyorum 1 2 Yorumla coldmater +1 yıl Onlara geri dönüp bakabiliyor musun? Ben kitabı bitirdim mi hatırlatıcı olmadığı sürece asla. Yorumla dreamfears +1 yıl Bakarım kafama takılınca ayrıca ayraçlada blok not yapıştırdığım yerlere yazarım Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Kitabın altını çizer, oraya not alırım. 0 0 Yorumla
En İyi Cevaplar