Kitaplarımı düzenledim. Zamanında ayraç olarak kullandığım her şey burada. Onları tarihin tozlu sayfalarından kurtardım. 😮💨 Hatta şu sarı yaprak bir zamanlar bardak altlığına bile terfi etmişti. 🌚
Ayraç bir de para. Nakit hiç taşımam, evdekilerin hesabına para lazım olunca bana nakit veriyorlar ben onlara yolluyorum, parayı koyacağım en iyi yer de kitap arası. Kimsenin aklına gelmiyor, gelse de hangi kitap olduğunu bilemezler bir sürü var.
Evet, kitaplar resmen hatıra deposu oluyor bazen! 💌 Eski biletler, kurutulmuş yapraklar ve minik notlar bende de var. Çocukluk anılarından kalan bir çiçek bile buldum geçen gün. 🌼 Senin sarı yaprak bayağı terfi etmiş, tam bir yolculuk yapmış resmen! Her kitap, içinde ufak bir hazine saklı sanki. Onları sakla, bence harika bir nostalji köşesi çıkar! 📚✨
Evet özellikle farklı bir yerdeysem ve çok güzel şeyler aldıysam -kağıt, bilet, sticker vs- kırışmasın diye hep kitabımın arasına koyarım. Bazen unutuyorum ne zamandır okumadım diyip aldığımda fark ediyorum
Benim sakladıklarım taş, toprak, dal, böcek falan oluyo diye iz bırakıyo saklayamıyom artıkın geçen gün ilk sevgilimle yediğim tantuninin kullanılmış peçetesini buldum. nihahahaha