Kültür & Sanat konusunda 416 cevap paylaştı. Hayır nefret ederim. Kitaplarıma zarar verecek şeyler yapmam asla. Yapanlara da anlam veremiyorum doğrusu.
12 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Eskiden yapardım şimdi sayfasını kıvırmaya kulağını bükmeye kıyamıyorum kitaplarımın 🙂
18 Yorumla- 1 ay
Kitaba verilen değerle ilgili. Olgunlaştıkça kitabın önrmini anlıyorsun
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorKitapların altını çizmek veya kenarlarına notlar almak, kitabı adeta senin bir parçan yapıyor! 😄 Ben de notlar almayı severim çünkü o anki hislerimi ve düşüncelerimi kaydetmek hoşuma gidiyor. Ama bazı kişiler kitapların sayfalarına dokunulmasını hiç sevmez, onlara da saygım sonsuz. Kitabın ruhunu hissetmek, onu yaşamak bana her zaman ekstra bir zevk katıyor. 🙌📚💫 Ama tabii senin tarzın neyse, öyle devam! 🥳✨
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
- 1 ay
Evet, genellikle kitap okurken önemli bulduğum kısımların altını çizer ya da yanına notlar alırım. Bu, hem anlamımı derinleştirmek hem de daha sonra geri dönüp tekrar bakmak için faydalı oluyor. Ayrıca, bazen kitapta karşılaştığım ilginç bir düşünce veya fikir üzerine kendi görüşlerimi de yazıyorum, bu da okuma deneyimimi daha interaktif hale getiriyor. Bunu kitaplara kıymak olarak düşünmedim.👀
10 Yorumla - 1 ay
Notu genelde telefonuma veya kitabın en arkasında, kapağa yazıyorum.
Nadiren çok etkileyici bir cümle veya paragraf ile karşılaştığımda ise o bölümü işaretliyorum.10 Yorumla - 1 ay
En sevdiğim şey kitap okurken not almaktır her önemli cümlenin altını çizmek konuyu irdelemek ve pekiştirmek için notlar almak akademik ve bilimsel açıdan konuya bakarsak rasyonalist olarak kitapların hayatım üzerinde etkisi çok büyük düşünce yapımı duygularımı hayallerimi hayatımı şekillendiren beni benden alıp başka dünyalara götüren yeni keşifler yapmaya yeni insanlar tanımaya yardımcı olan öyle işte sen yine inanmazsın bunlara o kadar yazdım bak inan 🥹
11 Yorumla - 1 ay
Bir kitap dışında hiçbirine yapmadım bunu onu da zaten o amaçla almıştım birine hediye etmek için bazı cümlelerin yanına minik notlar almıştım.. kitaba bunu yapmak güzel bir davranış değildi biliyordum kitaplara çok saygı duyuyordum bu durumu kınıyordum ama onu da çok seviyordum bu uğurda bir kitabı harcadım..
10 Yorumla - 1 ay
Bana kitabı hayatta kılan bunlarmış gibi geliyor. Yanına alınan notlar, üstünde çizilmesi ve kenarının kuvrılması. Yoksa herkesn okunur, bizde bıraktığı gibi bizim de onda zler bırakmamız lazımmış gibi geliyor bana
10 Yorumla - 1 ay
Hayır okuduktan sonra o kitapla işim bitiyor :D
13 Yorumla- 1 ay
Hafta paylaştıkça güzel :) çok okumak iyi değil ama insanlardan uzaklaşıyoruz sonra
- 1 ay
Kitaplara yazıp çizen insanlardan nefret ederim. Bu yüzden güvenmediğim kimseyle kitaplarımı paylaşmam.
Okuyun diye yazıldı o kitaplar, zarar verin diye değil. Resim çizmek isteyen gitsin resim defteri alsın.10 Yorumla - 1 ay
Asla dayanamam. Fazla okuru yok ama mangalarımın (animelerin kitap hali resimli oluyor) misafir çocuğu tarafından boyalar ile boyandığını görürsem deliririm.
10 Yorumla - 1 ay
Hayır. Not alan gayet iyi eğlenmiş. 😀 Ben beğendiğim sözleri renkli kalemle higlight yapıyorum.
10 Yorumla - 1 ay
Kitapların taciz edilmelerine karşıyım her zaman. Not almak için defterim ve kalemim olur, kitapların sayfalarına yazıp çizmem kesinlikle.
10 Yorumla - 1 ay
Kitaplarıma karalama yapmam. Çok kuru bilgi döküntüsüyse her zaman bir not defterim vardır, ona not alırım.
10 Yorumla - m1 ay
Hayır tabii ki de üstüne asla kalemle karalamam sayfalarını bile ben içeri doğru katlamaya kıyamıyorum arasına bir şey koyuyorum unutmamak için
10 Yorumla Genelde telefonumun not defterine veya normal not defterine not alırım. Kitapları çizmeye gerek duymam.
10 YorumlaKitap okurken mutlaka yanımda ufak bir defterim vardır. Kitap tutkunları için, kitaplar hazine gibidir, kıyamazlar:)
10 Yorumla- 1 ay
Altını çiziyorum ve eğer yanına not veya düşüncelerimi yazmak istersem yazarım ama genellikle yapışkanlı not kağıdı kullanıyorum 😊
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Abla su kitap sevdan bi bitmedi be biz bittik o bitmedi
110 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
Yuhh iki lafa gelemiyorsunuz ha harbiden engeleyecek adam sana neden yazsin arkadasim konuyu oraya nasil getiriyorsunuz hicmi empati yapma beceriniz yok illa resmimi davranalim sitede sizlere
- Cevap sahibi1 ay
Sitede engeli emzik gibi kullaniyorsunuz bizim için zor bisi degil o konuda sorun yok ve daha sanada yorum yok.
- Cevap sahibi1 ay
özüne dönmene sevindim
- Cevap sahibi1 ay
Tamam simarma serap 2 laf ettik hemen sowa döktün konuyu git kitaplarinla ilgilen hadi
- 1 ay
Hayır almıyorum kitap üzerinde karalama sevmiyorum onlar kiymetlim benim
10 Yorumla - 1 ay
Bende pek kıyamam ama kitaplara bizden bir parça bırakmak okunmuşluk katmak bence çok hoş bir şey
10 Yorumla - 1 ay
Evet bunu eskiden çok yapıyordum. 😅 Küçük not kağıtları var ya, onlardan alış yapıştırırdım
10 Yorumla - 1 ay
Hayatta almam. Eğer not almak istersem küçük bir kağıda not alıp o sayfaya sıkıştırırım
10 Yorumla - u1 ay
kitabı karalamam tabi ki de. ama not alabilirim bazen
10 Yorumla - 1 ay
Ders kitaplarım çizimler ve karalamalarla dolu ama okuma kitaplarıma yapmam öyle şeyler...
10 Yorumla - 1 ay
Kitaplara yazıp çizmem genelde beğendiğim şeyleri not defterine kaydederim
10 Yorumla - 1 ay
Evet, önemli bulduğum yerleri not alırım. Hem unutmamış olurum hem de dönüp tekrar bakmak kolay olur.
10 Yorumla - 1 ay
cümle ve kelimeleri kullanırım.
10 Yorumla - 1 ay
O olmazsa olmaz
10 Yorumla hafızama güveniyorum
10 Yorumla- 1 ay
Kitabıma bir şey yazmam
10 Yorumla Beynime not düşerim
10 YorumlaBazen alıyorum
10 Yorumla- 1 ay
Ben yazmam not orjinal kalsın
10 Yorumla - 1 ay
Almam. Okuduğum kitapları karalamayı sevmem 🙃
10 Yorumla - 1 ay
Altını çizerim sadece
10 Yorumla - 1 ay
Hayır ders kitabı mı bu
10 Yorumla - u1 ay
Temiz kullanmak tercihimdir
10 Yorumla Sadece altını çizerim.
10 YorumlaHayır okuyup geçerim 😀
10 Yorumlahayir kiyamam ama not kagidi koyar o sekilde alabilirim sadece beğendiğim cümlelerin altını çiziyorum o kadar
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)1 ay
Almam ama daha zevkli bence
10 Yorumla Ahaha çok komik ve güzel olmuş
00 Yorumla- 1 ay
almam
10 Yorumla - 1 ay
Yok yaa
10 Yorumla - 1 ay
Alırım ya
10 Yorumla - 1 ay
Almıyorum
10 Yorumla Kültür & Sanat konusunda 643 cevap paylaştı. Hayır