Ben ufaktan özetini çıkarıyorum diğer türlü okusan da unutuyorsun en azından özetine bakınca hatırlıyorsun 😂🥳

Ben ufaktan özetini çıkarıyorum diğer türlü okusan da unutuyorsun en azından özetine bakınca hatırlıyorsun 😂🥳

Hayır okumamı bölüp not almaktan hiç hoşlanmıyorum. Okurken sadece okuyorum. Ayrıca kitap üzerine not almaktan, belli yerleri çizmekten ve sayfaları katlamaktan nefret ederim.
okuma kitabi roman vs icin not almam ya neyi not alicaz ama ders kitabiysa tabiki her yerini notla doldururum
Bunun için notion programını öneririm. Tüm kitapları tek çatıda dizgilemis oluyorsunuz.
Teşekkür ederim.
Cevap
2Cevap
Notlar almam genelde.. zaten kitabı karalamayı da sevmiyorum.. sadece okurum.. beğendiğim yer olursa da aklımda tutarım
Ben notlar almıyorum ama alsam mı diye düşündürttü paylaşımın. Hafızam zayıf, hiçbir kitabı hatırlayamıyorum.
Özetini çıkarmak çok mantıklıymış. Bende kütüphaneden okurken önceden küçük bir deftere altını çizmek istediğim yerleri not ediyordum.
Altını çizerim, post-itlere not alırım, defterime yazarım.
Böyle bir motivasyonum olsa doktora yapmıştım
Genel olarak yapmam, bilmediğim kelimeler olur, dipnotlar yoksa sonrasında bakıyorum anlamlarına.
Ben not almayı veya kitabı çizmeyi sevmem zaten hiç unutmuyorum da ama fikriniz de mantıklı geldi
Sevdiğim kısımları yazarim
Bazen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?