Profesyonel bir kuaföre gittim, tam da istediğim gibi yaptılar ama ben hala ay diyorum sarısı biraz daha mı açık olsaydı, komple sarı mı yapsaydım felan diyorum neyse ahaha :) Annem diyor yok olmamış, böyle en yakın arkadaşım var kıskancın tekidir, "ay aynısını bizde yapardık" diyor. 250 tl verdim saça ama bakımını her şeyini öyle güzel yaptılar ki yakmamak için ellerinden geleni yaptılar kaliteli mallar yağlar bakımı her şeyi baştan aşağı yapıldı. Ya "aynısını bende yapardım" ne demek kuaför ol o zaman git kendine dükkan aç o zaman git kendi saçlarını kendin boya o zaman böyle atıp tutmayı seviyorlar ya. Annemin piyasadan haberi yok "çok pahalı" bilmem ne. Yok tepen siyah o ne öyle diyor ay geril geril gerildim!!
Güle güle kullan da 250 çok be. Atıp tutmak değil de ben sana hakikaten aynısını yapardım, hem de yarı fiyatından daha az tutardı. Saçlarımı kendim boyuyorum merak etme. bir de bu ombre olayı çok sıktı artık saça ombre ojeye ombre dudağa ombre bana böğk geldi artık. Bide çok aşağıda olmuş bence sarı, tonu ehhh fena eğil ama çok aşağıda. Neyse sen mutluysan...
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet evet kuaförden en iyi siz bilceksiniz aynen :D :D Ya ne diyorum madem kendin boyuyosun mahalle de kıytırık bir kuaför dükkanı aç bari millet gelsin sana ya Allah Allah... 250 tabi çok gelebilir market boyası kullanan biri için :D
Yavrum bak eleştiriye gelemeyeceksen niye soru soruyorsun. Vakti zamanında şu an tanıyabileceğin en ünlü kuaförün yanında çalıştım ben. Kuaför olmama gerek yok inan bana. Kendi saçımı keserim, boyarım, bakımını yaparım, hatta yakın çevreme bile yaparım, ki kuaför masrafı çıkmasın kimseye. Kuaförlük çok afedersin ama öyle ahım şahım da bir meslek değil. Sizin gibi kendi saçına bakamayan beceriksiz hatunlar sayesinde san şöhret kazanmış adamlar bunlar :) market boyası dediğin şey de tatlım kuaförün de o boyaları marketten alıyor, 5 liralık şeyi de sana 50 liraya kakalıyor, bil istedim :)
Ahahha ya evet çok ünlü markaları 5 tlye alıyorlardır, valla ben de Nişantasında ki kuaförlere gidiyorum gayet lüks, bu varoş ucubeliğiyle bilir misin ama orda ki adamlarla kendini kıyaslaman bile fazla salaklık hatta gereksiz bir özgüven patlaması. Neyse acıdım sana egonu benle tatmin edebilirsin. Kuaförün yanında çalışman seni "bu saçı bende yapardım" gibi bir havaya sokmuyor. :)
Çok ünlü markalar dediğin nedir? İsimlerini söyleyebiliyor musun ki :D baba parası yiyen ergenin tekisin işte. Üzerine konuşmanın lüzumu var mı? Hem beceriksiz, hem müsrif, bir de egolusun. Bence daha fazla konuşmanın anlamı kalmadı:)
Öncelikle saçın çok hoş olmuş. Ve uygulanan işlem sırasında saça verilen hasarı minimale indirgemek çok önemlidir. Bu konuda kuaföründen dolayı çok şanalısın. Ama doğal saça bu işlemi yapıp 250 tl alıyorsa bunu pahalı bulmaları normal bence 😌
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok doğal değildi saçlarım boyalıydı canım :) Benim kafama sadece dibi fazla siyah geldi o takıldı...
Gecislerde oyle bir iddaa yok cok tatli geçisler olmus goze batmiyor yani sari cok abez durmuyor ten renginlede uyumlu olmus bence kuaforune tsk et basarili olmus
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ama kıskanan salaklara ne demeli. Yok daha iyisini yaparlarmış :D :D :D
Detayı da okudum, ancak soru kısmının "Saçım nasıl olmuş?" olması bu cevabı vermeye itti beni. Ayrıca detayını bir de sen oku, 1 adet dahi soru geçmiyor orada. Şimdi sorduğun için de cevaplayayım, bir kadının en büyük düşmanı erkek değil de kadındır zaten. Böyle bir tepki vermesi normal değil kesinlikle. Annen haklı bir noktada çünkü 250tl biraz fazla bir meblağ.
O cirkef kizlar yok mu o cirkef :D saclarina bayildim canim cok guzel olmus yuzunun alt kismindan gordugum kadariylada yakismis kiz :D o kadarda olucak sac duvar degil boyayi vur gitsin mi diceksin en iyisini yapmissin profesyonele giderek :d
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ona göre o kuaför bir boktan anlamıyormuş kötüymüşmüş... :D Teşekkür ederim ama benim kafama sadece dibi fazla siyah geldi o takıldı...
sen de nagihan gibi "kıskanıyosun kızımm" diye saldır arkadaşına hdfsjkdhlghf
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
açıkcası beğenmedim o paraya değmezdi kesinlikle. Aynısının benzerini 250nin katına yaptırdım https://i.hizliresim.com/bbbWzY.png saç dediğin budur bence boyattığın belli bile değil üzgünüm.
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aynısını 250 katına yapardın :D :D he canım hee :D :D Bu da güzel bence, ama istediği model budur, ben ona şarkıcı Sılanın fotoğrafını gösterdim ona göre yaptı.
peki arkadaşımın ve annemin yaptığı yorum hakkında ne düşünüyorsunuz? fiyat kötü mü? yani adam yıllarımın kuaförü bakımını her şeyini yaptı. 5 saate yakın durdum orda.
Bakım felan her şeyini yaptı ama, ki bu devirde kuaförler böyle en azından yaşadığım semtte en böyle kücücük mahalle kuaförü dediklerimiz bile çok pahalı...
yıl olmuş 2016 hala şu saçları uçlarını sarı sarı boyattırıyorsunuz. Düğüne giden teyzelere yaptırıyo bunu. Ayrıca 250 tl nedir kızım sokaktan mı buluyon parayı. Ben en fazla 20 tl veriyom o da saç sakal + yıkama yani tam hizmet :D :D
En İyi Cevaplar