Saç Bakım Saçlarım nasıl olmuş sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 111 Yapay Zekaya Sor Bir-kac yere sarı artırdım. Full sarı yapacak cesaret yok iyi mi kötü mü? Güncellemeler+1 yıl Iki resim arasında ki fark ışık, atmosferle alakalı biri diğeri yani 😂 aynı kisiym Saçlarım nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 12 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 353 cevap paylaştı. Çok güzel olmuş özellikle bir kısmı sarı bir kısmı siyah 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl İlkinde güzel duruyordu önden yalnz alttaki fotoda cOk kötü görünüyor begenmedm 1 0 Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Resimdeki sensen gayet guzsl. Duruyo ama düz yerine bukleli yaparsan daha güzel olur 1 0 Yorumla
Charlenee Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Işıktan ilk hali daha iyi gibi durmuş ama ben beğendim. Gayet şık duruyor. Günlük hayatta hep düzmü kullanıyorsun? 0 0 Yorumla
selcuk69 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Saçların çok güzel ama alttaki fotoğrafta bluzunun altına giydiğin sütyen olmamış onun yarimindan giymen lazım 0 1 Yorumla yejoem +1 yıl sence sütyeni mi sormus? cidden oraya mı baktın :D Ülkenin neden gelismedigi belli qkemkwladöms Yorumla
ba_tu_han Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzel olmuş ince vücuda düz saç ve o saça iyi yakışmış öncesini görmedim ama böyle daha bi senpatik olmuş 😉 0 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Güzel olmuş, özellikle üstteki daha çok yakışmış. 0 0 Yorumla
Jöh_bey Takip Et Xper 7 Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Her ikiside cok güzel sarı biraz daha olgun gösteriyor gibi sanki 0 0 Yorumla
künefeayran Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Üstteki renk daha hoş duruyor. ama açık alanda olduğu için mi bilemedim 0 0 Yorumla
Donsuzbirmen Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Üst resimde daha iyi. Sarı ya da kumral yakışıyor 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl usttekı ve alttakı farklı gıbı... usttekı daha guzel 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ya tam yaptırsaydın ya hiç yaptırmasaydın ya çok yarım yamalak durmuş özellikle ikinci fotoğrafta 0 0 Yorumla
devilish_humanity Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl bence boyle guzel ama sarı yapsanda sana gıder 1 0 Yorumla
Y4rhufr Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl @BEŞlKTAŞ çok güzel olmuş iyi günlerde kullan saçlarını 1 0 Yorumla
dorohedoro Takip Et Xper 1 Yaş: 26 +1 yıl Güzel olmuş, beyaz tenlisin full sarı da güzel olur aslında 1 0 Yorumla
Bukowski_ist Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl böyle saçların daha güzel ful sarı yapma bence. fiziğinde güzel yakışmış 0 0 Yorumla
Kırlentt Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Yani karar veremedim tam. Kötü değil ama 1 0 Yorumla
eşkiya3434 Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl cıdden guzel raabbım sahıbıne bagıslasın yanlız medenıce bı rıcam olcak senden lutfen 0 0 Yorumla
Kalbimdesinn1 Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Çok güzel olmuş 1 2 Yorumla Hfyjgf +1 yıl Kesnlikle Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
GözümKIIZarıyor Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl ikinci resim de göğüsler muhteşem ya pofff 0 0 Yorumla
GöbekRakısı Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Gayet güzel olmuş tipine göre yakışmış 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Saçların güzel olmuş. Sütyeninde yakışmış. 0 0 Yorumla
Angarali-Bebesi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Yuzun niye kapalı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çirkinim ondan Yorumla Angarali-Bebesi +1 yıl Sende cirkinsen ben kafamı keseyim😂😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
Çok güzel olmuş özellikle bir kısmı sarı bir kısmı siyah
İlkinde güzel duruyordu önden yalnz alttaki fotoda cOk kötü görünüyor begenmedm
Resimdeki sensen gayet guzsl. Duruyo ama düz yerine bukleli yaparsan daha güzel olur
Işıktan ilk hali daha iyi gibi durmuş ama ben beğendim. Gayet şık duruyor. Günlük hayatta hep düzmü kullanıyorsun?
Saçların çok güzel ama alttaki fotoğrafta bluzunun altına giydiğin sütyen olmamış onun yarimindan giymen lazım
sence sütyeni mi sormus? cidden oraya mı baktın :D Ülkenin neden gelismedigi belli qkemkwladöms
Güzel olmuş ince vücuda düz saç ve o saça iyi yakışmış öncesini görmedim ama böyle daha bi senpatik olmuş 😉
Güzel olmuş, özellikle üstteki daha çok yakışmış.
Her ikiside cok güzel sarı biraz daha olgun gösteriyor gibi sanki
Üstteki renk daha hoş duruyor. ama açık alanda olduğu için mi bilemedim
Üst resimde daha iyi. Sarı ya da kumral yakışıyor
usttekı ve alttakı farklı gıbı... usttekı daha guzel
Ya tam yaptırsaydın ya hiç yaptırmasaydın ya çok yarım yamalak durmuş özellikle ikinci fotoğrafta
bence boyle guzel ama sarı yapsanda sana gıder
@BEŞlKTAŞ çok güzel olmuş iyi günlerde kullan saçlarını
Güzel olmuş, beyaz tenlisin full sarı da güzel olur aslında
Bu kız her kimse çok güzelmiş
böyle saçların daha güzel ful sarı yapma bence. fiziğinde güzel yakışmış
Güle güle kullan :)
Yani karar veremedim tam. Kötü değil ama
Böyle gayet güzel olmuş
gayet güzel olmüş bence
cıdden guzel raabbım sahıbıne bagıslasın yanlız medenıce bı rıcam olcak senden lutfen
İyide uzatmalısın o fiziğe uymuyor
Çok güzel olmuş
Kesnlikle
Teşekkür ederim
yüz yapın sayesinde yakışıyorr
Saçta göğüslerin de güzel
ikinci resim de göğüsler muhteşem ya pofff
Çok güzel bu rengin adı ne.
Çok yakışmış gerçekten
Gayet güzel olmuş tipine göre yakışmış
Biraz az gibi ama güzel
Güzel olmuş
Güzel duruyor.
Full sarı dan daha güzel bence
Saçların güzel olmuş. Sütyeninde yakışmış.
Güzel olmuş
Saçı falan bilmem ama fiziğin çok çok iyiymiş
Çok güzel
güzel
Manken gibi güzel
Güzel
👍👍👍
güzelmiş
Saçlar mi 😂 he saçlar güzel ya.
Güzel olmuş yakışmış.
Yuzun niye kapalı
Çirkinim ondan