Saç Bakım Saçlarım nasıl olmuş sizce? selena234 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Siyah saçtan doğal bal köpüğü bir ombre istedim sizce olmuş mu Saçlarım nasıl olmuş sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Congruent Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bu ombre gibi değil de, daha farklı bir şey gibi durmuş. Ombre ile alakası yok. Saçının eski hali daha iyiydi. 0 0 Yorumla
Sznznz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İğrenççç saçın yağlı olsaydı bu kadar midek bulanmazdım gerçekten rezalet bir renk 0 3 Yorumla selena234 +1 yıl Ben istedim bu rengi çok platin sevmiyorum Yorumla selena234 +1 yıl Ama beyaz tenliyim çingene gibi durmadi Yorumla Sznznz +1 yıl Çingene gibi durmuş seninle alakalı değil kötü yapmışlar Yorumla
eazylover Takip Et Master Yaş: 26 , eic 45% +1 yıl Evde yanlışlıkla yapılmış gibi duruyor hiç olmamış keşke siyahtan açtırmasaydın 0 4 Yorumla selena234 +1 yıl Of ya pişman oldum Yorumla eazylover +1 yıl Bence geri siyah yap ya da saçı daha açık renkten açtır Yorumla selena234 +1 yıl Ama beyaz tenliyim keşke önden foto atsaydim yakistirdim ama Yorumla eazylover +1 yıl Önden de atabilirsin bana istersen. Ama ben olsam daha açık bi renkten açtırırdım eğer kaş kirpik rengin çok kolay değilse tabii Yorumla
ni-ha-vent25 Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl bende ilk fotoya bakıyom ombre nasıl olmuş? körmüyüm derken alt fotoları gördüm :) evet güzel olmuş.. 0 0 Yorumla
C4SANOVA Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Nerde olsa tanırım bu çingene sarısı :D böyle kiri tozu örter 0 0 Yorumla
beinvisible Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl geçişi çok keskin olmuş biraz çingene saçını andırıyor sorry 0 0 Yorumla
haxasbosnian Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İki saattir ilk fotoğrafta ombre arıyorum sdkjgbjs Bence güzel olmuş 0 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Kuyu cadısı gibymişsin , hayatında yaptığın en iyi hareket olmuş 0 0 Yorumla
barisssta_ Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Sen kendin beğendiysen gerisi teferruat.. Ben beğendim bu arada 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl olmamış bence.. 0 1 Yorumla selena234 +1 yıl Tesekkurler Yorumla
Giethorn Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Biraz daha sık olsa daha guzel olurdu. 0 0 Yorumla
neyniii_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Merhaba✨ Bence eski saçlarınız daha güzelmiş 0 0 Yorumla
Bjkdamla Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Alınma ama çok kötü olmuş yani kuaför kör müydü 0 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Doğal hali çok güzelmiş bu olmamış 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Bu ombre gibi değil de, daha farklı bir şey gibi durmuş. Ombre ile alakası yok. Saçının eski hali daha iyiydi.
İğrenççç saçın yağlı olsaydı bu kadar midek bulanmazdım gerçekten rezalet bir renk
Ben istedim bu rengi çok platin sevmiyorum
Ama beyaz tenliyim çingene gibi durmadi
Çingene gibi durmuş seninle alakalı değil kötü yapmışlar
Evde yanlışlıkla yapılmış gibi duruyor hiç olmamış keşke siyahtan açtırmasaydın
Of ya pişman oldum
Bence geri siyah yap ya da saçı daha açık renkten açtır
Ama beyaz tenliyim keşke önden foto atsaydim yakistirdim ama
Önden de atabilirsin bana istersen. Ama ben olsam daha açık bi renkten açtırırdım eğer kaş kirpik rengin çok kolay değilse tabii
bende ilk fotoya bakıyom ombre nasıl olmuş? körmüyüm derken alt fotoları gördüm :) evet güzel olmuş..
Nerde olsa tanırım bu çingene sarısı :D böyle kiri tozu örter
geçişi çok keskin olmuş biraz çingene saçını andırıyor sorry
İki saattir ilk fotoğrafta ombre arıyorum sdkjgbjs Bence güzel olmuş
Kuyu cadısı gibymişsin , hayatında yaptığın en iyi hareket olmuş
Sen kendin beğendiysen gerisi teferruat.. Ben beğendim bu arada
olmamış bence..
Tesekkurler
Biraz daha sık olsa daha guzel olurdu.
Daha canlı ve güzel görünüyor 💁♂️
Kötü ilk hali çok iyiymiş
Pek beğenemedim rengini yakmış sanki
Ayy çok güzel olmuş :) .