Üf çok iyi😅 sen de çok güzelsin maşallah. Birkaç öngörüm var, melankolik bir ruh halindesin, bir süredir arkadaşlarınla sorunlar yaşıyor olabilirsin. Çok yakın bir arkadaşında seni rahatsız eden şeyler ya da durumlar var
Bu şizofrenlere denk geldikçe müdahale ediyorum, kendilerine kurdukları yalan dünyada yaşayan ruh hastaları. Aslında ip adresinden tespit edilip evinden alınması gerekir, bugün başkasının fotoğrafını kendi fotoğrafı gibi sunup ego yapan, yarın insan da öldürür, zır deli
Ne işsizi yavrum, sağ tık yap fotoğrafı arat bitti gitti. Ekstra mesai harcanmış bir mevzu değil. Tabi sana erkek de çıksa fark etmez, şizofren de çıksa fark etmez. Pembe renkli birileriyle 2 satır konuşmak iyi hissettiriyor farkındayım 🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
güzel olmuş bence
Üf çok iyi😅 sen de çok güzelsin maşallah. Birkaç öngörüm var, melankolik bir ruh halindesin, bir süredir arkadaşlarınla sorunlar yaşıyor olabilirsin. Çok yakın bir arkadaşında seni rahatsız eden şeyler ya da durumlar var
Genellikle nokta atışıydı ama dmdmd
@Oluştur sağol kardeşim, bu ara saç kesimini yorulmamamızı istiyorsan senden başkasını yorulmayayım kız güzel ve yakışmış ona.
Saçın neyi var 😂 normal düz siyah ve dalgalı bı saç işte 😂
Sen aşırı duygusalsın 😂
Evet nereden bildin
El yüz analizi biliyorum 😂
Allah Allah djdjd
Koyu siyah saçların var.. aşırı duygusalsın 😂 al benden sana bin dolarlık bilgi
Şizofreni eğlendirme dayıcım, fake
@Oluştur dayı sen de stall Toynaklarını yontmuşsun ha 😂
Bu şizofrenlere denk geldikçe müdahale ediyorum, kendilerine kurdukları yalan dünyada yaşayan ruh hastaları. Aslında ip adresinden tespit edilip evinden alınması gerekir, bugün başkasının fotoğrafını kendi fotoğrafı gibi sunup ego yapan, yarın insan da öldürür, zır deli
@Oluştur ne kadar işsizsin l. an 😂 git kuryelik yap bari …
Ne işsizi yavrum, sağ tık yap fotoğrafı arat bitti gitti. Ekstra mesai harcanmış bir mevzu değil. Tabi sana erkek de çıksa fark etmez, şizofren de çıksa fark etmez. Pembe renkli birileriyle 2 satır konuşmak iyi hissettiriyor farkındayım 🤣
@Oluştur ne yazdın la. n filozof gene 😂😂
Sana üzüldüm. Ciddi söylüyorum üzüldüm.
Üzülme, acı
Başkalarının fotosunu kullandığı için bunu dedim zaten
O değilde dudaklar güzelmiş
Çok güzel duruyor bayıldımm
Teşekkür ederim ❤
Yangın merdiveni gibi
Bu nasil bir benzetme
Fake olduğu nasıl belli ama aldmdmdmm
Çok iyi beğendim
Güzel
Teşekkür ederim
* <3
❤
güzel olmuş
Fake şizofren
@Oluştur ,, şizofrenlik bir durum yok bu ülkede ki tonla aptaldan bir kaçını düşürür eğlenirim demiş
Guselll
Güzel olmuş
Fake
Anladım zaten ama gerçekten güzel
wooow dedim
Kötüğğ
Güzel olmuş
Güzel olmuş
Herkes gibi olmuş
Fazla çekici
Teşekkür ederim
Yakışmış yüzüne
Baya iyi
Fake şizofren
Dudaklar iyiymiş
Fake
Haydaaa
İnsanlar bunu neden yapar bunu okuyan birisi bana açıklayabilir mi 😂 paylaşan da okuyanda cevaplayabilir merak ediyorum gerçekten.
Degisik