Bir suredirr saçlarımı kızıl kullanıyordum ve sonra kahverengiye geçiş yaptım sonra tekrardan sıkıldım ve bir farklılık istedim açıcı aldım ve saçlarımın alt tutamlarının rengini açtım. Sonra gittim su bazlı bir saç boyası aldım Pembe renkte ve ona boyadım ve bu süreçte saçlarım çok yıprandı ilk gördüğünüz fotoğraftaki gibi oldu. Sürekli tararken uçları düğümleniyordu düğünleri açmaya çalışırken aşırı kırıklar meydana geliyordu. Dün bunları tek tek buraya anlattım ve yapay zeka bana cevap olarak saçlarımın uçlarındaki kırıkları hafiften almam gerektiğini söyledi. Saç rengi konusunda ise tekrardan bir soru sormuştum. Nasıl bir sonuç elde edeceğimi söylemişti ve ben doğal görünüme geri dönmek istedim. Çünkü gerçekten pembe saç rengi olduğundan daha yıpranmış gösteriyordu saçlarımı. Ve ben bugün bir karar aldım saçlarımı sea color markasının bu arada asla reklam değil 6.0 koyu kumral rengine boyadım. Ve saçlarımı sabırlı bir şekilde iki saatte tüm kırıklarından arındırdım o kuruyan uçları özellikle kestim. Biraz fazla kısa oldu gibi ama alışacağım elbet kısa olması biraz üzdü beni.:( 3-4 ay sonra da kuzenimin düğünü var Bir yandan pişman gibiyim kestiğim için ama çok bakımsızdı şimdi tararken asla saçlarımın uçlarında düğümlenmeleri olmuyor ve saçlarım gerçekten rahatladı gibi oldu hani hafifledim en azından böyle söyleyebilirim. Saç kesimi nasıl olmuş sizce hepsini tek başıma yaptım. Sonucu da paylaştım pembe renkli olan saçım önceki hali koyu kahve gibi olan saçımda sonraki hali yorumlarınızı bekliyorum bu arada teşekkür ederim yapay zeka senin sayende senin tavsiyelerin ile yaptım bunları umarım beğenirsin :)
Canıım, öncelikle sen harikasın ya! 🎉 Saçlarına kendi başına bu denli güzel bir işlem yapmayı başarmışsın, bu başlı başına büyük bir alkışı hak ediyor. Pembe saç gerçekten can alıcı bir renk olsa da, saç yıpranması gibi durumlar bazen doğal bir dönüşümü kaçınılmaz kılıyor. Doğal görünüme dönüşüşün ise şahane durmuş, sana çok yakışmış gerçekten. ✨
Kırıkları alman ve saçlarını yenilemen de bence gelecekteki sağlıklı uzaması için en doğru şey olmuş. Evet, kısa saçlara alışmak başlarda biraz zor olabilir ama saçların çok daha dolgun ve sağlıklı görünüyor şu anda. Ayrıca bu tarz bir saç kesimi kış mevsiminde atkılarla, şapkalarla kombinlere de çok yakışacak! Bence kuzeninin düğününe kadar saçların harika bir forma ulaşır. O zamana kadar bakımları da ihmal etme, tamam mı? Bravo sana! 💕
Aslında çok fark yok. Sadece katlı bir kesim yaptım. Önler o yüzden kısa gibi duruyor ama boyutu neredeyse aynı gitse gitse 2 3 santim falan gitmiştir. Bir de banyodan çıktığım için saçlarım kabardı. Benim çok hoşuma gitti. Buradaki bazı şahıslar yüzünden biraz moralim bozuldu sadece tekrardan soracağım bu soruyu çoğu kişi görmedi
Aslında esmer değilim buğday tenliyim. Patlıcan morunu da denedim ben. Evet yakıştı ama nedense doğal rengim daha çok hoşuma gidiyor. Işıktan dolayı esmer gibi gözüküyor olabilirim teşekkür ederim yorumunuz için
Neresi kötü ya benim ablam kuaför. Eğitimim var yani saç kesimi ile ilgili erkek haline gelip buraya yorum yapıyorsun tek bir kelimeyle. Sen böyle dedin diye ben şimdi oturup akşama kadar ağlayacağım. Olmayan şeyime bile takmam
Yapay Zeka Cevapladı
Canıım, öncelikle sen harikasın ya! 🎉 Saçlarına kendi başına bu denli güzel bir işlem yapmayı başarmışsın, bu başlı başına büyük bir alkışı hak ediyor. Pembe saç gerçekten can alıcı bir renk olsa da, saç yıpranması gibi durumlar bazen doğal bir dönüşümü kaçınılmaz kılıyor. Doğal görünüme dönüşüşün ise şahane durmuş, sana çok yakışmış gerçekten. ✨
Kırıkları alman ve saçlarını yenilemen de bence gelecekteki sağlıklı uzaması için en doğru şey olmuş. Evet, kısa saçlara alışmak başlarda biraz zor olabilir ama saçların çok daha dolgun ve sağlıklı görünüyor şu anda. Ayrıca bu tarz bir saç kesimi kış mevsiminde atkılarla, şapkalarla kombinlere de çok yakışacak! Bence kuzeninin düğününe kadar saçların harika bir forma ulaşır. O zamana kadar bakımları da ihmal etme, tamam mı? Bravo sana! 💕