+1 yılDüz bir zemine ya ilk önce. Bacaklarını ayaklarına kadar birleştirme çokaz boşluk bırak. Aşağı yukarı kaldır bacaklarını. Alt karın yağlarını kasa dönüştürmüş olursun. Ayva göbek zaten alt karında toplandığı için kötü görünümün gider. 10 tekrar 3 set yap. Set aralarında 30-45 sn dinlen. Yeterli olacaktır. Günde 3 defa tekrarla bunu
03 Yorumla
Soran+1 yılvaaay adamın en acıklayıcı sen oldun yanlız bışe sorcam o yaglar kas olcak derken erırmı o yaglar yoksa sertlesırmı
- +1 yıl
Yağların erimesi veya sertleşmesi söz konusu değil :) Sadece kasların yağlarının önüne geçtiği için kötü görünümden kurtuluyorsunuz:) Karbonhidrat protein ağırlıklı beslenmeye bakın :)
Soran+1 yılanladm oke saol :D
En İyi Cevaplar
+1 yılKarındaki kasları ortaya çıkarmanın veya karın yağlarını eritmenin yolu egzersizden değil yemekten geçer yediğin yağa dikkat ediceksin bu bir ekmeği bırakıcaksın kepek işlerine gireceksin bisküviydi şuydu buydu bırakıcaksın bu iki egzersiz yapıyosun bu güzel sana tavsiyem karna değil tüm vücuda odaklan çünkü vücut diğer yağları yakmadan direkt olarak karın yağlarını yakmaz koşu yürüyüş iyi egzersizler olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılhmm hepsnı yapıyorum ekmek yemıyorum artk tamamen bıraktım zaten tum vucut orantlı calsyrum oke
- +1 yıl
O zaman sana şunu söyleyebilirim yağ kütlene bağlı olan sürede karnın ortaya çıkmaya başlayacaktır
+1 yılGöbek yok olmaz diyenlere bakma sen düzenli aralıklarla yürüyüş, koşu yeterli olacaktır... Aksi taktirde bölgedeki yağları kasa çevirmen sadece şeklini değiştirmen demek olur, karın egzersizlerini bıraktığın an ayvayla yatıp ayvayla kalkmaya devam edersin ;) yürüyüş, koşu yağ yakımını kolaylaştırır en çok yğ da göbekde varsa sorun? :D
03 Yorumla
Soran+1 yılıste evet o yaglarn erımesı lazm en azndan kas yapnca bırakırsm kaslar gdnce yag kalmasn gerıye
- +1 yıl
kası unut kadında kas çok çirkin görünür ya hem koş, yürü tüm vücudun forma girsin
Soran+1 yılkas dedıysen hayvan gbı baklava felan degl ya fıt bı görnm ytr
Bak göbeğini eritmek için akşam yemeklerini kes. bir de günlük 5 mekik filan çek. Hatta çekebildigin kadar. Sonra yavaş yavaş sayıyı arttır.
041 Yorumla
Soran+1 yılben gunde 20 mekık cekıyorum aralıksız aksam yemegnı kesym derken gunde 2 ögn yemek ye dıyosn öylemı
Soran+1 yıldha duzenlı spora yenı basladm hep duznszdı smdı duzenlı olrk her gce yapıyorum hafta snu 30a cıkarmayı dusunyrum :D
Soran+1 yılhahahahaaa lınk olarak bı foto attm onun gbı :D
Soran+1 yılorası faule gıden bır mechul gemı :D ya benm bırz aıle skntılarm felan oldu o dönemlerde yemek yok anca face fout felan derken olan oldu uzuntu stres felan :D aynen cok azımlıyımdr ıstedgmı yaparm
Soran+1 yıl:D ohaaaaaa hayretler ıcındeym cıpsıyı bı akc gun ust uste yıyım 2 kılo alırım yemn edıyom :/
Soran+1 yıl:D teşekkür ederim demekkı muhabbetn ıyı bırısn ben herkesle muhabettı dönduremm öyle karsımdakı kısıye baglı :D bende gezıyorumda fzla değil :(
- +1 yıl
Yemekten sonra afedersin ama malak gibi çökersen koltuga tabi kilo alırsın :D kalkıp dolaşman lazım. Yavaş yavaş yürü ama fazla yürü veya koşa azar azar yolu uzatarak. Ben okula yürüyerek gidiyorum bir de okulum tepede en az 300 basamak çıkıyorum bir de inişi var Yolu var.. Yemekten sonra bir 15 dk dinlencn sonra yürüyüşe. Zayıflarsın. bir arkadaş al bide muhabbet ede ede git ;)
Soran+1 yılıste gnduzlerı oluyoda aksamlrı cıkamyrum dışarı yemektn snra masayı topla bulaskları spor olsn dıye elde yıkıyorum bazn snra evı topla supur derken hareket oluyo bı akc saat snra spor yapıyorum ztn :D
Soran+1 yılsevglım yookı benim :D gezemm ıste babm ızın vrmz
Soran+1 yılyaptım :D
Soran+1 yılsankı dha cok kılo aldm :D
Soran+1 yıl:d asdadsdas şaka yaptım ki ya
Soran+1 yıldha cıkmadm :/
Soran+1 yılhıssettm gbı gbı :D
Soran+1 yılolmaz ıste bı an bakıcm söyle 10 kılo brden vrms olym kı heyecandan bayılıyım :D
Soran+1 yılya ahıret sorgusunamı cekıyosn benı anlamadm gıttı :D
Soran+1 yılfotom var özlede herkese mesaj atmıyorum uzaktan yakından tanıyosndr benı felan rezıl olmuyım :D
Soran+1 yılattm o zmn :/
Soran+1 yılatamadm uyeye mesj atamzsn dyo
Soran+1 yılgızlılıgı acıyım tanıyosn be dme mesj atma :/
Soran+1 yılkaranlıkta görmuyorumkı klavyeyeı gızlılıgı actımtanıyosan mesaj atma rezıl olmuyım :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılkarın kaslarının belirgin olmasını istiyorsan diyet şart yediklerini cok dikkat etmelisin. istediğin kadar hareket yap yediklerine dikkat etmediğin sürece o kaslara sahip olamazsın sadece o hareketler sertlestirir o bölgeyi. yağ oranın düşmedende istediğin görüntüyü yakalayamazsın hareket söylemesine sana söylerim fark etmez yardımcı olurum ama diyet yapmadıgın sürece herşey boş.
07 Yorumla
Soran+1 yıldıyete basladm zatn sporla beraber dıyet yapıyorum un seker tuz ıceren seyleı yemıyorum felan sıkı dıyt uygulucm ıns
- +1 yıl
uygularsan o istediğine kavusurun hareketler cokta önemli değil bir kac hareket yeterli
Soran+1 yılhersey yemekte bıtıyo dıyosn yanı
- +1 yıl
aynen öyle karın kasları mutfakta yapılır :)
Soran+1 yılıyyy bır dha espırı ypma :D
- +1 yıl
espiri değil senin o ayva göbeğin kadar gerçek.
Soran+1 yılhaklısın :/(
Gizli Üye(30-35)+1 yılevvde çalışmayla olmaz arkkdaş bunun beslenmesi falanda var senn spora gitmen lazım millet o kadar uğraşıp çalışıp zor yapıolar karın kası sen evde çalışarak yapamazsın ben denedim olmuo hele sende kadınsın yok çikolotanız yok ıvır zıvırınız falan var bir sürü çok zor evde benden söylemesi
03 Yorumla
Soran+1 yılbasarırım bn azımlıyım
Cevap sahibi+1 yıldoğru oda var azimle şıcan diye bir sözde var şimdi insandan insana değişir umarım istediğin vucuda sahip olabilirsin :))
Soran+1 yılsaol :D
+1 yılo göbek yürümekle koşmakla yokolmaz. su içmekle de. karın egzersizi yapman lazım. günde 20 dakika yarım saat kadarla 20 gün bir ay da halledersin bahsettiğin kadar azsa.
01 Yorumla
Soran+1 yılaz az ne yapmam lazm
+1 yılhafif göbeği olan kızlara bayılırım. Ölerim biterim :D neden eritiyosun ki :)
03 Yorumla
Soran+1 yılbende nefret edıyorm yaa :(
- +1 yıl
neden kötümü gözüküyor görüntünü mü bozuyor?
Soran+1 yılhayırda ben sevmıyorum yaa :(
+1 yılBenim gibi mi olmak istiyorsun :D
https://i.hizliresim.com/5pdDzM.jpg09 Yorumla- +1 yıl
Nee derin oh çektin be :/
Soran+1 yılyok canms enn baklavalr fenaa :D
- +1 yıl
Fenadır:))))
hizliresimyukle.com/.../havuzhatirasi.jpg
Soran+1 yıleger fake degılsen ohaa taş :D
- +1 yıl
Fake değilim, mesaj at test et :D
Karın programı da yazarım sana
Soran+1 yıl:D mesaj atmam ama burdn yazrsan olr :D
- +1 yıl
Seni mi s*keceğim arkadaşım niye mesaj atmıyorsun.
Soran+1 yıl:d şaka yapıyım dedım olmadı tamma atıyorum bekle
yaparsında, göbeği yok et ama kesinlikle kas yapma, sıkılaş ama kas olmasın
09 Yorumla
Soran+1 yılevet bende öyle dıyorum
Soran+1 yılben bı yatısta 20 mekııkden fazla cekemıyorum sen 50 dıyosun :/
Soran+1 yıl:d hahaha tamam
Soran+1 yılsaol bn svmıyorum ama :D
Soran+1 yıleveetttt
Kadın dediğin azda olsa ayva göbeği olucak düz kuru kızlar hiç çekiciliği yok.
017 Yorumla
Soran+1 yılıste o yuzden karın kası yapıcm fıt bı görnm esıttır seksılık :D
Soran+1 yılyes baby :D asdasdas tabıkı hayr önce yuz guzellıgı vr tabı. d
Soran+1 yılsaol o bnde mevcut ztn :D
Soran+1 yıl:D hahahahaha bendım o
Soran+1 yıl:D korkun benden aklnızı alırım
Soran+1 yılşıka şıka :D
Soran+1 yıltamam oynamıyom :D
Soran+1 yılvalla he :D
Soran+1 yıldgru
Erimesi zor gıdalar tüketme, şeker yağ aburcubur gibi, 5 aya kadar gider
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 aymı ıyıyms gbı durdu snkı ama cok :/
Soran+1 yılnasıl olcn
Soran+1 yıl:D hahaha tamam anlat dnlıyorum
sen mekik çekersen 4 pack bile çıkarbilir 6pac %10 yağ oranı ve altında çıkar bence 4 packde gayet güzel görünür bir kadında.
03 Yorumla
Soran+1 yılyaa türkçe knussana :D
Soran+1 yılanladm saol
Erkeklik hormonu vurul karın kası belli olması için. Artı suyuda az tüket karın kasının koşuyu bol yap. Deri altı yağları giderse karın kası zaten ortaya çıkar
142 Yorumla
Soran+1 yılevetde suyu neden az tuketıyorumkı mıdemde ödem olablr o yuzden cok su cııcıyorum
Soran+1 yılo zmn önce ayva göbegnı yok edıyım snra karn kası
Soran+1 yılyok hayr dha bıse ypmadm zaten
Soran+1 yılcalısırım sorun olmz ben dırenclı bırıyım :D
Soran+1 yılolsn bn burdaym sen burdasn bır ay sonra görs :D
Soran+1 yılevet :D
Soran+1 yılsen öyle san :D
Soran+1 yılbellı oluyo :D anlıyom ınanırım he
Soran+1 yılkullanmm onlr hormon :D
Soran+1 yıl:D hms gıt uyu mubarek
Soran+1 yıl:D bırakma bnı
Soran+1 yılhahahaa geldım. d
Soran+1 yılbeeen. D
Soran+1 yılburdaym :D
Soran+1 yılben gdnce gelıyon sende hep :D
Soran+1 yılöyle bn ckıyorum sen cevap atmssn :)
Soran+1 yılözele gelmıyorum ben korkuyorum :D
sürekli karın çalış zamanla göbek eriyecek ama sabretmen lazım ve yediklerine dikkat etmelisin
03 Yorumla
Soran+1 yılevet blıyorum ıns yapıcm
Soran+1 yılhahaha yok benden uzak olsn o bayanlara yakısmıyo :D
+1 yılAyva göbektense hafif karın kası çok daha seksi bence.
017 Yorumla
Soran+1 yılaynen bnde onu dıyorum
- +1 yıl
Bunu yapmak en az 2 yıl alır ama adamı taptırır! galeri2.uludagsozluk.com/.../...i-kadin_441800.jpg
Soran+1 yılırası ayrı ben göbegı erıtmeyı dedım
- +1 yıl
Her gün 45 dk koş ve L Carnitine Yağ Yakıcı kullan. + 3 set 50 tekrar mekik çek. 2 ayda canavar gibi olur karın kasların ;)
Soran+1 yılonlar hormonlu kas bıraknca yag olr :D
- +1 yıl
L karnitinden zarar gelmez. Spor yapıyorum, dinle sen beni :) yağ yakıcı sadece metabolizmayı hızlandırıyor.
Soran+1 yılnerden alınıyo o
- +1 yıl
Spor salonlarında vardır. Nerede yaşıyorsun sen? Bunu kullan; www.protein7.com/.../..._carnitine_liquid_core.jpg bende kullanıyorum.
Soran+1 yılarastrcm :D
- +1 yıl
Peki :)
Soran+1 yılvaay ıyıms * bn spora gıtmıyom evde kendım bısler ypıyorum olurmu kı :D
- +1 yıl
Her gün 45 dk koş ve L Carnitine Yağ Yakıcı kullan. + 3 set 50 tekrar mekik çek. 2 ayda canavar gibi olur karın kasların ;)
dedim ya :) derdin karın çünkü, başka şeyler olsa spora git derdim. Bu l karnitin ve koşu + mekik ile 2 ayda yapılır düzenli olursan.
Soran+1 yılyag yakıyo ynı bu :D
- +1 yıl
Deniyor musun beni? dalcam şimdi sana :D
Soran+1 yılasırı dercde uykm vr ondn böyleym uykm gelınce sarhoşlardn btr oluyorum :d
- +1 yıl
Yat o zaman sabah oku yeniden konuşmamızı :D
Soran+1 yıltmmm :D
+1 yıldusuk karbonhidratli diyetleri uygula, karbonhidrati kesersen gobek gider
016 Yorumla- +1 yıl
pis şişko asdfdhgjgkjh
Soran+1 yılmesela örnek vererek acıklarmısın
- +1 yıl
icinde un olan hicbir seyi tuketme, kaliteli karbonhidrat olarak bulgur ve yulaf ezmesi yiyebilirsin ve aksam 6 dan sonra kesinlikle karbonhidrat tuketme.. gerisini sen arastir :)
iyigelenyiyecekler.com/.../
Soran+1 yıleyw canım saol :D
- +1 yıl
sende saol canım :p
Soran+1 yılricaa :D
Soran+1 yılbişe dıcm senn bu attıklarn ıyı glenler demı yenılmesı gereknlr :D
- +1 yıl
karbonhidrat kotudur, karbonhidratin ne oldugunu ogrenmen icin sana link gonderdim
Soran+1 yılama öyle demıs mesela elma kayısı mandalıne fasulye bunlar ıyı karbonhıdrant demıs ondan dedım
- +1 yıl
Kahvaltı (08.00-09.00)
İki adet yumurta (Suda haşlanarak rafadan ya da kayısı kıvamında hazırlanmış. Tereyağında peynirli omlet de yapılabilir.)8-10 adet tuzu alınmış yeşil ya da siyah zeytinBir avuç içi kadar beyaz peynir,4-5 adet gün kurusu kayısıŞekersiz bitki çayı, su ya da meyve çayıBir (ince belli) çay bardağı ceviz (Ekmek yerine beyaz peynirle birlikte yenebilir. Cevizler mümkünse yeni kırılmış olmalıdır.)
Öğle yemeği (13.00-14.00)
Bir avuç içi kadar dana söğüş, bol salata ve zeytinyağlı fasulyeSalata olarak dilimlenmiş ya da rendelenmiş turp ve havuç veya mevsim salatası, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile hazırlanmalıdır. Bir su bardağı tuzsuz ayranArzu edildiği kadar şekersiz bitki çayı ya da su
Ara öğün (şart değil) (15.00)
Yarım su bardağı kadar ceviz Şekersiz olarak sevdiğiniz herhangi bir çay ya da taze limonlu su - +1 yıl
Akşam yemeği (18.00-19.00)
Balık, yeşil soğan, roka ve turp (Salata bol miktarda hazırlanıp, içine, doğal sirke, limon, az miktarda kristal kaya tuzu ve sızma zeytinyağı ile birlikte tane keten tohumu ilave edilerek hazırlanmalıdır.) - +1 yıl
yeterli mi? canım :)
Soran+1 yıl:d ben böyl dıyetlere gelmm be skılırım
- +1 yıl
kendi diyetimi mi yazayim? haha
Soran+1 yılya ben normal yemegmı yerm akdas ama az yerm ama eksık yerm ama yerım ynı her gun aynı syler feln sıkr bnı :D
+1 yılMekik ile olucak iş degil karbonihidrat iceren gidalar tuketmicksin diyet yapman lazm
03 Yorumla
Soran+1 yılbırı tuket dıyo bırı tuketme dıyo :(
- +1 yıl
Diyet yapmadan karbonihidratli yiyexekler tuketerek karin kasi patlamaz eczaneye git l carnitin al antremandan once ic yarim saat kos sonra mekik harketlerini yapp not bence ayva gobek candir :D
Soran+1 yılherkes bnu dıyo yaa snunda vazgecıcem :D
Moda & Stil konusunda 377 cevap paylaştı. Neden istedogini bilmiyom ama mekik kosu ve bol su isine yarar
010 Yorumla
Soran+1 yılbnlarn hpsnı yapyrum ztn :D
- +1 yıl
Mekigi nasil yapiyosun yaparken dizlerin kiriyo musun. Sonra ellerini kulak hizasina getirip bista birakiyo muaun. dizlerini kirdiktan sonra ayaklarini totoslarina deydirerek mi yapiyosun ^^ eger boyle yaparsan hizli ilerlwrsin ama zorlanabilirsin. Yapabiliyosan helal olshn aende zaten bayagi kas Var
Soran+1 yılbı tarafıma degdırmıyorum ama dızlermı kırıp yapıyorum
Soran+1 yıloda benm farkım olsn o zmn ne dıyım :)
Soran+1 yılben erkek dövyrum orası ayrı mevzuda kas dedıysekte adı olsn kendı olamsn hanı :D
Soran+1 yılhemen arastırıyorum
sakın sakın sakın yapma öyle bişey ya ayva göbek harika birşeydir kıyma ona :@
05 Yorumla- +1 yıl
hepimiz ayvayiz :(
Soran+1 yılahahahaha #direnayva :D
Soran+1 yılahahahahaa ıkı kolo yollym kargoyla :D
olan memelerinide yok etmek istiyorsan yap karın kası
04 Yorumla
Soran+1 yıl:D memele ne alaka
Soran+1 yılkuculsn zaten cok buyuk :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyva göbek ne güzel daha ne ıstıyosun :) Ama kusursuzsa göbeğin pürüzsüzse güzel durur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılya tamm gğzel duruyoda ben sevmıyorum ıste :/
Cevap sahibi+1 yılBence güzel ayva göbek ama tüptüysüz ve pürüzsüz ise. Karın kasını napcan erkekmisin sen :)
Soran+1 yılyok azcık olsun akrın kası dumduz tahta gıbı karn sevmıyorum ıgrenc duruyo :D
+1 yılYaa hayır ayva gobek kalsınnn çok tatlı oluyo ^_^
12 Yorumla
Soran+1 yıl:S uzgunum bn sevmıyorum
- +1 yıl
Peki :'(
bende de bıngıl bıngıl olan azıcık var napıyım :D
013 Yorumla
Soran+1 yılerıt :D
Soran+1 yılnasıl dustun 55 kıloyaa anlatsna bırz :D
Soran+1 yılhapmı ne hapı
Soran+1 yılnıye kullanıyosn bnları
Soran+1 yılanladımm
Soran+1 yılsen erkeksn :D
Soran+1 yılo sence ama :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha len siz buna avya göbek mi diyorsunuz? Töbe estf.
15 Yorumla
Soran+1 yılya ne
Soran+1 yılbundan beterlerı var sorsn ayva göbek
Cevap sahibi+1 yılYa ayva gobek ince belde ufacık bisi olur adi üstünde ayva kadar. Bu karpuzz göbek
- +1 yıl
nere yerleştin sapık kadın ^^
Soran+1 yılsenle ugrasamıcm sevıyemde deglsn cnkum canm bb :D
+1 yılmekik ve şınav birebir
01 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum
mekik ve koşuyla gider
01 Yorumla
Soran+1 yılıns
ayva göbeğin varsa bırak kalsın
01 Yorumla
Soran+1 yılkalmasın
Bence Biraz Zor Olucak
01 Yorumla
Soran+1 yılolsunda
- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılkas out ayva göbek in
02 Yorumla
Soran+1 yıldıyosun :)
- +1 yıl
bayan da kas neymis ya. yeni yeni adetler çıkarmayin :)
Hard Fox 6 Pack önerim..
03 Yorumla
Soran+1 yılone dmeke ya
Soran+1 yılhmm
+1 yılbende karpuz göbeğimi yok etmeliyim :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D et
+1 yılama ayva göbek çok tatlı ya...
01 Yorumla
Soran+1 yılyaaa bana göre degıl :(
ayva armut güzeldir ama fazlası zarardır:D
02 Yorumla
Soran+1 yıladsdadsdadsas aynen :D
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılola bilir neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılGitti mis gibi ayva.
03 Yorumla
Soran+1 yılbaklava olsun olmazmı :D
- +1 yıl
Dişlerimi çürütüyor baklava, meyve iyidir :D
Soran+1 yılolmaz o zmn :D
İp atla mekik çek
07 Yorumla
Soran+1 yılhepsnı yapıyorum
Soran+1 yılolur tbı ısterm at yolla gelsn :D
- +1 yıl
kadin.mynet.com/.../...bek-eritme-hareketleri.html al bunun aynısını yap işe yarıyor
Soran+1 yılsaol :D
Soran+1 yılheralde :D
evet yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılayva göbek candır :)
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen yaparsın
00 Yorumla diyet + kardio
08 Yorumla
Soran+1 yılkrdıo ne
Soran+1 yılhmm saol evet yapıyorum
Soran+1 yılyemıyorumda caya sekrerı cok kullanıyom onu bırakmyum bı turlu
Soran+1 yıloff :(
Elbette yaparsın
00 Yorumla
+1 yılmekik çek olur
03 Yorumla
Soran+1 yılevet