Saçlarımla yine başım dertte. 1-2 aydır Bioxcin kullanıyordum iyiydi. Bugün duş yaptım saçlarım keçe keçe oldu, zor taradım, bir de üstüne saçlarım lastik gibi sünüyordu. Sizce saçlarım için en iyi şampuan markası hangisi?Saçlarımı hem güçlendirecek hem sağlıklı yapacak hem de saç dökülmesine karşı etkili olan kaliteli şampuan markaları önerir misiniz?
Ayrıca saç tipine uygun şampuanı belirlemek için şampuan testi yaptırmama gerek var mı?
Saçınız için en iyi şampuanı seçerken şampuanı hangi amaçla kullanılacağına göre seçim yapmanız gerekir. Saç dökülmeleri, besleyici, nemlendirici ve onarıcı gibi özellikler için markaların şampuan çeşitleri vardır. Bunun yanında kuru, yağlı saçlara sahip olanların da buna uygun özel içerikler kullanması gerekebillir.
1. Vichy Saç Dökülmesine Karşı Şampuan
2. Diamond Hair Daily
3. Clear Men Erkek Şampuan
4. Syoss Kuru Şampuan
5. DP Tuzsuz Şampuan
6. LOVE BUTTER Özlü Saç Bakım Şampuanı
7. Bioxcin Yağlı Saçlar İçin Şampuan
8. Elidor Nemlendirici Şampuan
9. Otacı Sarımsaklı Şampuan
10. Urban Care Saç Uzatan Şampuan
1. Vichy Saç Dökülmesine Karşı Şampuan
Vichy Saç Dökülmesine Karşı Şampuan besleyici özelliğiyle öne çıkan bir saç bakım ürünüdür. Saç dökülmeleri, köklerin erken zayıflamasından kaynaklanır. Vichy şampuanı içeriğindeki mineraller sayesinde saç köklerini besleyerek saç dökülmelerinin önüne geçmektedir. Ayrıca saçın canlılığını da arttıran bir şampuandır..
2. Diamond Hair Daily
Diamond Hair günlük şampuan saç tiplerine uygun şekilde formüle edilmiş 3 farklı şampuan içeriğinden oluşmaktadır. Yoğun keratin ve biotin içeren şampuanlar Tüm Saç-Hassas Saç, Kuru Saç ve Yağlı Saçlar için olmak üzere birbirinden ayrılır. Bu şekilde farklı saç tiplerine uygun üretilen şampuanın kendi saç tipinize uygun olanını tercih edebilirsiniz. Diamond Hair Daily şampuan saç dökülmesi, aşırı yıpranmış ve yavaş uzayan saçlarda oldukça etkili bir formülü vardır.
3. Clear Men Erkek Şampuan
Kepeği ve yağı saçtan uzaklaştıran Clear Men Erkek şampuanı, düzenli kullanımlarda kepeği tamamen ortadan kaldırıyor. Saç derisini besleyerek rahatlamasını sağlayan şampuan, bu sayede saç derinizin doğal dengesini korumasına yardımcı oluyor. Clear Men tanımında ise futbol dünyasının yıldız ismi Cristiano Ronaldo ile karşımıza çıkmaktadır.
4. Syoss Kuru Şampuan
Syoss Pure Fresh Kuru Şampuan silikon ve paraben içermeyen formülü sayesinde saçınıza zarar vermeyecek şekilde üretilmiştir. Syoss şampuan, ilk kullanımdan itibaren kalıcı ferahlık sağlaması ile ön plana çıkmaktadır. Kalıntı bırakmayan formülü sayesinde saç derinizi yıpratmayan şampuan aynı zamanda saçınızı kepek ve ölü deriden arındırır. Ayrıca anti alerjik yapısı ile herkesin kullanımına uygundur.
5. DP Tuzsuz Şampuan
DP şampuan, tuz içermeyen formülü sayesinde saçı ve derisini yıpratmadan temizliyor. İçeriğindeki çam terabentin yağı sayesinde saçlarınızın yumuşaklığını, canlılığını ve dayanıklılığını arttırmaktadır. DP Tuzsuz şampuan, saç telleri zayıf olan kullanıcıların kullanımına uygundur.
6. LOVE BUTTER Özlü Saç Bakım Şampuanı
LOVE BUTTER Özlü saç besleyici özellikli saç bakım şampuanı, tüm saç tipleri için uygundur. Bu şampuan içeriğindeki bitkisel aktif bileşenler ve 9 doğal yağ bileşeni sayesinde elektriklenen saçların kolayca şekil almasına yardımcı olur. Boya, çevresel koşullar ve yüksek ısı kaynaklı saç şekillendirme cihazlarının kullanımıyla yıpranan saçların onarılmasına yardımcı olur. LOVE BUTTER Özlü Saç Besleyici Komple Saç Bakım Şampuanı, sertleşen saçları yumuşatırken kopmalara karşı direnç sağlar.
7. Bioxcin Yağlı Saçlar İçin Şampuan
Bioxcin Yağlı Saçlar için formülize edilen şampuan içeriğindeki vitaminler sayesinde saç tellerinizin güçlenmesini sağlarken saçınızın nem bağlamasını sağlar. Bu sayede saçınız yağlı olsa bile ihtiyacı olan nemi bu şampuan ile alabilir. Amino asit kompleksi sayesinde saçın gücünü ve parlaklığını arttıran şampuan aynı zamanda saç kırıklarını da onarır. Böylelikle düzenli kullanımda daha güçlü ve hacimli saçlara sahip olursunuz.
8. Elidor Nemlendirici Şampuan
Elidor'un üretmiş olduğu bu nemlendirici şampuan, saçın ihtiyaç duyduğu nemi sağlamasıyla ön plana çıkan bir nemlendirici şampuandır. Ayrıca saçı canlandırıcı etkisi olan bu ürün anti alerjik bir içeriğe sahiptir. Kuru saç tipine sahip olanlar için ideal bir şampuandır.
9. Otacı Sarımsaklı Şampuan
Doğal ve bitkisel bir şampuan markası olan Otacı, sarımsaklı şampuanı ile, saçları güçlendirerek dökülmelere engel oluyor. İçeriğindeki A, D, E, K ve C vitaminleri sayesinde saçları besleyen şampuan aynı zamanda paraben içermiyor. Sarımsaklı olmasından kaynaklı kötü koktuğu düşünülse de kokusuz bir şampuan diyebiliriz.
10. Urban Care Saç Uzatan Şampuan
Urban Care markasının bu saç uzatan şampuanı biotin esaslıdır. Urban şampuan saçı beslemesinin yanı sıra güçlendirir. İçeriğindeki Biotin sayesinde saça etkin bakım uygular. Bu sayede saç köklerinizi besler. Böylelikle saçlarınızın daha hızlı uzamasına da yardımcı olur.
Saç Tipine Göre Doğru Şampuan Seçimi Nasıl Yapılır?
Doğru şampuan seçmek için ilk önce saç tipinizi bilmeniz ve saç sorununuzu belirlemeniz gerekir. Eğer yıpranmış ve boyalı saçlarınız varsa besleyici şampuan almanız gerekiyor. Eğer yağlı, kuru veya dökülen saçınız varsa saçınızın ihtiyacına göre bir şampuan seçmeniz daha doğru olur.
Hangi Şampuan Markası Daha Sağlıklıdır?
Şampuanlar içeriklerine göre değişik özelliklere sahiplerdir. Bu durumda şampuan markası seçerken içeriğinin doğal ve bitki özlü olmasına dikkat etmeniz daha sağlıklı bir şampuan bulmanıza yardımcı olacaktır. Çoğu şampuan markasının bitkisel şampuanları bulunmaktadır.
Saç Dökülmesine En İyi Gelen Şampuan Hangisidir?
Saç dökülmesi için Vichy Dercos Energisant Shampoo ürünü iyi gelmektedir. İçeriğindeki vitamin ve mineraller sayesinde saçı kökten uca kadar besler, bu sayede dökülmeleri ve kırılmaları engelliyor. Saçlarınızın daha güçlü olması için onarıcı etkiye sahip olan bu şampuanı saç dökülmelerine karşı bakımınızda kullanabilirsiniz.
Benim yıllardır ayıla bayıla kullandığım bir Elidor markası. Son zamanlarda da Elidor turuncu serisini kullanmaya başladım. Çok memnun kaldım ve herkese tavsiye ediyorum. Çok yoğun bir tempom olduğu için saçlarım fazlasıyla yıpranıyor. Elidor'un turuncu setiyle anında onarım sağlandı gerçekten.
Güçlü ve parlak saçlar ise Elidor'un şu serisini öneririm.
Pantene annem kullanıyor. Özellikle kepek sorunu olan insanları kullanıyor. Ama tek başına şampuanı yeterli olmuyor. Mutlaka yanında krem ve bakım spreyi kullanmak şart. En iyi şampuan sıralamasında benim için ikinci sırada. :) Şampuan markaları olarak herkesin ilk aklına gelecek markalardandır. Şampuan yorumlarını okuduğumda öne çıkan markaları başlara yazdım :)
Elseve şampuanlarının en güzel yanı kesinlikle çok güzel kokmasıdır. Ve bu güzel koku uzun bir süre kalıcı oluyor. Ayrıca saç bakım yağları da gerçekten mucizevi. Beş damlayla yumuşacık yapıyor ve uçları koruyor. En iyi şampuan markası sıralamasında tepelerdedir. Ben saçlarımı düzleştirdikten sonra bir iki damla saçlarıma yediriyorum ki güzel koksun ve saç şekillendiricilerinden çok etkilenmesin. En iyiler arasında bence. :)
4. Head and Shoulders
Bu markanın en güzel yanı yağlı saçlara çok iyi gelmesi ve kepek sorununu minimuma indirmesi. Ayrıca dökülmeyi de baya azaltıyor. Çok terliyorsanız ve yağıyla baş edemiyorsanız Head and Shoulders iyi gelecektir size. Erkekler arasında en çok tercih edilen şampuan arasında :) Karşılaştırmalı kullanıcı yorumları için:Erkekler, Clear mı Head and Shoulders mı?
5. Johnson's Baby
Neden bebek şampuanı tavsiye ettiğimi soracak olanlar vardır belki. Hemen açıklayayım. Johnson's Baby şampuanları paraben içermediği için hiçbir zararı dokunmaz saçlara. Hem yumuşacık yapar hem de çok sağlıklı olmasını sağlar. Şampuan sıralamaları arasında yeri en yükseklerde :)
6. Gliss
Uzun saç aşığı mısınız? O zaman tek yapmanız gereken Gliss kullanmak. Ciddiyim :) Yakın bir kız arkadaşım Gliss kullanarak saçları kısa sürede uzadı. Ve sağlık bir şekilde uzadı. En iyi kadın şampuanı listesine rahatlıkla girer. :) Kullanıcı yorumları için:Gliss şampuan kullananlar memnun musunuz? Ama benim kendi kullandığım marka olan Elidor en iyisi. Özellikle de turuncu serisi. Yıpranan saçlara birebir ve mevsim geçişlerinde saçları çok iyi koruyor. Benim saçlarım çok yıpranmıştı. Elidor turuncu şampuan seti sayesinde kendine geldi. En çok kullanılan şampuanzaten. <3 Şampuan markası olarak çok iyidir Gliss.
7. Syoss
En iyi şampuan markası
Syoss şampuanlar da kullananların memnun kaldığı, ihtiyaca, saç problemine yönelik birçok seçeneği olan bir şampuan markası. Özellikle yıpranmış saçlar için olan keratin içerikli şampuanları öne çıkıyor ve kullanıcılar saçlarında oluşan değişimden memnun kalıyor.
8. Kerastase
En iyi şampuan listesi
Kerastase şampuan markası da öne çıkanlardan bir tanesi. Özellikle sülfatsız çeşitleri yoğun ilgi görüyor, kullananlar tarafından sevilerek tercih ediliyor. Saç dökülmesine, yıpranmış saçlara yönelik çeşitleriyle her saç tipine hitap eden ürünü bulunuyor.
En iyi saç şampuan markası ve isimleri nelerdir?
Şampuan isimlerini isterseniz bir listem var elbette.
Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuan
Pantene Micellar Arındırıcı Besleyici Şampuan
L'oréal Paris Elseve 3 Mucizevi Kil Ağırlaştırmayan Bakım Şampuanı
Merhabalar Güçlü ve parlak saçlara sahip olmak için düzenli bakım şarttır. Bolca nemi almalı saçlar.
İlk iş duştan geçer
Düzenli olarak saçlarımızı yıkamamız gerekir bunun içinde en çok yardımcı olan sampuan ve saç kremidir. İyi bir saç bakım seti saçlarına iyi gelecektir.
Bakım yağlarından faydalan
Saç bakım yağları ile saçlarını besleyebilirsin. Fındık yağı, Argan yağı , menekşe yağı, joboba yağı saçlarını hem besler hemde parlaklık kazandırır.
Önerdiğim şampuan ise ; Elidor un güçlü ve parlak serisi
B5 vitamini ile geliştirilmiş yeni Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan, yıpratan ve matlaştıran dış etkenlere karşı saçının her bir telini UV Koruma Teknolojisi ile yumuşak bir şekilde kaplayarak güçlendirir, saçlarının her kullanımda göz alıcı ve parlak kalmasını sağlar. Elidor Güçlü ve Parlak Serisinin Serum Bakım Kremini kullanarak güçlü ve canlı saçlara kolayca kavuşabilirsin. Saçtan kolayca durulanıyor ve saçları ağırlaştırmıyor. Benim korktuğum konulardan biridir saçların ağırlaşması, bu yüzden severek kullanıyorum. Keratin ve Makademya yağı ile güçlendirilmiş formülüyle saçları günlük etkilerden koruyarak, paylaşmayı ve sönük görünmeyi engelliyor. Aynı zamanda saçları dipten uca besliyor. Kolajen ve hyalüronik asitle güçlendirilmiş formülü sayesinde saçların canlı, parlak ve güçlü görünmesini 1 dakika gibi kısa bir süre içerisinde sağlıyor. Bu saç kremini tavsiye ederim dışarı çıkınca güneş maruz kalan saçlarım matlasip kuruyor haliyle bu krem sayensinde hem dış etkenlerden saclarim korunuyor hemde güçlü ve parlak olmasını sağlıyor
En iyiyi daha bulamadım; her bir markayı kullandım hepsini ama şu an kullandığım ve kokusuna aşık olduğum şampuanım Elidor ışıldayan parlaklık mor ambalajı şampuanı harika ben böyle harika kokan bir şampuan daha denemedim bir koklamanı tavsiye ederim marketlerde falan :) ayrıca şampuanın kendisi de pembe renk ve ışıl ışıl simli gibi bayılıyorum şampuanımla yaaa <3
öyle şampuan markası önerilmez her biri bir konuda uzmanlaşmış bir şampuana takılmayacaksın hatta her ay marka değiştir.Saç sorunlarına da gelince şampuanına çam terebentin ve sarımsak koy daha sonra yağlandırmayan durulanabilir saç kremi kullan geçer eminim
Abim hepsinden kullandı ve onu dinlemedim ben de kullandım onun dediği çıktı. Elidor İpeksi Yumuşaklık (sarı renkli olan) ve Blendax Yağlı Saçlar İçin olanı saydam bir şampuan 2 3 gün yıkanmadan geçirebilirsiniz ben şahsen banyo yapmayı pek sevmem.
Habire habire sonra hasta oluyoruz, yazları 2 güne bir yaparım o zaman da Head and Shoulders kullanırım ama Blendax'ı yine geçemiyor çünkü döküyor kardo, ne kullanırsan kullan döküyor. Bir Blendax ve Elidor dökmüyor yağlı saçlar için alanlara sesleniyorum Elidor veya Blendax alın diğerlerini bilemem.
Saclarim yagli ama dipleri kuru yani bugun yikadim mesela yarin saclarim sönuyo kabariklik gidiyo hani temiz olunca geliyo ya bir kabariklik. Bu da koparak dokulma yapiyo bir sacimi tariyim ya da eelimlen sampuan sureyim bir suru sac teli dusuyo. Simdi blendax mi diyosun
Elidor saç dökmez dimi Ben bazı sitelerden bazı insanlardan duyduklarima göre saç döküyormus keçe keçe yapiyomus falan filan normalde bende Elidor kullanıyorum lacivertli aloeli olanı ama içimde korku var ki saçıma bişey olur Elidoru eskiden kullanıyordum onu birkatim panten kullanmaya başladım sonra restorexe yine başladım daha sonra Elidor kullanmaya başladım yeniden yanlış yapıyorum büyük ihtimalle Şuanda da ipek ve Elidor kullanıyorum hangisi daha iyi onda karar veremiyorum hangisi saçıma daha iyi gelir acaba hangisi daha iyi gelirse onu kullanayim
Bence şampuan markası yerine içeriğine göre senin cildine saçlarına uygun olanı bulmalısın. Başta saç tipin saçının özellikleri cildine uygunlugu alerjik bir kimyasal bulunup bulunmadığı önemlidir. Ayrıca şampuan hemen saçında etki göstermez bir süre kullanman gerekir etki için.
Saç tipine uygun olan şampuanı kullanmanı öneririm. Benim saçım yağlı olduğu için Russian Amber Imperial'ı kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum. İstersen biraz içeriğinden bahsedeyim.
Russian Amber Imperial Şampuan, lüks bir saç bakım ürünü olarak bilinir ve özellikle saç sağlığını ve görünümünü iyileştirmeye yönelik formüle edilmiştir. Bu şampuanın başlıca faydaları şunlardır:
1. Saç Güçlendirme ve Onarım:
İçeriğindeki proteinler ve vitaminler, saçın yapısını güçlendirerek kırılmayı önlemeye yardımcı olur.
Yıpranmış saçları onararak daha sağlıklı ve güçlü bir görünüm kazandırır.
2. Nemlendirme:
Saçın nem dengesini korumaya yardımcı olur, özellikle kuru ve mat saçlar için idealdir.
Saç tellerini derinlemesine nemlendirerek parlaklık ve yumuşaklık sağlar.
3. Parlaklık ve Canlılık:
Saçın doğal parlaklığını artırır.
Saçın canlı ve dolgun görünmesini sağlar.
4. Saç Derisi Sağlığı:
Saç derisini besleyerek sağlıklı bir ortam oluşturur.
Kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.
5. Lüks ve Yoğun Bakım:
Amber özleri ve diğer değerli içerikler, saçlara lüks bir bakım sunar.
Saçların daha kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar.
Bu şampuan özellikle kuru, işlem görmüş veya yıpranmış saçlar için uygun ama ben yağlı saçlar için de öneriyorum. Düzenli kullanımda saçın genel sağlığını ve görünümünü iyileştirir.
ARKADAŞLAR ÇOK ONEMLI LUTFEN OKUYUN RICA EDIYORUM :) Arkadaşlar ben herşeyi deniyorum çok uğraşıyorum saçlarım benim her şeyim doğru şampuan benim için çok değerli ama etrafımdakiler çok şampuan değişiminin saça zarar verdiğini söylüyorlar siz bana tavsiye verirseniz ben de çok değiştirmek zorunda kalmam yumuşacık parlak saçlarım olsun istiyorum ve de güzel koksun kolay da uzasın tek parlaklık konusunda sıkıntım var doğru şampuanı bulmak çok zor cidden bütün istediğim özellikler bir arada olmuyor biri oluyor diğeri olmuyor saçımın uzamasını da istiyorum ama çok uzun sürede uzuyor upuzun örgüler at kuyrukları yapmak isterim ama saçlarım omuzumun hafif aşağısında ve bu modelde pek güzel saç modelleri yapamıyorum açık bırakmak favorim oluyor mecburen elidor, hobby, blendax.. bir çok şampuan kullandım ama beğenemedim hiçbirini içime sinmedi elidor saçlarımı sertleştirdi ve döktü (pembe olan) blendax ipeksi olan yumuşak yaptı ama parlak göstermedi off off kızlar tercihlerinize muhtacımm ühühühü :'( :'(
Ablam aynı bu şekilde hem dökülme yaşıyordu hem de saçları çok cansız ve sağlıksız duruyordu. Bioxcin keratin komplex serisini kullanmaya başladı, bir arkadaşının tavsiyesi üzerine. Şu an hem saç dökülmesi durdu hem de daha canlı böyle daha parlak saçları var. Yani bu tarz şampuan kullanımları için benim önerim, teyzemin oğlu kullanmış işe yaramış diyip gidip almaktan ziyade biraz daha araştırılıp alınmasını tavsiye ederim. Çünkü her saçın kendine has sorunları var ve her şampuan farklı sorunlara hizmet eder. Yani en azından Bioxcin için bu şekilde ilerliyor bu olay ona eminim. Ablama da kızdım içeriğini bilmeden etmeden alma diye ama şanslıydı onda işe yaradı. Hani keratin bakımı bir de yani en fazla ne fark edebilir, o yüzden önerebilirim bu seriyi :)
Bence hiç biri siz market ürünleri kullanmaya dewam edin anlık düzeltmeleri olan kimyasal içeriklerden oluşan şampuanlar sizler için o anlık bir onarımı olsa da ileri safalarda zararı daha fazla oluyor gözeneklerinizi tıkıyan şampuanlar doğal olmadığı için saçınızdaki proteinleride öldürüyor. Sizlere tavsiyem doğal ürünler kullanmanız Bir çoğunuzun bu zamanda doğallık mı kaldığını duyar gibiyim üşengeçlik yapmayıp biraz araştırmanızı tavsiye ederim. Benim sürekli kullandığım %98.2 doğal içeriklerden oluşan liquid keratin.
Benim açımdan mı? yoksa kendi açından mı sorduğuna bağlı kardeşim bu soru Yoksa şöyle mi soruna cevap versem ön yargıyı mı daha çok seversin yoksa araştırıp bakmayı mı?
Benim saçlarım çok çabuk yaglanıyor. Ben kaç seneden beri elidor kullanıyordum sonra pantene denemek istedim pantene saçımı keçe gibi yaptı memnun kalmadım. Sonra dove hindistan ceviz özlü şampuanı denemek istedim aldım oda kötü çıktı aşırı kuru yaptı saçlarımı. Sonra loreal paris elseve direnç x3 siyah dışı onu kullandım hatta sac bakım kremi ile birlikte o daha beterini yaptı ailecek saçlarımız döküldü. Hayla saçlarım kendine gelemedi. Elidor kullanıyorum ama yine de saçım dökülüyor geçen hafta blendax aldım reklamlarini da çok görüyordum ondan memnun kaldım saçlarımı daha yumuşak yaptı ayrıca.
market şampuanlarından uzak dur içinde her nane var sülfat paraben silikon vs vs saçın anasını ağlatıyor bunlar bir süre sonra ben bir şampuan aldım nette araştırdım sililon paraben sülfatsız dökülme karşıtı türkiyede 275 tl 925 ml mi 180 ml 90 lira baya bir pahalı ama dünyanın en iyisiymiş bu konuda ben 175 e aldım 1 litre baya bir gider ama çok güzele benziyor dün yıkadım ilk yıkamada yumuşacık yaptı ilk kez dün kullandım :) önceki şampuanım Paull Mitchell di baya güzel special serisini kullandım o da dökülmeyi önlüyor ama biraz pul pul kepek yaptı diye değiştirme kararı aldım
saç ürünleri içerisinde son 6 aydır dercos vichy ürününü kullandım fena değildi fakat genede tatmin olamadım saç diplerimde kepek de var ve dökülüyor sonra doktorumun önerdiği REMOLENT 3'lü saç bakım setini kullanmaya başladım , bir set bitirdim ikincisini yeni aldım rengi siyah biraz garip gelsede kullandığım en başarılı saç ürünü diyebilirim kepek kayboldu uçup gitti , dökülme konusunda ise daha önce kullandığım üründen daha iyi gibi ama biraz daha deneyerek kesin bir şey söyleyebilirim. fakat çok ilginç ve güzel bir ürün şampuan , serum sprey ve solüsyon sprey olmak üzere 3 ürün bir arada … sadece her eczanede bulunmuyor belli başlı eczanelerde bulabilirsin … umarım yardımcı olabilmişimdir…
Reisim suyum ph derecesi oldugu gibi sampuaninda ph derecesi var bir sampuanin ph i cok onemli bir sampuan nekadar cok kopuruyorsa okadar kötüdür ben sabunu tercih ediyorum bizim bankanin karsisinda sabuncu var ordan aliyorum saclarin sagligi icin bu onemli yaninda sac kremi kullaniyorum mis gibi isimi hallediyorum
Senin sacindaki sorunlari filan bilmiyorum ama benim aldigim sabun h. cevizli naneli filan bir sabun acayip rahatlatiyo kafayida bende migren var mesela agri gecmiyo ama o sabunla banyo yapinca geciyo agri filan kalmiyo gibi
Sampuani biraktigim zaman sacli derinin nefes aldigini hissettim ya ayni sekilde vucudumunda oyle saha cok terledigimi ve daha a hasta oldugumu anladim gercektn sampuan kadar lanet bisiy yok
saçlarım zamanında yandı benimde tararken lastik gibi uzardı kuruttuktan sonrada sert olurdu. Elseve mucizevi yağı var krem formunda olan ve yağ formunda olan ikisini de ve kullan. bir de her banyoda saç kremi kullan. en önemlisi de saçını yağlarla besle. Farkı hissediceksin.
Kimyasallar bu günün vazgeçilmezi olduğu kadar da zararlısı. Zeytinyağlı sabun gibisi yoktur. Ben doktorum her hastada elimi sabunlamak zorundayım. Ellerimin, cildimin sağlığını hakiki zeytinyağlı sabuna borçluyum. Kimyasallardan ve kozmotik ürünlerden uzak durmaya çalışın. Çoğu kanserojen.
Gliss bir numara. Sac kreminide almalisin ama. İkisinide duzenli kullanirsan saclarindaki farki goreceksin. İnanilmaz onariyor. 6 ay falan kullandiktan sonrada elseve sampuan ve kremini kullan her 5-6 ayda sampuanini bu ikisi arasinda degistirirsen iyi olur. Bu arada ben her ikisininde kabi sari olanini kullaniyordum. Sen kendi sac tipine gore sec ama.
Ben yıllardır GLİS altın sarısı kutuda olan şampuanı kullanıyorum çok çok memnunum. Üstelik saçlarım yus yumuşak oluyor. Hem besliyor hızlı da uzuyor. Zaten sıvılaşmış keratin var içinde. Boyayla yanmış incelmiş saçlarımı bile hayata dönderdi. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
benim saçım dümdüz ama banyodan sonra hepsi kabarıyo ve 1 gün sonra geçiyo kurutmazsam şu an kullandığım pantene pek önermem daha önceden elidor da ve schwarzkopf kullandım pek önermem bunları kötü olanlarını yazim dedim :D ama şey çok iyi at şampuanı bence
Herkesin saci farklidir Önce saçinda ne eksik onu bilmen lazim mesela benim sacim a markasini kabuk eder seninki b markasini o yuzden sacinin nasil oldugu kuru, yipranmis, islem gormus veya kiriklarmi cok fazla gibi gibi vs solersen daha iyi yardimci olabilirim
Merhaba Diğerlerini boşver en iyisi en sağlıklısı Down Under Natural's Nude Şampuan
Kesinlikle kimyasal olarak saç dökülmesini tetiklemeyen ve cilde zarar veren maddeler içermeyen bir şampuan. İçerisinde SLS, paraben, . fosfat yok ve eco sertifikalı, yani çevreye de size de zarar vermiyor. Fiyatı ithal olduğu için biraz pahalı ancak uzun süre de gidiyor. 18-21 tl arasında, 325 ml.
Canım ben Schwarzhkoph GLiss kullanıyorum ama siyah olanı çikolata kokulu yumuşacık yapıyor saçları Urban Collagen-Kerateninle maskeyle de destek uyguluyorum ama bu ara benim de inanılmaz saç dökülmesi başladı... İkisi ürün saçımı nemlendiriyor ve yumuşacık yapıyor beğeniyorum...
Vaktinde şampuanlara dünya para döktüm. Özel siparişle falan memlekette olmayan markaların şampuanlarını vs. alıyordum. Hiç gerek yok böyle şeylere. Saçı kısa sürede yağlandırmayan, kepek ve kaşıntı yapmayan bütün şampuanlar hemen hemen aynı işi görüyor. Birkaç markanın şampuanını dene ve en çok hoşuna gideni kullan. Schwartzkopf iyi mesela.
Glis kullanıyorum ben bazı arkadaşlarim çabuk yaglandirdigini söylüyor ama bence gayet güzel saç kremi de güzel sönük kabarmamis saç istediğim zaman kullanıyorum özellikle million glos serisi harika inanılmaz bir kokusu var kuaför bile sormuştu.. banyodan sonrada elseve mor kapaklı yağını kullanıyorum ılık fonle kurutuyorum güzel yanı saçlarım 😃
Canim ben clear kullaniyorum cok memnunum bir is icin Afganistan a gitmem gerekti yazın ve sampuanimdan goturdum İstanbul da cok guzsl olan saclarim ayni sampuanla mahvolmuslardi taranmiyordu bile anlayacagin marifet sadece şampuan da değil saclarini yikadigin su da onemli
Bak canım glissin saç bakim serumu var. Watsons gratiste var. Saca sıkıyosun banyodan sonra. Yumusacik yapiyo ve kolay aciliyo. Birde pantenin sac bakim yagi var ben keratinlisini kullaniyorum. Sac yumusacik oluyo. Hic dolasmiyo bile. Ki benim sacim cabuk dagilir
birçok şampuanı denemiş biri olarak elseve diyorum. benim saçlarım çok gür olduğu için kullandığım şampuanın saçımı yumuşak tutup keçe gibi yapmadığını anlıyorum. şampuanın kalitesinde pahalı olması da çoğu zaman yanıltıcıdır.2. olarak pantene de güzeldir. internette insanların yorumların da da 1. elseve 2. pantene seçilmiş.. elsevin kokusu da güzel oluyor.
üç yıl önce saçım kepeklenmeye başladı öyle böyle değil sabah yastığın üstü bembeyaz. Şampuanları denemeye başladım clear bitkisel şampuanlar zeytinyağlı sabun ne denediysem geçmedi. En son head shoulders aldım 3 yıldır kepek yok saçımda bence en iyisi bu.
Marketlerde var mı bilmiyorum, watsons ve gratiste gördüm ve denedim en iyi şampuan Toni&guy ve saç kremi İnanılmaz derecede saçı yumşatıyor kabarıklığı kesin alıyor. Ve önerim saç kurutma makinesi kullanma, bırak kendi kendine kurusun :)
Bir şey sorucam genelde head shoulders dan erkekler memnun arkadaşım saçlarımı döktü demişti sizce nasıl saçları yumuşak yapıyomu kremiyle birliktemi kullanıyorsun
@bayanrosetimes Ben saçlarıma krem kullanmam zaten saçlarım kısa ve şampuan saçları karıştırmıyor gerek yok kreme bence yumuşak oluyor saçlarım ben yıllardır head shoulders kullanıyorum abaşka sampuan fena döküyo saçlarımı çok memnunum bu şampuandan tavsiye ederim he birde eger kepek probleminiz varsa tavsiye ederim yıllardır kullanıyorum hiç kepeğin k sini bile bilmem.
ben bir kere denemeni tavsiye ederim. Küçüğü olsa onun linkini atacaktım ama bunu alsan bile pişman olmazsın. Ben bunu kullanıyorum ve herkes denemeli diye düşünüyorum. Bir de şu an az da olsa indirimde.
Şampuan yerine sirke ve karbonat falan kullanıyorum uzun zamandır. Eğer bir şampuan gerekirse watsons ta OrganiX var onu kullanıyorum ama uzun süre şişe dolu kalıyor çünkü ben artık şampuan kullanmayınca saçık çok yumuşak ve sağlıklı görünüyorö
Tamam Çok teşekkür Bide Birşey Daha Diğcem Kaç Dakka Bekletcem Ve Kaçgünde Bir Sürcem Ve Saç Çıkartırmı Bunların 3ünü Yanıtlarmısın Çok Önemli Hemen Sürmem Gerek
Elde hazırlanan zeytin yağlı sabunlarda bile kostik dediğimiz kimyasal var. Günümüzde ki şampuanların daha zararlarını saymıyorum. sadece Şunu Söyleyeyim size, bir şampuan da 15 adet kimyasal vardır. Artık Gerisini siz düşünün. Ve Saç sorununu bilmeden cilt sorununu bilmeden ürün önermeyiniz.
Cilt ya da Saç problemi olan arkadaş yaza bilir ne sorunu var öğrenmek isterim.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Elde hazırlanan zeytin yağlı sabunlarda bile kostik dediğimiz kimyasal var. Günümüzde ki şampuanların daha zararlarını saymıyorum. sadece Şunu Söyleyeyim size, bir şampuan da 15 adet kimyasal vardır. Artık Gerisini siz düşünün. Ve Saç sorununu bilmeden cilt sorununu bilmeden ürün önermeyiniz.
Cilt ya da Saç problemi olan arkadaş yaza bilir ne sorunu var öğrenmek isterim.
lastik gibi sünüyorsa yanmıştır, geçmişler ola... istediğin marka ürünü al, keratin bakımı yaptır çaresi yok kestirmekten başka.. yok ben kestirmem diyorsan şampuana değil kreme önem ver. ben elseve kullanıyorum.
ben 10 yıldır pantene kullanıyorum istikrarı seviyorum kullanımını da seviyorum bütün ürünlerini yani alışkanlık biraz da bu herkesde aynı olmaz bir kaç arkadaş pantene i sevmemiş elidor daha iyi geldi bana dedi ben pantene den şaşmam
Bioblas en kalitelisi bence. Bide elidor fena değil ama bioblas daha iyi. Benim sacim her sampuanla anlasamaz özellikle market sampuanlari ya yapistiriyo ya da kece gibi yapıyor. Bioblasi baya uzun süre rahatca kullandim.
kerastasenin home capital yoğunlaştırıcı serisine bir bak istersen canım her zaman söylüyorum bakkal marketteki şampuanlar her zaman olmuyor bakım önemli o yüzden biraz paraya kıyıp iyi birşeyler almak lazım
Ben kız arkadaşımın şampuanlarını kullanıyorum, kadınların ürünleri valla bizimkilerden daha iyi :D Elidorun beyaz şişede hindistan cevizlisi var, kokusu falan çok güzel. Z
Kimse yazmamış ama GLISS cok iyi geldi benim sacıma..Onardı ve kremi hiçbir kremin yapmadıgı kadar yumuşatıyor...banyodan sonrada argan yagı suruyorum.Şimdi toparlandı saclarım :)
Ben ilk panten kullanmıştım ve halen onun yanındayım duştan çıkınca şacını makineyle kurutunca dolaştırmıyo pek ve kepek felan sıkıntı göstermiyodu yumuşacık yapıyodu yani
Vichy dünyada ününe sahip. Yanlız benim kullandığım bir şampuan var çok etkili Bir doktor abimin kullandığı bir karışım İçin 8 adet yağ ve bir çok etkili madde mevcut üstelik organik
Markalar ticarete hönelik stratezi üzerine çalıştığından Hiç birine güvenemiyosun neticede para kazanıyo ve ömrün boyuncada senden kazanmaya devam edicekler, içerik ne kadar güvenilebilir sence?
Lorael iyidir ama tum setini kullanmanı öneririm sadece sampuan ile olmaz birde saclarini her dusunda sadece 2 sampuan ile yika ve cok sicak ya da soguk su degil ilik su ile yika 😉
Nerdeyse piyasada olan bütün şampuanları kullandım hiçbiri yaramadı sonra Bimde alışveriş yaparken gözüme A plus diye bir markayı kestirdim gittim şampuanı , kremini aldım tek sefer kullandım iyi geldi hiç zararı yok
Kesinlikle head & shoulders mentollü; yıllardır bitmeyen kepek sorunumu çözdü. Bence müthiş bir şampuan! O kadar doktora gittim kalıcı çözüm olmamıştı...
Yaa Aynı benim Saçım Gibiymiş Şimdi Sana mükemmel Saç uzatan saçını kabartmayan bir şampuan önerecem bayılacaksın ''restorex'' Rengi fıstık yeşili gibi Kullan bayılacaksın :*
Remolent şampuanı cildiye doktorum geçen hafta önermişti aldım kullanıyorum çok süre geçmemesine rağmen fazlasıyla memnun kaldığımı söyleyebilirim. kesinlikle önerebilirim… çok başarılı hele hele Remolent saç kremi muhteşem bence rakipsiz deneyin ne demek istediğimi anlarsınız...
çok şampuan denedim kepek sorunum nedeniyle. 3 4 yıldır clear kullanıyorum çok memnun kaldım. kişiden kişiye değişir bu durum. bir kaç marka değiştir idealini bulursun mutlaka.
Benim saçlarıma hiçbiri gitmiyo :D ama şu an elidorda durdum değiştirdikçe yıpranıyor çünkü -,- en iyisi kuaförlerdeki bidonlarda olanları :D çalışmışlığım var ordan biliyorum :D
Senin saçın hangisini kabul ediyorsa o iyidir ben head sholders ı bırakıp blendax kullandım saçım kepekten gözükmüyodu sonra tekrar head sholders a geçtim memnunum bu demek olmuyorki blendax kötü saça uygun değil :)
Uzun saçlılar için Dove en iyisi fakat kısa saç için head&shoulders daya iyi . Pantene'de bir b*k yok ama bol reklam yaptıkları için kadınlar onu daha çok kullanıyor . Bana kalırsa en iyisi HACIŞAKİR :D
ben pantene kullanıyorum yumuşacık yapıyo hoş saçımın yapısındada var tabi de neyse :P ozoderm varya set halinde veriyorlar onun maskesi işe yarıyor bak gerçekten hoş öneririm :) bizimkiler almıştı denedim başarılı :D