Şampuan olarak Elseve kullanıyorum ama değiştirmek istiyorum. Gliss var aklımda ama hangi serisi güzel ya da güzel mi? Gliss şampuan kullananlar yardımcı olabilir misiniz?
Sık yıkamaktan saçlarım artık çok çabuk yağlanıyor. Alıştırmışım sanırım. Bu şampuanın yağlı ve yıpranmış için olanı var. Almayı düşünüyorum fakat Gliss kullanmış olanlardan görüş almak istedim. Annem Gliss'in fiyatı daha düşük olduğu için iyi olmadığını düşündü her neyse şikayetlerinizi veya memnuniyetinizi yazar mısınız? Schwarzkopf şampuan kullananlar?Gliss şampuan
Saç bakımında en güvenilen markalardan birinin Gliss olduğunu düşünüyorum. Farklı saç tiplerine, saç problemlerine etkili olan birçok seçeneği bulunuyor. Hem saç kremleri hem de şampuanları severek kullanılıyor.
Ben Gliss Serum Deep-Repair olanını kullandım. Saçlarım kısa olsa da kırılmasından şikayetçiydim sabahları uyandığımda çok kötü bir görüntüyle karşılaşıyordum. Bu tamamen yıpranmış, canlılığını yitirmiş saçlar için. Saçları çok iyi onarıyor, memnun kaldım. İsterseniz zarar görmüş uzun saçlar için keratin serum + mikro onarıcı yağ etkili Gliss Supreme Length seçeneği de var. Uzun saçların daha pürüzsüz, kırıksız ve güçlü olmasını sağlıyor. Saçları besliyor.
Gliss şampuan yorumları
Benim dışımda çevremdeki Gliss şampuan kullananlar da saçlarında herhangi bir olumsuzluk yaşamadı.
Gliss yeşil şampuan kullananlar memnun kaldı mı?
Gliss yeşil şampuan kullananlar
Kız arkadaşım saçlarına çok fazla ısı uyguluyor, bu sebeple saçları yıpranmıştı, sağlıklı görünmüyordu. Bu şampuanı arkadaşlarının tavsiyeleri üzerine almış. Saçları güçlendirici etkisi bulunuyor, saç yüzeyinde bulunan hasarları onarıp saçları yeniden yapılandırıyor. Aşırı işlem görmüş, yıpranmış saçlar için çok ideal bir ürün.
En iyi Gliss Şampuan çeşitleri hangileri?
1. Gliss Şampuan Supreme Lenght
Gliss Şampuan Supreme Lenght
Uzun saç aşıkları için özel olarak geliştirilmiş bir seri :) Saç kesmeye son veriyor! İçeriğindeki keratin serum ve mikro onarıcı yağlar sayesinde kırıkları onarıyor ve saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı oluyor. Ayrıca saçları daha parlak, canlı gösteriyor.
2. Schwarzkopf Gliss Intense Therapy Şampuan
Schwarzkopf Gliss Intense Therapy Şampuan
Fön saç kurutma gibi aşırı ısı uygulanan işlemler saç dokusunun içinde bulunan bağları yıpratıyor, kırıyor. Gliss Intense Therapy Şampuan saçları yeniden yapılandırıyor ve yıpranmaya karşı saçları koruyarak, saçların kalitesini arttırıyor.
3. Gliss Ultimate Color Şampuan
Gliss Ultimate Color Şampuan
Renk koruyucu şampuan olarak da biliniyor. Saçların yapısını güçlendiriyor ve saç renginde 12 haftaya kadar kalıcılık sağlıyor. Keratin serum ile güçlendirilmiş formülü sayesinde saçların beslenmesine de yardımcı olarak, yıpranmasının önüne geçiyor.
Gliss şampuan yorumlarına baktığımda en çok bu listede olanların konuşulduğunu gördüm ve size de önermek istedim :)
2008 den beri elsevenin arı sütlü şampuanını kullanıyordum. çok memnundum. 2014 başından beri aldığım süper markette bulamıyorum. bende gelmişken başka bir şampuan alıp cıkıyordum. bir ara sacımda seyrelme hissettim. şampuandan olabilecegini farkettim. şimdi glıss ile elseve arasında kararsız kaldım. bu defa fizandada olsalar alıp kullanacam.
kırıklarını aldırırsan çok daha güzel sonuçlar elde edersin. saçına da düzleştirici falan kullanmayacaksın saçların bayağı uzayana kadar yağ falan kullan uzar saçların. zaten en başta kırıklarını aldırdığın için sağlıklı uzayacak. sana link vereyim orda yazdım ne kullandığımı ve nasıl yapılacağını da anlattım dün.
Elimden geldiği kadar yapmamaya çalışıyorum düzleştiriciyi uzun zamandır örüyorum kestirmekten korkuyorum uzamaz diye çok yavaş uzayan saçlarım var çünkü
elinden geldiği kadar değil artık hiç yapma uzun müddet saçını kendi haline bırak uzasın güzelce. kırığı çok olan saç uzamaz bunu da unutma. uzatmak istiyorsan önce saçını kestirmelisin (boyundan kısalt demiyorum uçlarından kırıklarını aldır). sonra da eğer mantıklı geldiyse (baktıysan) benim kullandığım yağı kullanabilirsin ya da seni daha az uğraştırabilecek bir şey de yapabilirsin. gerçi bu da çok uğraştırmıyor sadece 5-6 saat bekletiyorsun kafanda o kadar ama sen bilirsin yani.
bu seriden çok memnun kalırsın. yıpranmış saçlar için ve cok güzel kokuyor. ama saçlarında yıpranmadan yana şikayetin yoksa bu seriyi kullan ipek gibi yapıyor saçı bende elseve den gectım glisse cok da memnunum
@drop26 ya ben de gliss merak ediyorum benim saçlarım boyalı değil doğal. Ayrıca saçlarım mat ve cansız gibi.. şampuan olarak sadece 1 tanesini alabilirim yani seri olarak değil.. hangisini tavsiye edersin ya?
canım ben hep boyalı saçlar ıcın olanları tercıh edıyorum ya bak şampuanının ıcıne bepanthen ampul,bemiks,evigen bu ampullerden kır birer tüp çalkala o karışır zaten. besler saçını ben uzun zmandır her kutuya kırıyorum bunlardan
herkesin saç tipi farklı,benimki yağlı mesela.glissin benim için artı yönü saçımı daha yumuşak yapması oldu, eksisi ise fazla elektriklendirdi. çok memun olsaydım tavsiye ederdim ama sana nasıl gelir ancak kendin bilirsin :)))
Gliss; İsrail'in resmen saçları dökmek için ürettiği karşılığında kel kafalılardan kazanacağı Filistin'e atılacak kurşunların sembollerinden başka bir şey değil.
Ben cok memnunum sac spreyiyle sampuanini kullaniyorum. Spreyi kullanmadigim zamanlar taranmiyor saclarim boyle yumusacik parlak oluyor kokusuda hos tavsiye :))
sac kırılmasını onarmak yerıne sorunu kökten halledıp uclarını aldırsan, uzaması onarılmasından daha cabuk olur :)
0
2 Yorumla
Gizli Soran
Okadarını düşünebiliyorum, sadece kırılmasını engellemek istiyorumm ama olmuyor çok naif saçlarım hemen kırılabliyor her kırıldığndada kestrmek iş yani..
Gliss çok fazla yağlandırıyor diye biliyorum ama kendim kullanmadım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bir süre önce Gliss kullanmıştım. Fiyatına göre gerçekten iyi bir marka. Kokuları da çok hoş oluyor. Belli bir seri önermek yerine kendi saç tipine uygun çeşidini de bulduysan mutlaka denemelisin.
keratin olduğu için daha iyi geliyo benim saçıma diğerlerini kullanamıyorum mesela
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
gliss çok iyi bence benim saçıma iyi geliyor keratin içerdiği için daha iyi bir şampuana denk gelmedim bide urban care var ama o da gliss kadar güzel değil
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
hiçbir halta yaramıyor neredeyse kullanmadığım şampuan yok bebe şampuanıda dahil şimdi uyduruktan bir tane kullanıyorum
Mrblar ya benim saçlarım çok dökülüyor bide kepeğe karşı hangi rengi kullanmam gerekiyor saçlarım boyalı değil normal saçlar için glissin hangi rengini kullanmam gerekiyor
Bende yağlanma yok kuzenimde oldukça fazla var bir hafta önce kullanmaya başladı sorun kalmadı diyebilirim üstelik canlılkk parlaklık artısı diyebiliriz tamamlayıcı ürünleriyle kullanımdaysa yzun süteli etkiyi hissedeceksiniz
o şampuanlar için yapılan dermatolojik testler diolar ya en cok bilinen yanlıslardan biri kız saç derisi erkek sac derisi yapısı farklı diildir 2. tum şampuanlar yaklaşık olarak aynı sonucları veriyo mucize beklemeyin
Sülfatsız kullan ama glissde var mı yok mu bilmiyorum, ben seri yaptım doğal ve şampuanları. Çok araştırdım hemde. Sülfat saça ve cilde tamamen zarar. Ayrıca içerisinde daha ne kimyasallar var.
Çoğu şampuanı kullandım head and shoulders, gliss, Pantene, urban, capitol, elseve bunlar arasından en sevdiğim tabikide urban ama gliss kullandığım zaman saclarim yumuşacık olmuştu (sert ve kalın sacliyim)
Piyasadaki en iyi şampuan özel yapım şampuan almadıkca tek tercihim bu .Dene fiyatı 10 lira birsey kaybetmessin ama memnun kalıcagını düsünüyorum bide kadınlar için parlak ve daha yumusak yapan saç kremi var ikisini bi arada kullanırsan daha iyi olur ablam kullanıyor saçı normalde güzel olmamasına ragmen şu an iyi görünüyor .d
En İyi Cevaplar