• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Saç Bakım

En iyi şampuan markası hangisi?

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
10
Yapay Zekaya Sor
Saçı kepeklendirmeyecek, güzel kokan bir şampuan markası önerir misiniz?
En iyi şampuan
En iyi şampuan
Marka Soruları Şampuan Soruları Şampuan Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• CoffeeHeaven
    CoffeeHeaven Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 41
    +1 yıl

Şampuan saç bakımımızın en önemli parçalarından bir tanesi. Haliyle saç sağlığımız için çok önemli ve dikkatli seçilmelidir. Ben genel olarak saç problemime uygun, saç tipime göre olan şampuanları tercih ediyorum. Yine de her şampuan çok iyi diye bir şey yok elbette, memnun kalmadığım şampuanlar da oldu. Peki en güzel şampuan hangisi?

En iyi şampuan markaları ve isimleri hangileri?

1. Elidor Anında Onarıcı Bakım Şampuanı

En iyi şampuan hangisi
    En iyi şampuan hangisi

Elidor'un her saç tipine, problemine hitap eden şampuanı bulunuyor. Size gerekli olanı kolaylıkla bulabileceğiniz şampuan markaları arasında. Ben kullandıklarımın hepsinden memnun kaldım. En iyi şampuan hangisi derseniz, yıpranma genel problemimiz olduğu için Anında Onarıcı Bakım şampuanını şiddetle tavsiye ederim :) Saçları kısa sürede onarmaya yardımcı oluyor, içeriğinde kalsiyum ve keratin bulunuyor. Saçları dipten uca besliyor. Kullanıcı yorumları için: Elidor'un onarıcı bakım serisinden memnun kalan var mı?

2. L'oréal Paris Elseve Dream Long Onarıcı Bakım Şampuanı

En iyi şampuan markaları
    En iyi şampuan markaları

Uzun saçlara sahip olmayı kim istemez ki? Saçlarımız zaman zaman yıpranıyor ya da bize küsüyor. Bu durumda uzaması da yavaşlıyor veya duruyor. Elseve Dream Long şampuan hayalimizdeki uzun saçlara sahip olmamızı sağlıyor. Kırılma karşıtı, onarıcı formülü sayesinde saçları canlandırıyor. En iyi şampuan anketinde 2. olmuştu. Kullananlar çok memnun kalmış. Kullanıcı yorumları için: Elseve şampuan nasıl?

3. Gliss Schwarzkopf Intense Therapy Şampuan

En iyi şampuan
    En iyi şampuan

Keratin Serum + OmegapleX içeren formülüyle saçları pürüzsüz hale getiriyor. Saçlarınız elektrikleniyor ve kabarıyorsa bu sorunu en aza indiriyor ve nem oranını dengede tutmaya yardımcı oluyor. Kullanıcı yorumları için: Gliss şampuan kullananlar memnun musunuz?

4. Head & Shoulders Kadınlara Özel Saç Dökülmelerine Karşı Şampuan

En iyi şampuan hangisi bayan
    En iyi şampuan hangisi bayan

En iyi şampuan hangisi bayan diyorsanız ve saç dökülme sorunu yaşıyorsanız kesinlikle önerim Head & Sholders olur. Kadınlara özel üretilen, uygun fiyatlı şampuan markaları arasındadır. Dökülmelerle savaşır ve saçların sağlıklı olmasına yardımcı olur. Kullanıcı yorumları için: Head & shoulders şampuan kullananlar?

5. Blendax Badem Yağı Özlü Şampuan

En iyi şampuan markaları
    En iyi şampuan markaları

Blendax'ın en sevdiğim şampuanıdır. İçeriğindeki doğal badem yağı sayesinde saçın nem oranını dengeliyor ve kurumasına engel oluyor. Aynı zamanda saçların daha canlı ve daha parlak görünmesini sağlıyor.
    Kullanıcı yorumları için: Blendax Kullanan Var Mı ? Memnun Musunuz Kızlar ?

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Matsiyahh
    Matsiyahh Takip Et
    FenomenYoda Yaş: 27
    +1 yıl

Birçok şampuanı denemiş biri olarak; şampuanın saçlarımı derinlemesine temizlemesini, duruladıktan sonra yumuşaklık hissi vermesini, canlılık kazandırmasını isterim. Saç problemlerime yanıt verebilmesi de benim için çok önemli. Örneğin saçlarımda kepek varsa bunu önleyebilecek bir şampuan olmalı, saçlarım kuruysa nem dengesini sağlamalı :) Herkesin arzusu budur sanırım :)

En iyi şampuan hangisi?

En iyi şampuan markası
    En iyi şampuan markası

Elidor'un çeşitleri arasında kaybolmamak mümkün değil :) Ürün yelpazesi oldukça geniş ve tüm saç sorunlarına çözüm olabilecek seçenekleri mevcut. Birçoğunu kullandım diyebilirim. Ben şampuan ve saç kremini seri olarak kullanıyorum genel olarak.

En iyi saç kremi hangisi?

En iyi saç bakım kremi
    En iyi saç bakım kremi

Seri olarak kullandığım için saç bakım kremini de alıyorum. Bu sıralar Esmer parlaklık serisini kullanıyorum. Serum Bakım Kremleri Elidor'un en yeni ürünlerinden. Saçlarım koyu renk ve benim için harika bir seçim oldu diyebilirim :) Saçlarımın canlı görünmesini sağlıyor. Keratin+Melanin içeriyor. Kolayca durulanıyor ve saçlarımda ağırlaşma yapmıyor.

1
    0 Yorumla
  • nazferda
    nazferda Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32 , eic 64%
    +1 yıl

Önceden kullandığım şampuanlar saçlarımı sertleştirdi, zor taranıyordu duştan sonra.. Tavsiye üzerine Elidor'un onarıcı şampuanını kullanmaya başladım. Çok iyi geldi bana saçlarım kendine geldi. Elidor şampuanların özelliği aynı zamanda saçı hızlı uzatması :) Deneyebilirsin canım emin ol memnun kalacaksın.

0
    0 Yorumla
  • Oturundayiyin
    Oturundayiyin Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl

En güzel şampuan Elidor. O kadar çok şampuan ürünü denedim ki, kimisi saçıma zarar verdi, kimisi kepek oluşturdu, kimisi de saç yapımı bozdu. En sonda Elidor'u denedim ve çok memnun kaldım. Kaç yıl oldu, hala Elidor kullanıyorum.

1
    0 Yorumla
  • dude12
    dude12 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

elidor iyi geliyor benim saça. yani herkesin saç yapısı farklı olduğundan herkesin saçına uygun şampuan farklıdır. bence bunu burda sormak yerine zamanla deneyerek bulabilirsin. hangisi iyi geldiyse onla devam edersin

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

144

Cevap

206

Cevap

• AwfulGirl
    AwfulGirl Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 31
    +1 yıl

Benim asla vazgeçemediğim şampuan markası Elidor. Özellikle Anında Onarıcı Bakım serisine bayılıyorum. Saçlarım çok kuru olduğu için saçımı nemlendiren, iyi formüle edilmiş, içerisinde çeşit çeşit yağ, vitamin ve saç için faydalı içeriklere sahip ürünler tercih ediyorum. Bu yüzden Elidor saçımın ihtiyacını genel olarak karşılıyor. Şampuanla uyumlu kremlerini kullanmayı da ihmal etmiyorum. Elidor'da her saç tipi için her ihtiyaca uygun şampuan bulmak mümkün.

0
    0 Yorumla
  • nordun_gadasi
    nordun_gadasi Takip Et
    FenomenEfsane Yaş: 36
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 4b cevap paylaştı.

Öncelikle sen kendi saç tipini bilip ona göre şampuan seçmek gerekiyor gadası ama genelde en çok Elidor serisi kullanılıyor hem kalite olarak iyi hemde saçlara oldukça hacim katıyor

0
    0 Yorumla
  • beyazorkidem
    beyazorkidem Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Siyah saçlı olduğum için Elidor’un Esmer Parlaklık serisini kullanıyorum. Saçlarımı ışıl ışıl parlatıyor çok memnunum. :)

0
    0 Yorumla
  • sssss1747474
    sssss1747474 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Saç tipine uygun olan şampuanı kullanmanı öneririm. Benim saçım yağlı olduğu için Russian Amber Imperial'ı kullanıyorum ve herkese tavsiye ediyorum. İstersen biraz içeriğinden bahsedeyim.

Russian Amber Imperial Şampuan, lüks bir saç bakım ürünü olarak bilinir ve özellikle saç sağlığını ve görünümünü iyileştirmeye yönelik formüle edilmiştir. Bu şampuanın başlıca faydaları şunlardır:

1. Saç Güçlendirme ve Onarım:

İçeriğindeki proteinler ve vitaminler, saçın yapısını güçlendirerek kırılmayı önlemeye yardımcı olur.

Yıpranmış saçları onararak daha sağlıklı ve güçlü bir görünüm kazandırır.

2. Nemlendirme:

Saçın nem dengesini korumaya yardımcı olur, özellikle kuru ve mat saçlar için idealdir.

Saç tellerini derinlemesine nemlendirerek parlaklık ve yumuşaklık sağlar.

3. Parlaklık ve Canlılık:

Saçın doğal parlaklığını artırır.

Saçın canlı ve dolgun görünmesini sağlar.

4. Saç Derisi Sağlığı:

Saç derisini besleyerek sağlıklı bir ortam oluşturur.

Kepek oluşumunu önlemeye yardımcı olabilir.

5. Lüks ve Yoğun Bakım:

Amber özleri ve diğer değerli içerikler, saçlara lüks bir bakım sunar.

Saçların daha kolay taranmasını ve şekil almasını sağlar.

Bu şampuan özellikle kuru, işlem görmüş veya yıpranmış saçlar için uygun ama ben yağlı saçlar için de öneriyorum. Düzenli kullanımda saçın genel sağlığını ve görünümünü iyileştirir.

0
    0 Yorumla
  • mervoztrk
    mervoztrk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

içerisinde zararlı kimyasal bileşenler bulunan ve her yerde reklamı olan şampuanlardan uzak durmanı tavsiye ederim. uzun vadede ciddi sağlık sorunlarının sebebi olabiliyor.
    www.modaorganik.com/friendly-organik-sertifikali-sampuan-500ml
    bunu kullanmanı tavsiye ederim saçının nem oranı dengeleyecektir. organik sertifikalıdır içeriğinde zararlı hiçbir madde yoktur. ayrıca yulaf özü ve provitamin b5 saç dökülmeni durduracaktır zamanla.

0
    0 Yorumla
  • eskiraki
    eskiraki Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 349 cevap paylaştı.

niye gizli sordun onu merak ettim bu arada her şampuan her saca olmaz o yüzden kuaförünün tavsiye ettiği markayı kullanmalı yada kendin deneyerek belirlemelisin şampuanını ama bir sefer kullanıp bu şampuan olmadı diyemezsin en az 10 sefer yıkamalısın saclarını denediğin şampuanla kepek içinde saç kremi en uygun çözüm.

1
    0 Yorumla
  • kirazzz
    kirazzz Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl

Şampuan konusunda her zaman en iyisini isterim gerçi tüm saç bakım ürünlerinde aynı özenle seçimler yapıyorum. Çünkü saçlarımız en güzel aksesuarımız her zaman bakımlı ve sağlıklı olmasını isterim. Seri olarak Elidor ürünleri kullanıyorum. Hem ürün yelpazesi geniş hem de saçlarıma en iyi etkiyi o veriyor.

0
    0 Yorumla
  • apallon35
    apallon35 Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 47%
    +1 yıl

hiç bir şapuan iyi degildir, çünki hepsinin içinde kimysal yapı vardır en güzeli , sabundur, zeytin yaglı ya da yeşil sabun, eger saçların gerçekten önem veriyorsan, banyo suyunun içine elma sirkesi hat yarım litre , bak göreceksin hem parlak hemde gür ve yumuşacık olacak, ya da sarımsak ikrisi yapabilirsin.

0
    2 Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

Evet bir kere yarı sulandırılmış elma sirkesi ile son durulmama suyunu Yaptım yumuşacık olmuştu ama kurutuyor saçlarımı

Yorumla
    • apallon35
      apallon35
      +1 yıl

kesinlikle devam et , saçların çok güzel olacak bundan çok eminim kesinlikle şampuan kullanma , derim , sarımsak ikirinide yap oda dökülme seyrelme ve güçülü kökler ve daha çabuk büyüme saglıyacak ayrıntıda verebilirim istersen

Yorumla
  • mangolin
    mangolin Takip Et
    Xper 2 Yaş: 41 , eic 59%
    +1 yıl

kepek için garanti veremem çünkü herkesin saç derisi çok farklı. Ama piyasadaki bütün şampuanları kullanmış biri olarak (5 liralıkları da sadece kuaförlerde satılan 30-40 liralıkları da ) bana en iyi gelen Pantene Doğal Sentez.

1
    0 Yorumla
  • Fnlfntsy
    Fnlfntsy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Bak sana yemin ediyorum sacımdan kar yağar gibi kepek akıyodu.Abartısız kar yağar gibi ya.Head&Shoulders aldım sadece 2 kere kullandım kepek denen bişey kalmadı saçlarımda canlandı.Harbi diyorum bak reklamlardaki kadar var.

Head&Shoulders <3

2
    0 Yorumla
  • NightCat
    NightCat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

elidor, head & shoulders veya clear bu üçünden birisi olabilir en küçük olanlarından al hangisi saçına uygun gelir kepeği keserse büyüğünü alıp onu kullan.

1
    0 Yorumla
  • BERKAY123456
    BERKAY123456 Takip Et
    Yoda Yaş: 45
    +1 yıl

birçok şampuanı denedim elseve kullanıyorum kokusu da çok güzel. koku önemli değil aslında. şampuanla saçı yıkadığında saçları yumuşak tutması ve keçe gibi yapmaması sert yapmaması önemli.2. olarak ta pantene de çok iyidir. internette en iyi şampuan anketinde de elseve 1. seçilmiş pantene 2. seçilmiş.

1
    0 Yorumla
  • dilara_22
    dilara_22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 53%
    +1 yıl

en iyi şampuan içinde sls olmayanlardır otacı şampuanları mesela çünkü bu şampuanlar saçlardaki yararlı yağları götürmezler

2
    0 Yorumla
  • _Boncuğum_
    _Boncuğum_ Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

Elidor ❤️ saç tipine uygun olanı seç ve kullan pişman olmazsın

0
    0 Yorumla
  • kedicik00
    kedicik00 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 43%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 633 cevap paylaştı.

head shoulders saçımda kepek yok ama yumuşacık yapıyor ve harika kokuyor ince telli saçlı olanlar için.

1
    0 Yorumla
  • muzaffer_abi
    muzaffer_abi Takip Et
    Guru Yaş: 38
    +1 yıl

Hacı Şakir her erkeğin hayatı boyunca en az 1 kez kullandığı veya kullanmak istediği sabun :)

Şampuan olarakta bilmemki hepsi güzell :)

1
    0 Yorumla
  • Ossas
    Ossas Takip Et
    Xper 3 Yaş: 109 , eic 32%
    +1 yıl

bana kalırsa clear men mentollü çünkü önceki kullandığım şampuan ve bir saç bakım yağı yüzünden saçlarımda gözle görülür biçimde kepeklenme oluşmuştu sonra bir denemek istedim ve gerçekten etkisini gösterdi ayrıca çok güzel kokuyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ben head & shoulders kullanıyorum zararını görmedim şu an. Şu nane ferahlığımı mentol ferahlığımı ne var onu kullanıyorum saçlarım hem yağlıydı hem kepekliydi hemde karman çormandı. Şimdi teltel kepek yok yağlanma hiç yok ama tabiki işin kimyasal kısmında hiç bilgim yok ama oldukça faydasını gördüm diyebilirim.

0
    0 Yorumla
  • Come_Inside
    Come_Inside Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 42%
    +1 yıl

Loreal Absolut Repaır Lıpıdıum Şampuan ve Maske kullanıyorum ben, tabı markette falan satılmıyor ve pahalı ama tek kısı kullanacaksan ve sac boyası da uyguluyorsan ıse yarayacaktır.

1
    0 Yorumla
  • begonyaa
    begonyaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 33%
    +1 yıl

bi süredir head&shoulders kullanıyoum, çokta memnun kaldım

1
    0 Yorumla
  • Keanu
    Keanu Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 30%
    +1 yıl

Bugüne dek Blendax kullanıyordum ama Otacı'nın bitkisel şampuanına başladım, iyi gibi bakalım..

1
    0 Yorumla
  • hayal00
    hayal00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

bana guven ve kepek sorununda varsa mutlaka prozinc kullan. sıddetle tavsıye edıyorum bende yakın bı arkadasımdan aldım referansı.)

1
    0 Yorumla
  • sebepsizdavranislar
    sebepsizdavranislar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32 , eic 32%
    +1 yıl

bu aralar elseve'i kullanıyorum ama head and shoulders güzel kokuyor.

1
    0 Yorumla
  • gizemaktas
    gizemaktas Takip Et
    Xper 5 Yaş: 40
    +1 yıl

Dove kepege karşı olabi en etkilisi en güzeli bence o

1
    0 Yorumla
  • oykut
    oykut Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 56%
    +1 yıl

Benim de saçlarım ince telli ve çok çabuk yağlanıyor. Açıkçası bu sorunu çözen bir şampuan bulamadım daha. Ama bildiğim tek şey ne kadar sık yıkarsan o kadar çabuk yağlanıyor. Kısır döngü yani.

0
    0 Yorumla
  • momiche
    momiche Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 45%
    +1 yıl

Urban var gratis ve watsons larda kullanmani oneririm argan yagli ve cay ozlu kullandim cok memnunum kremi de alicaksan pembe olani al mis gibi kokuyo :) 3 gun gitmiyo kokusu :)

0
    0 Yorumla
  • arzubuse
    arzubuse Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl

bence market ürünleri şampuanlardan önce saçlarına bakım yaptır yoksa daha çok yıpranır sonunda çok kısa kestirmek zorunda kalırsın .. ve ben elseve kullanıyorum çok ta memnunum..

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bende artık elseve kullanıyorum :D ha bişey sorcam elseve market şampuanı değil mi ?

Yorumla
    • arzubuse
      arzubuse
      +1 yıl

oda öyle ama sen bunlardan önce keşke bakım yaptırsaydın benim saçlarımda bir sorun yok o yüzden kullanıyorum..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

bakım nasıl yaptrcam ? ne bakımı?

Yorumla
  • l3erna
    l3erna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 52 , eic 45%
    +1 yıl

dalin inceltmez ki saçı .. senin sacın yıpranmış bence ondan kabarıyordur..kırıklarını filan aldırman lazım birde sac kremi kullanmakta kabartır sacları..

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

hoşgeldin abla seni bekliyodum . en iyii sen cevap veriyosn çnkü . pantene geçtim iyi mi ettim sizce?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

facebook linkini ver eklim ordan soru sormak istyrm size...

Yorumla
    • l3erna
      l3erna
      +1 yıl

:) burdan eklersen yardımcı olurum...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

ekledm kabul edin acelem var annem kzııo soru sorcam.

Yorumla
    • l3erna
      l3erna
      +1 yıl

kabul ettim:)

Yorumla
  • ByAti
    ByAti Takip Et
    Xper 2 Yaş: 45
    +1 yıl

ŞAmpuan dan daha iyi olanı defne sabunu.Kullanıyorum memnunum.Ama el yapımı olanını kullanmanı tavsiye ederim.

İllaki şampuan dersen;

Pantene

1
    0 Yorumla
  • promethus
    promethus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46
    +1 yıl

Bazen Eczanelerde saç analizleri yapılıyor ücretsiz.Onları sacının nasıl şampuan ve krem kullanıcagını söylüyorlar en mantıklısı bu arkadaşım.

1
    0 Yorumla
  • nesquik
    nesquik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

head&shoulders kesinlikle elseve kullanıyodum saçlarım byle sert sert değiştrdim 1 haftada yumuşacık oldu + kepek vardı saçımda eser kalmadı

1
    0 Yorumla
  • endereFe
    endereFe Takip Et
    Xper 6 Yaş: 37
    +1 yıl

ben bioblas kullanıyorum hem ferahlatıyor hem saçların dökülmesini önlüyor ;)

1
    0 Yorumla
  • captain007
    captain007 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38
    +1 yıl

benim saçlarıma sadece clear kepek yapmadığı için onu kullanıyorum :D

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

En iyi şampuan ''El Köpük'' şampuanıdır.

- El Köpük Şampuanı -
    Saça zerafet,
    Sağlık-ul sihhet
    Sebil-ul afet
    İlaveten bereket

Patent sahibi: Muhammet Bin Ayva

5
    1 Yorumla
    • Sedef-Pnr
      Sedef-Pnr
      +1 yıl

bune ya
      hahahaha :D :D

Yorumla
  • Musa_84
    Musa_84 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Çoktan beri Clear kullanıyorum değiştirmeye niyetim yook... digerlerinin çoğunu denedim ençok clear ı beğendim clear a devamm..

1
    0 Yorumla
  • Lithium_
    Lithium_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 44%
    +1 yıl

Head Shoulders kullanıyorum çok da memnunum ama Dalan D'olive şampuanı da harika. Saçı çok iyi yumuşatıyor, ve gün içerisinde de etkisi kalıyor.

0
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yaklaşık 6 yıldır z. yağlı yeşil sabun kullanıyorum saçım için. Şampuanlar kimyasaldır ve kansorojendir.

0
    5 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Arap Sabunu Önerirmisin

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Arap sabunu insan temizliği için uygun değildir. En fazla ellerini filan yıkarsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

senin dedin sabunu tam yazarmısın ismini

Yorumla
    • aerolite
      aerolite
      +1 yıl

Kusura bakma anlaşılır zannetmiştim. Zeytin yağlı sabun. Vücudumu da bildiğin beyaz banyo sabunuyla yıkıyorum. ne varsa doğallıkta var. Saçlar alışana kadar belki 1-2 ay geçer ama sonuçta memnun kalırsın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

Önemli Değil Kardeş Eyvallah

Yorumla
  • gülxx
    gülxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 54
    +1 yıl

Yıllardır şampuan kullanan biri olarak diyorum ki yazık artık onları alıp paranı sokağa atma.İçinde Deterjan ve silikon maddeleri var ki bunlar saç döküyor.O yüzden sadece zeytinyağlı sabun kullan.

1
    0 Yorumla
  • umutmkdny
    umutmkdny Takip Et
    Xper 2 Yaş: 39
    +1 yıl

head shoulders cidden çok iyi

ama sana farkli şampuanda iyi gelebilir

bence birkaç farkli marka dene önce hangisi kepeği kesiyorsa onu kullan.

1
    0 Yorumla
  • sevdiğininprensesi
    sevdiğininprensesi Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 44%
    +1 yıl

pantene al seri seklinde kullan. serumunuda al. tek geciyorm bu ara favorim.

1
    0 Yorumla
  • ExCuSzy
    ExCuSzy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

head shoulders süper clear men mentollüde güzel kokar kepek yok bende head shoulders bıakmadı hiç

1
    0 Yorumla
  • hazanjshjdj
    hazanjshjdj Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27
    +1 yıl

panten iki günde sacimi yaglandiryo panten olmadığı kesin

1
    0 Yorumla
  • latteeeee
    latteeeee Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 39%
    +1 yıl

En son olan hem yumuşak hem kepeksiz yapıyor saç dökülmemden kurtuldum.

0
    0 Yorumla
  • kskexxx
    kskexxx Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

En iyi şampuan diye bşey yok.. Hepsi kimyasal onlarınnnn!!!

--Zeytinyağlı sabun,, doğal sabunları kullan--

0
    0 Yorumla
  • blu06
    blu06 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 53%
    +1 yıl

şu aralar restoreks kullanıyorum bende yeni keşfettim fena değil .

0
    0 Yorumla
  • ici-vesma
    ici-vesma Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 41%
    +1 yıl

Markette kampanyaya giren hangisi ise, benim icin en iyi şampuan odur.
    Zaten sacim uc numara.

0
    0 Yorumla
  • yasminxxs
    yasminxxs Takip Et
    Xper 2 Yaş: 52
    +1 yıl

Icinde parafin silikon olmayandir. İpek ya da kuaforlerde kullanilan kiloluk şampuanlar ve hakiki dogal sabunlar en sagliklilari bunlar.

1
    0 Yorumla
  • voluptuous
    voluptuous Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl

ücretsiz saç analizi yapar saç tipini göre şampuan önerirdim ama sadece kızlar demişsin,

0
    0 Yorumla
  • Semido
    Semido Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39 , eic 59%
    +1 yıl

Nijerya'da satılıyor kardeş

Klimanjaro Shop'ta..

Biberiye Yağlı Şampuan

Git al

0
    0 Yorumla
  • pentin
    pentin Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 50%
    +1 yıl
    Saç Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.

panten bir gün kabartıp ikinci gün kullanılmıyor boşver

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

neden s aaıl yani nie kullanılmıyor:?

Yorumla
    • pentin
      pentin
      +1 yıl

ilk gün kabarık olan saç, ikinci gün sönüyor hemen pantenle.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

1,5 aydır clear kullanıyorum kaşınma kepek yağlanma vardı hepsi %75 azaldı 2 günde bir yıkıyorum saçımı şuanda baya rahatım tavsiye ederim mentollü kullanıyorum

0
    0 Yorumla
  • özge92
    özge92 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

elseve kullanıyodum memnundum şimdide bioblasa başladım oda güzel 10 lira falan marketlerde

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Gizli Soran
      +1 yıl

saçlarım çok kuru kepekliii

Yorumla
    • özge92
      özge92
      +1 yıl

önce bir cildiyeciye git iyi bir ilaç yazsın sana sonrada yeni bir şampuan seç kendine

Yorumla
  • winstonblue
    winstonblue Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

biji biji yaparız dalinle bij yaparız her biji dalin

5
    0 Yorumla
  • DigitalTosbağa
    DigitalTosbağa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Dalin bebe şampuanı değil miydi?

bebe şampuanıysa beğen değilse bas eksiyi

1
    0 Yorumla
  • Herkestenfarklı6
    Herkestenfarklı6 Takip Et
    Guru Yaş: 33
    +1 yıl

Clear diyorlar ama ben head % shoulder kulanıyorum. İyi diyemem güzel kokusu var ve saç diplerimin nefes aldıgını hissediyorum. Değiştirebilirim

0
    0 Yorumla
  • monotonhayat
    monotonhayat Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Bence herkesin sampuani farklidir... her sampuani denedim clear iyi geldi... baska biri de dierlerini secer...

0
    0 Yorumla
  • omuryarisi
    omuryarisi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Elidor ama Isıldıyan parlaklık mor şişe sakın digerine bakma bile yag düzenleyici katıyolar. Sacı kecek gibi yapıyo. :D

0
    13 Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

Anlamadım moru alayım mı almayayım mı ya elidor elseveden bile kötü yıllardır elidor kullanmıyorum

Yorumla
    • omuryarisi
      omuryarisi
      +1 yıl

Elidor kötü saten ama ısıldayan parlaklık yazıyo ustunde. Kimya okuyorum bana güven al kullan. Ama her saca iyi gelmiye bilir saglıklısı o bence. :D Vişne çürügü rengi. Sisesi :D

Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

Nasıl ya elidorun bütün renkli olan şişelerde aynı içerik yok mu ki bir tek o mu farklı

Yorumla
    • omuryarisi
      omuryarisi
      +1 yıl

Yag oranı bıraz daha farklı. Bıde kolay taranıyo benim saclarda uzun rahat taranıyo yani. Daha iyisini bulursam ona geçicem.

Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

Yağ ORANI derken içinde yağ mı var ben saçımda ki yağdan kurtulmaya çalışıyorum şampuanda ne yağsı ya

Yorumla
    • omuryarisi
      omuryarisi
      +1 yıl

Off şampuanın ıcıne yag koymasalar saçlarına ellemeye tıksınirsin. :D Her sampuanda war dır. Zeytin yaglı sabun mesela sacınızı yıkarsanız sampuan gibidir. Ama aynı formülün içine Zeytin yagını koymasalar. Keçek gibi olur sacın ve zarar görür. Bikere sıvı sabunla yıkasana sacını anlarsın ne demek istedigimi. :D

Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

tamam iyi gelir mi sıvı sabunda peki

Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

hey allahım sıvı sabun diyor ya :D
      neyse baktım elidorun o dediğiniz kişiden çoğu şikayetçi normalde o kadar yağlanmayan saçlarım bu şampuan ile yıkadığımda ilk gün süper ikinci günü ağırlaşıyor diyenler var içinde ki simlerden sadece saçlar parlıyor başka artısı yok diyorlar elidorun var mı başka rengini önerebileceğiniz 9 renkli şampuanı var baktım da

Yorumla
    • omuryarisi
      omuryarisi
      +1 yıl

Off takıl kafana göre.

Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

Kafama göre çok takıldım öyle olmasa sormazdım bir soru sordum adam akıllı cevap ver lütfen

Yorumla
    • omuryarisi
      omuryarisi
      +1 yıl

Bence en iyisi headensholders dükülmeye kaşi etkili mentollü. Kullan dene iyi gelirse devam et.

Yorumla
    • Penyez_34
      Penyez_34
      +1 yıl

Elidordan yok mu başka iyi olan
      Bilen renkli

Yorumla
    • omuryarisi
      omuryarisi
      +1 yıl

Elidorun digerlerini pek kullanmam. :D O yüzden alıcaksan onu al. Her yerdede bulunmuyo o.

Yorumla
  • JeffBuckley
    JeffBuckley Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Dibinde çok az kaldığında sulandırılıp sulandırılıp 6 ay kullanılan şampuan en iyisidir (:

1
    0 Yorumla
  • amrah-zade
    amrah-zade Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

samopuanimi degistiririm devamli. elidor syoss clear kullanirim

0
    0 Yorumla
  • sadevatandassh
    sadevatandassh Takip Et
    Yoda Yaş: 38
    +1 yıl

elseve'in bir şampuanı var onu kullanıyorum genelde ya beyaz bir şişesi var unuttum adını şimdi

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (290)
Devamını Gör(335)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > En iyi şampuan markası hangisi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

En iyi şampuan markası hangisi? 14 cevap verildi
En iyi şampuan markası nedir? 36 cevap verildi
En iyi şampuan markası? 12 cevap verildi
En iyi şampuan markası hangisi sence? 13 cevap verildi
En kaliteli şampuan markası hangisi? 8 cevap verildi
Sizce en iyi şampuan markası hangisi? 38 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatına giren insanlar sende kalıcı izler bırakır mı, yoksa yeni bir sayfa açtığında eskileri tamamen siler misin?
  • Birinin iyi biri olması, onun doğru kişi olduğu anlamına gelir mi?
  • Hayatımızda her şeyimizi bilen biri olmalı mı?
  • Lanet olsun içimdeki insan sevgisine diyormusunuz hiç?
  • En son ne zaman dışarda tatlı yediniz?
  • Kısır sever misiniz, içinde olmazsa olmaz malzeme nedir?
  • Sizi zorbalayan arkadaşlarınızla nasıl başediyorsunuz, ben dün zorbalandım😅🤦‍♀️?
  • Bir insan, hayatının aşkını tanıdığı hâlde onunla mutlu olamayabilir mi?
  • Kadınlar sabahları neden sinirli olur?
  • Yetinmeyi bilir misin?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨