Elidor turuncu seriden memnun kalan var mı? Ya da memnun kalmayan?Arkasında 5 yıkamadan sonra yapılandırma yazıyor ne kadar doğru? Elidor şampuan kullananların yorumları nasıl?Elidor turuncu kullananlar
Elidor'un onarıcı bakım serisinden memnun kalan var mı?
Hava kirliliği, UV gibi fiziksel faktöreler ve saç boyamak, maşa fön gibi kimyasal faktörler saç yıpranmasına sebep olabilir. Bu yıpranmaları onarmak için özel olarak hazırlanan Elidor Anında Onarıcı Bakım serisi ürünlerini kullanabilirsin. Bu seride bulunan Fiber Aktifler saç lifine nüfuz edebilen ve iç onarım yapabilen küçük moleküllerdir. Saç çekirdeğindeki hasarlı proteinlerle etkileşime girer ve işlevlerini ve performanslarını geri yüklerler. Bu sayede saçın onarılmasına yardımcı olurlar. Elidor Onarıcı serisinde ihtiyacın olan bir çok ürün bulunuyor; şampuan, serum saç kremi, 1 minute süper saç kremi, 7/24 şekillendirici bakım kremi, ekspres bakım sprey. 💖
Elidor her saç tipine göre uygun ürünü kendinde barındırdığı için çok seviyorum :) Saçlarımın durumuna göre tercihlerim değişiyor :) Mevsimsel nedenlerden ötürü dökülmeye başlayabiliyor o zamanlarda Dökülme Karşıtı, çabucak sertleşiyorsa İpeksi Yumuşaklık kullanıyorum :) Hepsinden de çok memnun kaldım.
Benim en sevdiklerim arasında. Çünkü aşırı işlem görmüş saçların onarılmasına, yeniden sağlıklı haline kavuşmasına yardımcı oluyor. İçeriğinde Kalsiyum ve Keratin var ve her ikisi de saçlar için hayati önem taşıyor :) Kalsiyum saçları güçlendirirken, keratin daha sağlıklı olmasını sağlıyor. Saçların nem oranını dengeliyor, kurumanın önüne geçiyor. Bu yüzden Elidor turuncu seri favorim :)
2. Elidor Anında Onarıcı Bakım Serum Bakım Kremi
Elidor turuncu seri
Serum formülüne bayılacaksınız bence, saçlardan hemen durulanıyor asla kalıntı bırakmıyor. Durulama esnasında saçlarınızın nasıl yumuşadığını fark edebilirsiniz :) Bekletmek gerektirmiyor, uyguladıktan sonra hemen durulayabilirsiniz. Saç diplerinize uygulamamaya gayret gösterin.
3. Anında Onarıcı Bakım 1 Minute Süper Saç Kremi
Elidor turuncu
Elidor'un efsane saç kremidir :) Saçlara uygulanır, 1 dakika beklettikten sonra güzelce durulanır. Sonra gelsin sağlıklı saçlar, gitsin yıpranmalar! Arjinin ve seramid ile güçlendirilmiş formülü sayesinde saçlar kısa sürede toparlanır.
Elidor şampuan kullananlar genelde tüm seriyi bir arada kullanıyor. Ben de öyleyim, bir tanesini kullanacaksam seri olarak alıyorum mutlaka :) Elidor 7/24 Onarıcı Etki saç şekillendirici krem şimdi yeni içeriğiyle :) İçeriğinde keratin ve çay ağacı yağı bulunuyor. Hem saç modelinizi gün boyu korumanıza yardımcı oluyor hem de saçlarınızın onarılmasına destek oluyor.
5. Anında Onarıcı Bakım için Ekspres Bakım Spreyi
Turuncu elidor
Elidor kullananlar ekspres bakım spreyinden de çok memnun kalıyor. Kalsiyum ve Keratin içeriyor, saçları anında yumuşatıyor ve nemi dengeliyor. Kuruyan saçlarınız varsa, taramak için çok ideal çünkü taramayı anında kolaylaştırıyor. Saçları da yıpratıcı etkilerden koruyor.
Ben Elidor’un 2 farklı ürününü kullanıyorum. Biri sarı yani ipeksi yumuşaklık diğeri turuncu yani anında onarıcı bakım. Sarıyı kullanıyorum çünkü saçlarım sert. Doğuştan sert aslında ama boya da epey sertleştiriyor. Boya olduğu için de maalesef yıpranmış vaziyette, turuncu olanı bu sebeple kullanıyorum.
Serum Bakım Kreminin içinde keratin ve badem yağı var. Zaten keratinin önemi aşikar. Badem yağını da biz çoğunlukla kaş kirpik serumu olarak kullanıyoruz çünkü güçlendiriyor. Hah aynısı bu krem için de geçerli. Saçına ilk kullanımdan itibaren güç katıyor ve saçının onarılmasını sağlıyor. Hele boyalı saçların varsa süper oluyor açıkçası.
Saç dibine sürmüyorsun biliyorsundur. Ortalarından uçlarına doğru sürüp 30 saniye bekletiyorsun. Sevdiğim bir diğer yanı da bu çünkü ben duşta çok zaman kaybetmeyi sevmiyorum. Öyle süreyim 10 dakika bekleyeyim zor yani benim için 😄 30 saniye yeterli bir süre o sebeple. Kesinlikle tavsiye ederim.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlar boya ve şekillendirme gibi işlemlere maruz kalıp yıpranıyor. Bu durumda yoğun bakım yapmak ve nemlendirmek gerekiyor.
Elidor'un Anında Onarıcı Serum Bakım Kremi tam da bu isteği karşılıyor. İçeriğindeki keratin ve tatlı badem yağı sayesinde kısa sürede onarım sağlıyor.
Saçların ince telli bile olsa endişe etme. Bu Serum Bakım Kremi saçı asla ağırlaştırmıyor ve saçtan kolayca durulanıyor.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ben nerdeyse butun sampuanlari kullandim 14 yildir hemen hemen Elidor kullaniyorum artik. Oncesinde Elidor turuncu renkli olan zeytinyagliydi, sari olani argan yag ozelligi olani kullaniyorum artik. Ve ben memnunum yillardir. Herkesin saci farklidir herkeste ayni sonucu gostermez. Kucuk birsey al dene bak en iyisi
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Sacinin canli gorunmesini istiyorsan dustan once sacina guzel bir sekilde zeytinyagi sur hem sacini besler hem uzatir. Sampuan kimyasal oldugu icin zeytinyagi kadar etki gostermez
Ben dusa girmeden once haftada bir ya da iki kez yumurtanin sarisiyla bir miktar zeytin yagini karistirip dipleri olmak uzere sacimin her yerine yedirerek suruyorum. 1 saat kadar beklettikten sonra dusa giriyorum. Ilk suyla durulayip sampuanla yikiyorum
bende onu kullanıyordum şampuan+kremini sonra üstüne banyodan sonra küçük şişedeki krem sürüyordum bide onun üstüne köpüğünü.saçım çok elektrikleniyordu bende sadece şampuan+krem kullanmaya başladım
ben artık sadece kremını kullanyorum.banyodan sonra saçlarımı önume atyorum fındık kadar kremı elıme suruyorum ve masaj yaparak uyguluyorum pek kabarmyor
Saçlarım uzun ve kendinden dalgalı olduğu için her sabah fön çeker ve üzerine düzleştirirdim. Saçlarımla yapmış olduğum bir karizmam var. 😂 neyse bayağı bir yıprandı ve uçları kırıldı ne biliyim kurudular falan. Bende gittim Elidor'un hem şampuanı hem de saç kremini aldım spreyi falan da varmış bunun sanırım onları almadım. 5 yıkamada düzelir falan yazıyordu. Her yıkamadan sonra saçmalarım yumuşacık oluyor ve mis gibi kokuyor kırıklar da azaldı sanırım. İşe yarıyor sanki. Tavsiye ederim.
hacı bende aldım da benim saçlar cok uzun değil kaldırılcak biçim uzunlukta fön cektiğimde çok yıpranıyodu elektrikleniyodu 3-4 saat sonra çöküyordu bozuluyordu falan elidor onarıcı yapılandırıcı bakım kremi aldım küçük 300ml şekillendirici krem
Elidor önermiyorum. Elidor saçları onarmak bir yana daha kötü hale getiriyor. Ben restorex kullanıyorum içine de yılan, badem yağı döktüm, vitamin koydum yumuşacık oluyor saçlarım memnunum. Sana da öneririm.
Bunlar her saça göre değişiyor sNırım ben kullandığımda saçımı en çok yumuşatan şampuan bu olmuştu baya yumuşak yapıyordu bakımlı filan ama kabartıyo da aynı zamanda bende bıraktım o yüzden kabarık sAç sevmem ben
Elidor kullanmıyorum ama çok övüldü burada. Bir sonraki şampuanımı Elidor alacağım. Sence hangisini alayım? Bunlar renklerine göre mi ayrılıyor yoksa işlevlerine göre mi? :))
Ben çok memnunum saçımı açıcı ile açıp kızıla boyamıştım ve saçım mahvoldu çok dökülüyordu, elidoru kullanmaya başladığımdan beri dökülme azaldı saçlarımda kırıklarda azaldı Banyo yaptıktan sonra çok güzel kokuyor ve yumuşacık oluyor bi ara banyo yaptıktan sonra hastalanmıştım çok bitkindim yataktan kalkamıyordum 3 gün banyo yapmadım kokusu hala ilk günde ki gibi çok güzeldi ve yumuşacıktı tavsiye ederim🙀💖
işe yarıyor ama kafanda uzun süre tutmaman lazım. yıkamalısın. onun yerine gliss sıvı saç kremi kullan. ağırlık yapmaz saçlarına ve mis gibi kokarsın ;)
0
2 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
Bugün gliss şampuan alacağım iyimi tavsiye edermisin siyah bir kutusu var
Elidor kullana kullana saç kalmadı kafamda 😄 Biraz geç farkına varsam da bıraktım. Zararın neresinden dönersen kardır sonuçta. Onarıcı bakım serisi için de aynı şey geçerli 😒
Ama iki tane mor olanı var ışıldayan parlaklık pembemsi mor olanı zaten üzerinde ışıldayan parlaklık yazıyor bir de mat koyu mor ambalajlısı var o değil :)
Ama eger iyi bir şampuan ismi sorarsanız Alman mali olan Tresan sampuanını tavsiye ediyorum. Migros ve eczanelerden alabilirsiniz biberiye ve ısırgan otlu var. Saçı kopurtmeden yıkıyor ve inanılmaz etkili birsey :)
Elidor Ne Diyor