Elidor'un şampuanlarından ne kadar memnunsunuz? Hangisini en çok kullanırsınız ve faydasını gördünüz mü? Elidor şampuanları arasından en yararlısı hangisi sizce?Elidor şampuanları
Merhabalar, uzun yıllardır Elidor kullanan biri olarak Elidor'un şampuanlarından çok memnunum.
Şampuan nasıl kullanılmalı?
Şampuanve kremi saç tipine uygun alman gerekli ve düzenli kullanman lazım. Kısa sürede farkını göreceksin. Saçlar çok kirliyken 2 normalken 1 kez şampuanlanır.
Elidor şampuanlarından hangisi saç tipime uygun?
Ben şu an pembe seri kullanıyorum. Fakat ondan önce siyah kutu olan esmer parlaklık serisini kullanıyordum. Koyu renk saçlarınızın daha canlı görünmesini istiyorsanız, onu tercih edebilirsiniz.
● Saçlarınızı derinlemesine beslemek için - Yoğun Besleyici Kür Kakao ve Shea Yağı Şampuan (kahverengi)
● Saç uçlarınızı güçlendirmek için - Güçlü Saç Uçları Hindistan Cevizi Yağı Şampuan (beyaz)
● Saçlarınızı yağdan ve her türlü kirden iyice arındırmak için - Detox Ferahlığı Limon ve Yeşil Çay Şampuanı (yeşil)
● Saçlarınızın zorluklara meydan okuması ve daha canlı görünmesi için - Canlı ve Dirençli Saçlar Bal ve Papatya Şampuan (kremrengi)
● Yıpranmış saçlarınızın kısa sürede eski haline dönmesi için - Anında Onarıcı Bakım Şampuanı (Turuncu)
● Çabucak sertleşen saçlarınızın yumuşacık olması için - İpeksi Yumuşaklık Şampuan (sarı)
● Kepeklerinizden kısa süre içerisinde kurtulmak için - Kepeğe Karşı Etkili 2si 1 Arada Şampuan (mavi)
Hangisi saçına uygunsa onu seçmen de fayda vardır.
Benim önerim ise şu an kullanıp çok memnun kaldığım Elidor Güçlü ve Parlak Şampuan ♥️
Elidor Güçlü ve Parlak şampuan
Eğer saçlarınız güçsüz ve matlaşmış ise tam da bu seri size göre. İki kere kullanmama rağmen farkı görebiliyorum. İçerisinde bulunan B5 vitamini ile geliştirilmiş formülüyle saçları yıpratan etkilerden koruyor. Aynı zamanda matlaşmanın da önüne geçerek daha canlı saçlara sahip olmamızı sağlıyor. Ayrıca benim en çok dikkat ettiğim bir ürün kullanırken saçlarımı sertleştirmemesidir, galiba en çok sevdiğim özelliği de bu UV Koruma Teknolojisi ile saç tellerini güzelce kaplayarak dipten uca koruyor ve parlak görünüm sağlıyor. Ayrıca saç bakım kremi ile de daha iyi sonuç elde edebilirsin.
johnfrieda kullanıyodum genelde kuaförlerde satılıyo ama bi şampuan için tuzlu biraz. kuaförüm elidoru kullanmamı önerdi kremi ile birlikte piyasadaki en iyi şampuan olduğunu söylüyo kullanıyorum 2 aydır çok ta memnunum :)
Ben memnunum kepek de yapmıyor saçı da yağlandırmıyor sadece saç dökülmesi var o da küçüklüğümden beri sürüyor zaten şampuanla alakası yok kepek yapıyor diyenler o onların sorunudur adam haftada 1 saçını yıkar tabi kepek olur tabi yağlanır saçlarımı 2 günde 1 yıkarım ne yağlanma var ne kepek ne dökülme dökülme var ama bana bakanlar sen de saç dökülmesi mi var diyorlar 1 saçım dökülse 5 saçım uzuyor Elidor un faydası bu da xD
Asla kullanmam piyasada ki bildiğimiz kimyasal içerikli şampuanlardan bir tanesi işte yok 2 si bir arada yok 3 ü bir arada (gerçi bu nescafe ama olsun) :) şampuan ve saç kreminin bir arada olması mümkün değildir olmamalıdır. Ayrıca plastik şişelerinin esnekliklerini artırmak için bol miktarda ftalat maddesi içermesi de cabası. Ben doğal olandan yanayım ve kullanıcıyım.
Benim saç dipleri hassasiyetim olduğu için çok şampuan kullandım ama bana en iyi gelen marka gliss oldu. En rahatlatıcısı o. Denemek istersen pembe şişeyi önerebilirim glisste
Marka olarak berbat.Bir de tüm marketlerde satılıyor.Hiç güzel değil.Ha bu arada bu kadar kötüledim ama benim hala bir favori şampuanım yok...Hepsi boş,hepsi yalan...
Evet şampuan olmuşum ben.Çünkü saçıma önem vermek adına piyasada bulunan tüm şampuanlardan ve kozmetik sabunlardan denedim.denemelerim hala devam ediyor.Bu konuda doktora bile yaparım.O kadar...
Ben Elidorun hindistan cevizlisini kullanmaya başladım ilk günden saçlarım yumuşacık oldu kokusu 2 gündür geçmedi saç uçlarım daha iyi duruyor ben tavsiye ederim
En İyi Cevaplar