AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
655Cevap
Bioblas anti-stres kullanıyorum yaklaşık 1 buçuk senedir çok memnunum :) şöyleki benim saçım da inanılmaz ince telli ve hafif dalgalı hemen sönüyo kafama yapışıyo bioblas kullanmaya başladığımdan beri bu sorunum yok bence bir dene
4 tane şampuan kullanıyorum valla kafa iflas edicek korkuyorum restorex head shoulders dove pantene en güzeli dove
elidor güçlü ve parlak ama sırf kokusunu çok sevdiğimden alıyorum istediğim etkiler için içine bir sürü serum karıştırıyorum :)
Bende bu konuda çok araştırma yapmıştım. çoğu arkadaşımda pantene kullanıyor. ancak fikir edinmen için şu linke bakabilirsin. Birçok seçenek paylaşmışlar...
sürdüğümüz zaman köpürmesini sağlayan maddeler kimyasal olup hepsi zararlıdır aslında sadece saçları yumuşatır yani yararı pek uzun değil zararı çoktur.
Evet biliyordum. Ama bilmeyenlerde bilmiş olduu
Aslında şampuanın saçı kepçelerime gibi şeyler olması iyi bişi bu içinde fazla deterjanlar yok ve o yumuşatıcı sağlayan silikon madde çok yok dmek oluyor
sürekli aynı şampuanı kullanmıyorum bir ara avon kullandım bir ara elseve bir ara garnier. şu an dove kullanıyorum. şampuan değiştirmek iyi oluyor. ama çok sık değiştirmek de kepek yapabilir.
Saclarim yagli ve cok uzun. Gliss in tagli saclar icin olan sampuanini kullaniyorum. Mutlaka saclarini yikamadan once tara acilsin guzelce. Oyle yika. Sac kremi kullanmayida ihmal etme. Tam durula, temiz olsun
Bence market şampuanların hiç biri ben kendim rutin olarak kullandığım marka %99.2 doğal içerikler içeren liquid keratin kremi ve şampuanı
Şampuandan mucize bekliyorsunuz bende bunu anlamiyorm. Sorununu tam olaral anlatirsan bilgim dahilinde yardimci olurum. Kuaforluk yaptim uzun yillar
Bisey soracagim ince telli ve yagli sac yapim var birde dokuluyor saclarim ne onerirsiniz?
Benim saç diplerim yağlı uçları kuru ve saçımı tararken dökülüyor ayrıca ince telli saçlarım nasıl şampuan önerirsiniz?
en iyisi avondan bitkisel sampuan kulln bide icine dogum kontrl hapi atlyor sacm simdi yumusack ve bakimli internetten bir bak derim bide sogan suyu
ben aynı şampuandan iki kere üstüste kullanamam mesela her kutu bittiğinde başka almak zorundayım yoksa kepek oluşuyor
İnce telli saçlar için Zigavus'un Papatya ekstraktlı şampuanını tavsiye ederim. Saç renginde hafif açılmada oluyor :)
Saç kremi sürücen tabikide hatta üstüne serum bile kullanabilirsin neden kullanmıyorsun herkes kullanırken bir türlü anlayamadım doğrusu
Ben elseve kullanıyorum çeşidi saç tipine göre değişir tabi güzel arada otacinin arhan yağlı doğal sampuanini kullandım oda iyiydi
Hacisakir hem sabunu hem sampuani cok kaliteli ozellikle sampuani bir cok kisisel bakimi fazlasiyla sagliyor
bioxcin ilk yıkamada iyi oluyo panten veya elidor al saçı yumuşacık yapıyo bide kremlerini aldınmı onların saçın çok parlak görüncek
KS 4 yıl önce sorulan ve 1 yıl önce eig seçilen soruyu neden bana mesaj olarak attın :x BU ARADA SORUYU SORANIN HESABI AKTİF DEĞİL.
her tür şampuanı kullandım en çok begendigim loreal parıs elseve ama en en iyisi gercekten hacı sakır. hem sacın 3 güne kadar yaglanmıyor ve yumusak oluyor Şu an ise avonun sampuanını kullanıyorum
kesınlıkle kolay tarama yonunden glıss ultımate oıl elıxır sampuanı ve ayrı olan sac kremını al muhtesem sonuc
Nerdeyse hemen hemen hepsini test ettim en iyi en kalitelisi elidor veya head shoulders elidor bir tık daha iyi
Bebe sampuanlarina dair denemis biri olarak gliss ultimate repair kullaniorum cok memnunum daha da memnun kalmak icin ilave sac kremi kullanabilirsin
Ben Phyto şampuan kullanıyorum. Hem doğal hem de kuru saçlı biri olarak benim saçıma oldukça iyi geldi ^^
Dove sampuan kremsiz ama
Ciktigim da hafif nemini alip gliss kullaniyorum super yapiyor taramasan bile ipek gibi parmaklsrinda kayiuor benimde ince telli
Gliss keratinli sac spreyi
Oldum bittim pantene kullanıyorum sadece hiç bir şey sürmem etmem dolgun ve gür saclarım var tavsiye ederim
Valla anacım herkes kendi şampuan reklamını yaparken yok 1. Yok onaylandı falan diyor. Ben Lora-el Paris kullanıyorum çokta memnunum 😁
Bugüne kadar kalına gelen bütün markaların şampuanları denedim ve sonunda istediğimi buldum elidor ışıldayan parlaklık
bir tane şampuan kullanmak çok yanlış ben mesela elidor bitiyor panten aliyorum o bitiyor head sholdears blandax sürekli degisirim en sağlıklısı bu :-D:-D
hiçbiri bu şıkların. matrix biolage, organix, alix avien spa therapy, frederic fekkai, sebastian, kerastase bunlar aklıma gelenler. ama çok iyiler.
pantene kullanıyodum yapıştırdı saçlarımı. blendax ince saclar ıcın olanını kullanıyorum hem vitaminli hemde hacim veriyo. blendax baya iyi
Ben bir süredir Dove kullanıyorum.Normalde saçlarımda biraz kepek vardı bu sorunu ortadan kaldırdı.Ayrıca saçlarım yumuşacık oluyor ve parlıyor.Tavsiye ederim.
Dove öne geçti,arkadaşlar da öyle diyor.
Ayrıca erkekler için olan Dove'larda çıktı,çevremde bu şampuanı kullananlarda var sizin için uygun olabilir bir denemenizi tavsiye ederim.
Teşekkür ederim hanımefendi.
link
komili komili komili turuncu ve sarı kapaklıları şahane yumuşacık yapıyorum benim saçlarımı vallahi :)
Şampuandan değildir,kireçli su şaç düşmanı,bioksine devam et,değiştirmek istersen,clear,headan solders ı kullan,
Benim sacımda senın gibi gür ve kabarık ama benim cok aşırı degil bikabarık beni rahatsız etmıyo ama şampuan olarak marketekişerin içerigi kotu şampuanlar eczane lerdeki şampuanlar bitkisel ve güzel ben cıuq kullanıyorum saclarım kepeklı diye
Head and schoulders bayan saci icin cok yagli bir sampuan. Sen pantene kullan sactaki yag ne kadar az olursa sac okadar güzel olur. Ben kuaför isinde calisiyorum. Sen öbür yorumlari bosver isi bilenin lafina uy :)
Pekiii.. ona da bir bakarım :)
Kesinlikle pantene ve sana onerim sık sampuan degistirme mahvoluyor sonra saclar kepeklenmeler yaglanmalar olusuyor
Kel kalmak istemiyorsanız kimyasal madde deposu şampunalardan uzak durun.. Yeşil zeytinyağı sabunu gerçek can ilacı...
Head & Shoulders derim ama öncelikle bir cildiyeye gidip muayene olmanı tavsiye ederim.
Bioxin Forte kullanıyorum bir süredir. Saç dökülmesine iyi geldi gibi sanki.
Schwarzkopd dökülme önleyici kullan mükemmel bir şampuandır
kerastase dokulme karsi sampuan kullan ama duzenli kullan degistirme...
ben clear men kullanıyorum saçlarım ince telli ve gayet memnun ediyor beni. clearın bayanlar için olanı var mı bilemem ama.
Evet var
Oneririm oyleyse..
kim ne derse desin yves rocher bir fransız markası bütün serisini kullanıyorum saçlarım kabarmıyor yıpranmıyor ve daima nemli
Hangisini kullanıyorsun?
Head and shoulders dunyada acik ara lider. Gizli bileseni sayesinde. Cok uzun bir yaziyla anlatirdim simdi tek tek ama ugrasamam :D
gizli bileseninden kastın ne?
Basbaya gizli aciklanmayan bir formulu var ayni coca-cola gibi
hmm
clear man menthol super bir bayan olarak bende onu kullanıyorum... saclarımı hissetmiyorum adeta menthol yuzunden saclar bin bes yuz oluyo :)))
:D deniyecem.
ben elidor kullanıyorum aslında özellikle kremi çok iyi .fakat bir ssüre sonra dökülmeye başlıyor saçlar.
neden iki kez elidor Fbeus :))
Head Shoulders yok icinde neden ama ):
ynlışlık olmuş:)
birinci o cikar görürsün bak :))
şimdilik elidor gibi :)
ben head shoulders kullanıyorum memnunum. saç tipine göre değişiyor. sana bioblass öneriyorum o da iyi
Teşekkürler.
Bebek şampuanı kullanıyorum ben. Bebekler için zararlı değilse benim için de değildir mantığı ile :)
Çok güzel :)
ks eibi derken :D ilk defa böyle bir şey görüyorum :D mod değil ks ekibi ve balonu kalpten açıklar mısınız bu durumu :)
Admin olduğum anlamına geliyor Anti-Bakteriyel :) Sevgiler...
Kerastase ama çok pahalı Herbal essence çok güzel ama Türkiyede satılımıyo işin aslı ikisini de hiç kullanmadım ^^
Bende duymadım hiç
iyi oldukları doğru ama
Doğrudur
sana ekstra bakım kremi lazım saöların hemen karışıyor ve zor taranıyorsa sadece şampuan değil yanında kremde kullanmalısın...
Birader clear men kullan yağdan kepekten ve dökülmelerden kurtulursun benim saçım yağlıydı kepekliydi ve dökülüyordu düzenli kullanımdan sonra sorunlarım yok oldu
saçım yağ hariç hiçbi problemi yok o da her gün yıkadığım için yağ düzeni bozuldu. Ama eyvallah zaten clear men kullanıyordum.
rica ederim
geçen haftaya kadar clear man kullanıyordum ama geçen hafta evde şampuan bitmişti, annemin elidor'unu kullanmıştım, çok güzel şekil veriyor saça, artık onu kullanıyorum :D
Teşekkürler.
encrypted-tbn1.gstatic.com/images
Budur
Kerastase kullanıyorum ben turuncu kapaklı saç kremiyle birlikte memnunum yani syoss da çok iyi ama
Kullandıklarım arasında en beğendiğim Hayashi, ondan sonra Bioxcin.
www.loccitane.com.tr/...ampuan,45,2,4938,59437.htm
-*/-*/-*
Kusura bakma da ben bir şampuana o kadar para veremem :)
ama çok sağlıklı
sen kulanıyor musun
kullanmıyorum çok pahalı
Ben yeni bir tane aldım doktor tavsiyesi eğer işe yararsa yazarım
Pantene şeffaf olan guxel aynı şekilde dove ve atmaca bitkisel şampuanlar