Pantene şampuanın birkaç çeşidini kullandım aslında iyi bir şampuan. Pantene kepek yapar mı? sorusuna vereceğim cevap hayırdır. Böyle bir sorunla karşılaşmadım. Saçlarımda matlaşma ya da yağlı bir görünüm oluşmadı.
Pantene şampuan yorumları neler?
Pantene şeffaf şampuan kullananların yorumları
Pantene şeffaf şampuan
Aslına bakarsan beni ilk çeken şeffaf olması oldu :D Çok merak edip aldım, bana kalırsa saçları yağlı olanlar mutlaka denemeli. Saçlarımın derinlemesine temizlendiğini hissettirmişti. Zaten içerisinde de temizleme özelliğine sahip micellar var, oldukça güçlü.
Pantene Aqua Light Şampuan kullananların yorumları
Pantene Aqua Light Şampuan kullananlar
İnce telli saçlara sahip olanlara rahatlıkla önerebilirim. Saçları ağırlaşmıyor, canlandırıyor ve yağlanmayı önlüyor. Saçları ince telli olanlar bilir yağlandığı anda kafaya yapışıyor ve çok rahatsız edici bir durum :D Pantene Aqua Light şampuan bu durumu önlüyor.
Pantene Temel Bakım Şampuan kullananların yorumları
Pantene Temel Bakım Şampuan kullananlar
Saç kremi ile birlikte kullanınca etkisi daha kuvvetli oluyor. Saçların sağlıklı olmasını sağlayıp, besliyor. Kullandıktan sonra saçlarım olduğundan daha parlak görünüyordu.
Pantene saç dökülmesine karşı şampuan kullananların yorumları
Pantene saç dökülmesine karşı şampuan kullananlar
Saç dökülmesinin önüne çok kısa bir sürede geçtiğini söyleyebilirim. Özellikle mevsimsel dökülmelerde ilk kullanımdan itibaren farkı görüyorsunuz. Saç dökülmenizin altında vitamin eksikliği gibi nedenler yatıyorsa, öncelikle doktora gitmenizi öneririm. Saç dökülmesine doğal yöntemler için:Evinizde Bulunan Malzemelerle Saç Dökülme Sorununuzu Durdurun!
Yıpranmış saçlar için kullanılan bir şampuan. Saç bağlarını onarıyor ve yeniden yapılandırıyor. Aşırı işlem görmüş, yapısını kaybetmiş saçlara sahipseniz mutlaka kullanın derim. Pantene şampuan kullananların yorumlarında olumsuz bir şeye rastlamadım, saçları dipten uca besliyor ve sağlığına kavuşmasına yardımcı oluyor. Yıpranmış saçlar için önerileri burada bulabilirsiniz: Kuru yıpranmış sert saçlar için çözüm
Benim saçlarım yağlı ve uzun elidordan pantene geçtim temel bakım saçlarımı acayip döktü yıkarken döktü hemde bu pantene hemen yağlanma yaptı açıkçası renksiz panteneyi özledim yine ona dönmeyi planlıyorum bunu boşuna almışım;(
Çok güzel bı şampuan Pantene pro-v kullanıyorum yeni çıkan acayip güzel 1 hafta oldu saçlarım inanılmaz yumuşak ve daha önce kullandığım hiç bı şampuan böyle olmamıştı saçları patlatıyor ve canlandırıyor saçlarım boyalı sarı renge okadar sarı değil ama kapalı sarı ve çok sağlıklı yapıyor saçlarım kolaltima kadar çok güzel bir görünüm sağlıyor
Şampuanım bitti diye mecburen Pantene kullanıyorum 7-8 gündür hep dısarı cıktıgımda da unutuyorum almayı... Saçlarımı acayip derecede kazık gibi yaptı ne kalkıyor sağa yatıyor tek kaldırmak mümkün değil bugün sprey bile zor tuttu ama kepek yok
Çok kuru saçlarım var hep kepek oluyorum. Pantene bu konuda çok iyi. Kremini de kullanıyorum. Erkekler krem mi kullanır diyecekler hiç gelmesin. Çok iyi geliyor saçıma. Memnunum.
10 sene once kullanıyordum ozamanlar fena degıldı, eger kalıtesı bozulmamıssa hala iyidir, hoş artık hicbir sampuanı kullanıyorum resımden anlarsınız :-)
israil mali diye duydum kullanmiyorum artik ne derece dogru onuda bilmiyorum belkide delinin biri kuyuya bir tas atti :)))) Ama kaliteli bir ürün yani denemiştim.
Ben pantenenin güç ve parlaklık şampuanını ondan donra 3 dakika mucizeci onarıcı kremi sürüyorum. yine ıslak saçıma belirgin bukleler kremini kullanıyorum. duştan çıkınca saçımı örüp (kurutmadan) pantanein argan yağını sürup tekrar bukle kremini kullanıyorum saçım sabaga bukle bukle iluyor. ama belki bazı saçlarda değişiklik gösterir. Ben memnunum
Denediğin markalar arasında en iyisi bence pantene. Saçlarım ne yağlı ne de kuru normal. Normal saçlar için olanını kullanıyorum, gayet güzel hacimlendiriyor.
Benim aklıma da müjdeli çorap gibi ne öyle pantene ııyy :) Eski model araba gibi duruyor şekli, nasıl bir hayal gücüyse :D Gel clear' a gel :) Çucuk kraker gibi bişi bu da :DD
pantene den korkuyorum ya mahveder diye saçımı üç dakikada bakım onarım yapan bir saç kremini kullandim pantene nin yumusacik yapiyodu saçımı bidaha almadim ama bilmiyorum kepek ney yapar diye
Şampuanın saç dökülmesi yaptığı yönündeki inanış da doğru değildir. Yıkamada elimize gelen saçlar zaten dökülme aşamasına gelmiş ömrü tamamlanmış olan saçlardır. Saçı yıkamamak saç dökülmesini önlememektedir. Kozmetik açıdan baktığımızda, saçımızın düzenli yıkanması saçımızın temiz, parlak ve canlı olmasını sağlar. Sonuç olarak yıkanmak güzeldir!
sorma ya loreal kullanıyodum inci parlaklığı kokusu yok diye bıraktım. pantene iyidir dimi? kaç tane şampuan aldım ev şampuan dolu annem öldürecek yakında beni :D ev ev değil kozmetik dükkanı. bıraksam mı pantenei saçları matlaştırmaz dimi ya
En İyi Cevaplar