Survivor 2024 All Star kadrosuna bakarken Pınar Saka'yı gördüm. Siz tanıyor musunuz, Pınar Saka kimdir?

Survivor 2024 All Star kadrosuna bakarken Pınar Saka'yı gördüm. Siz tanıyor musunuz, Pınar Saka kimdir?
Selaam, önceden çok sıkı bir Survivor takipçisiydim. Yoğunluğum yüzünden bir ara uzak kaldım ama All Star'ı takip edeceğim. Survivor'a kimler, ne sporcular geldi geçti... Bunlardan biri de Pınar Saka. Türk kısa mesafe koşucusu olan Pınar Saka'yı gelin birlikte tanıyalım.
Yukarıda da bahsettiğim gibi Pınar Saka, kısa mesafe koşucusudur. Başarılı bir sporcu olan Pınar Saka, 2012 Londra Olimpiyatları-A barajını geçerek olimpiyatlarda 400 m branşında yarışan ilk ve tek Türk kadın atlet olarak bilinir. Kariyeri boyunca birçok başarıya imza atmış olan Pınar Saka, 2023 yılında sporu bıraktıktan sonra Alpay Başaran ile 2015 yılında evlendi ve 2018 yılında Kaan adında bir çocuk dünyaya getirdi.
Pınar Saka, Nebraska Üniversitesi Uluslararası İşletme ve Pazarlama Bölümü'nü bitirdikten sonra Boğaziçi Üniversitesi'nde Yüksek Lisans yaptı.
Ayrıca Amerika'da 2009 yılında NCAA tarafından yılın atleti seçildi. 2017 yılında Survivor'a katılan başarılı sporcu; 100m, 200m ve 400m kategorisinde yarışmış, 2005 Akdeniz Oyunları'nda 400m ve 4x400m bayrak kategorisinde ülkemizi temsil ederek bronz madalya sahibi oldu. Olimpiyatlarda da ülkemizi temsil eden Saka, Survivor'da yarışmaya erken veda etti.
Survivor 2024 All Star yarışmacılarından Pınar Saka, 5 Kasım 1985 tarihinde doğdu. 2024 yılı itibariyle Pınar Saka 38 yaşında. Tam bir akrep burcu olan Pınar Saka, hırsı ve başarılarıyla hepimize bunu kanıtladı diyebiliriz bence.
İstanbul'da dünyaya gelen Pınar Saka, aslen Üsküdarlıdır.
Kısa mesafe koşucusu olan Pınar Saka, kariyerinde birçok başarı ve rekor elde ederek olimpiyatlarda Türkiye'yi temsil etmiştir. 2017 Survivor kadrosunda Ünlüler takımında yer alan Pınar Saka, Survivor 2024 All Star kadrosunda kırmızı takımda yer alacak. Kendisine şimdiden başarılar diliyorum, umarım Survivor onun için çok iyi geçer. 🙆♀️
Cevap
1Cevap
Kendisi milli atletimiz
eğer güneş ve ay burcu da su grubuysa. Bu kadar oldukça uyumlu bir su sporcusu olabilir.
Nasıl yasıyor lar o adada ya
Aldıklari parayı görsen sende yaşarsin yemek felanda veriyorlar zaten
Özel hayat hijyen vs nasıl peki. Yemek veriyorlar mı
Yemek veriyorlar ve hijyeni vs de hallediyorlar büyük ihtimalle adaya gelmeden de kaynaşma için birlikte bişiler yapıyorlardir sen inaniyon mu o ünlülerin o skko adada leş içinde aç yaşayacaklarini zaten kızlarda makyaj bile oluyor az çok izleyen bilir full kurgu program ödül oyunlarını vs de kurguyla istediğine kazandırır zaten kavgalar vs de yapmacık eskiden ne kavgalar olurdu
Bizene bundan işsiz misin
Sen pınar mısın yoksa
İlk kez duydum