Survivor yakında başlıyormuş, ben çok severim izlemesini. All Star'da tüm yarışmacılar olacakmış ama Sahra Işık kimdi hatırlayamadım.
Survivor Sahra Işık kimdir?

Survivor yakında başlıyormuş, ben çok severim izlemesini. All Star'da tüm yarışmacılar olacakmış ama Sahra Işık kimdi hatırlayamadım.
Survivor Sahra Işık kimdir?

Selam,
Ben de bu yıl yine heyecanla Survivor All Star programını izleyeceğim. Favori yarışmacım daha belli değil ama program başlayınca belli olur.
Survivor All Star Mavi takım yarışmacısı olan Sahra Işık, sporcu kariyeriyle tanınıyor. Sporcu bir aileden gelen Sahra Işık, İstanbul Haliç Üniversitesi Spor Akademisi mezunudur. Ayrıca modellik de yapan Işık, 2013 yılında düzenlenen Best Of Model yarışmasında 3. oldu.
Sahra Işık, 1991 yılında İstanbul’da doğdu. Başarılı bir sporcu olan Işık, 2023 yılında 32 yaşında oluyor.
İstanbul’da doğan Sahra Işık, Selanik göçmeni.
Spor akademisi mezunu olan Sahra Işık, model ve voleybolcu kimlikleriyle tanınıyor. Başarılı bir sporcu olan Sahra Işık, 7 yıl Fenerbahçe voleybol takımında oynadı. Beşiktaş takımında da yer alan Işık, Milli Takıma kadar yükseldi.

Cevap
3Cevap
Kimse kim banane ki😀😀
Her sene all star mı olur ya
masterchefte bile var, burada niye olmasınn
Yarismaci
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?