Survivor ile tanıdık onu ama kimdir, nedir, ne iş yapar merak ettim. Turabi hakkında neler biliyorsunuz?

Survivor ile tanıdık onu ama kimdir, nedir, ne iş yapar merak ettim. Turabi hakkında neler biliyorsunuz?
Yarışmanın en agresif yarışmacısı bana göre. Şimdiki şöhretini de Survivor sayesinde kazandı.
Tam adı Turabi Çamkıran olan Turabi, genç yaşlarda ünlü olmayı kafasına koymuş olacak ki lise eğitimini yarıda bırakmış. Çok sonra, 2016 yılında açık liseden eğitimini tamamlamış.
2008 yılında "Benimle Dans Eder misin?" isimli dans yarışmasına katılmış. 2013 yılında "Yetenek Sizsiniz Türkiye" yarışmasına katılmış ve yarı finale kadar yükselmiş. 2014, 2015 ve 2018 yıllarında Survivor yarışmasına katılmış. 2014 Survivor'da ve 2015 Survivor All Star'da birinci olarak ard arda iki kez Survivor yarışmasını kazanan ilk kişi olmuş.
Survivor'dan sonra birkaç sinema filmi ve dizide rol almış. Son olarak 2019 yılında ABD'de yayımlanan The Challenge: War of the Worlds adlı yarışmaya katılmış ve şampiyon olmuş.
Turabi 3 Temmuz 1987 tarihinde dünyaya gelmiş. 2024 yılında 37 yaşında olacak.
Turabi, Mersin'in Erdemli ilçesinde dünyaya gelmiş. Ancak aslen Kahramanmaraş Afşin'lidir.
Turabi genç yaşlarında breakdance ve muay thai dövüş sanatıyla ilgilenmiş. Yarışmadan sonra da birkaç projede oyuncu olarak yer almış.
Cevap
4Cevap
Eski Survivor yarışmacısı şimdi tekrar All Star'da yarışıyor. Kendisi özlü sözleriyle ve yaptığı atarlarla gündem olmuştu.
Kafes dövüşlerinde taylandlı garipleri dövüp kendini bruce lee sanan ama hırslı ve hırsı sayesinde en fazla survivor şampiyonluğu bulunan Mersinli bi arkadaştır
Egzoscu bi abimize benziyor sanayiden mi tanıyoruz acaba
Kamyon arkası abimiz
Ne demek o?
Boş muhabbetin teki
Turbo turabi😊
Gereksizin teki