Bu sıra survivor'a sardım dostlar :D Nefise Karatay'a da bayıldım doğrusu ne güzel kadınmış. Merak ettim, hakkında neler biliyorsunuz? Survivor Nefise Karatay Kimdir?

Bu sıra survivor'a sardım dostlar :D Nefise Karatay'a da bayıldım doğrusu ne güzel kadınmış. Merak ettim, hakkında neler biliyorsunuz? Survivor Nefise Karatay Kimdir?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Acun Ilıcalı'nın All Star'da yarışacak isimleri açıklamasının ardından yarışacak kişiler merak konusu oldu :) Açıkçası ben de merak edip bazılarını araştırmıştım. Bunlardan biri de Nefise Karatay.
Survivor Nefise Karatay Kimdir?
Nefise Karatay aslen Balıkesir'li. Eğitimine hala Ege Üniversitesi Spor Bilimleri Bölümünde devam ediyor. Kariyerine ise Fenerbahçe ile başlamış. Bu detay benim ilgimi çok fazla çekmişti :) Aynı zamanda engelli koşu branşında Türkiye ve Balkan şampiyonlukları elde etmiş bir isim.
Survivor Nefise Karatay Yaşında?
Nefise Karatay 25 Şubat 2000 tarihinde dünyaya gelmiş. Yani 23 yaşında biliniyor. All Star yarışmasında başarılı olacağından hiç şüphem yok.
Survivor Nefise Karatay Nereli?
Survivor yarışmasına yedeklerden dahil olup, gösterdiği üstün performans ile finale kadar yükseleen Nefise Karatay, aslen Balıkesir Edremit'li.
Survivor Nefise Karatay mesleği ne?
Nefise Karatay milli atlet. Uzun atlama ve engelli atlama arasında tercih yapmakta zorlansa da seçimi engelli atlama olmuş. Oldukça başarılı, şampiyonluklara sahip olan bir isim kendisi.
Vadiciler kendini belli etsin.
Manken bu kadın