Survivor All Star 2024 yarışmacılarına biraz baktım da Seda Ocak isimli yarışmacıyı gördüm. Bu kadın daha önce de Survivor yarışmasında vardı değil mi? Yanlış hatırlamıyorumdur sanırım. Sizce iyi bir yarışmacı mı? Survivor Seda Ocak kimdir?

Survivor All Star 2024 yarışmacılarına biraz baktım da Seda Ocak isimli yarışmacıyı gördüm. Bu kadın daha önce de Survivor yarışmasında vardı değil mi? Yanlış hatırlamıyorumdur sanırım. Sizce iyi bir yarışmacı mı? Survivor Seda Ocak kimdir?

Hellooo Survivor haayranları! <3
Survivor All Star 2024 başlamadan önce kadrolar açıklandı. Yarışmacılar açıklandıktan sonra da herkes yarışmacıları araştırıyor. Bu soruyu görünce Seda'nın hayranı olan biri olarak hemen bildiklerimi yazayım. 🥰 Survivor Seda Ocak evli mi vs. merak ediyorsanız başlayalım :)
Survivor Türkiye'de adını duyurmuş isimlerden birisi kendisi. Enerjisi ve hırslı duruşuyla dikkat çekmiş ve izleyicilerin takdirini kazanmıştır. Bursa Kız Lisesi'nde okuyup mezun olmuştur. Bundan sonrasında sırasıyla anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimini bitirmiştir. Rumeli Üniversitesi'nde spor danışmanlığı yapıyor. Kendisi evli ve 2 çocuk annesi.
Spor hayatı 10 yaşında başlamış. Atlet olarak 100 metre engelli olarak başlamış. En sonunda milli takımda Balkan Şampiyonu olduktan sonra da sporu bıraktı.
Seda Ocak, 17 Ağustos 1985 doğumludur. Bursa'da doğmuş ve şu anda da 38 yaşındadır.
Bursa'da doğup büyüyen Seda Ocak, aslen de Bursa'lıdır.
Yukarıda da bahsettiğim gibi öncelikle anaokulu öğretmenliği ve spor yönetimi okumuştur. Ardından atlet olarak başladığı sporda, milli takımda Balkan şampiyonu olduktan sonra sporu bırakmıştır. Rumeli Üniversitesi'nde de spor danışmanlığı yapmaktadır.
Umuyorum ki Survivor All Star 2024'te de başarılı olur :)
Seda Ocak, 17 Ağustos 1985 tarihinde Bursa’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Anaokulu Öğretmenliği ve Spor Bilimleri Bölümü’nden mezun olarak tamamlamıştır. 100 metre engelli koşucu olarak uzun yıllar spor dünyasında yer almıştır. Çocuk sahibi olduktan sonra profesyonel sporu bırakmış olsa da atletizm antrenörü olarak görev yapmaya devam etmiştir.
Seda Ocak, 2014 yılında TV8 ekranlarında yayınlanan Ninja Warrior Türkiye isimli yarışma programına katılmış, ancak yarışmanın ilk turunda elenmiştir. Ayrıca, 2019 yılında Survivor Türkiye – Yunanistan yarışmasında da yer almıştır. Şimdi ise Survivor 2024 All Star yarışmasında yarışmaktadır.
Seda Ocak evli ve iki çocuk annesidir. Eşi Yasin Ocak’tır.
Cevap
2Cevap
Bizim lisede beden öğretmeni Sema vardı sarışın buna çok benzeyen bayan, survivora katılmıştı. Onun kız kardeşi bu kadın oda yarışmaya katıldı
17 Ağustos 1985 doğumlu Türk milli atlet.
Kardeşi Sema Aydemir.
Seda Ocak demişsiniz de bu bildiğimiz Survivor Damla 🤔
Survivor bakmıyorum sıkıcı
Gıcık olurum suna
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?