Survivor All Star 2024 kadrosunda gördüm de kimdi bu çocuk yav?

Survivor All Star 2024 kadrosunda gördüm de kimdi bu çocuk yav?

Sercan Yıldırım eski Bursasporlu futbolcu. Şampiyon olduğu sene takıma büyük katkısı olmuştu ve yanılmıyorsam ilk adını orada duyurdu hatta Beyaz Show'a çıkmıştı. Daha sonradan Survivor'da yarıştı şimdi ise tekrar All Star'da yarışıyor.
Sercan hem eski kariyerinde, hem de Survivor tarihinde çok meşhur bir kişi. Yine Survivor yarışmacısı Nisa ile aşklarını duymayan yoktur. :)

Sercan tam bir futbolcu. Daha 7 yaşındayken Bursaspor'un altyapısında futbol kariyerine başlıyor. 2006 yılında düzenlenen Pepsi Cup Turnuvası'nda "En değerli oyuncu" seçilmiş. 1 yıl sonra da Bursaspor'un A takımında yer almış. 2006-2011 yılları arasında, Bursaspor forması ile çıktığı 84 maçta 23 gol atmış. 2008-2009 yılında Bursaspor'la şampiyonluk yaşamış.
2011-2016 yılları arasında Galatasaray'da forma giymiş. Daha sonrasında Sivasspor, Şanlıurfaspor, Balıkesirspor, Giresunspor ve Fatih Karagümrük'te forma giymiş. İlk defa 2020 yılında Survivor yarışmasına katılmış, yarışmayı 6. olarak bitirmiş. 2022 yılında Survivor All Star yarışmasında da mücadele etmiş.
Sercan 5 Nisan 1990 tarihinde doğmuş. 2024 yılında 34 yaşına girmiş olacak.
Sercan Yıldırım Bursa’nın Osmangazi ilçesinde doğmuş. Aslen de Bursalı.
Sercan milli bir futbolcudur. Milli formayı ve birçok takımın formasını giymiştir.
Cevap
2Cevap
Eski futbolcu
Aa hangi takımda oynuyordu?
Hatırlamıyorum
bursasporun eski futbolcusu sercan bu
Bursaspor
Galatasarayda oynayan futbolcu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?