Survivor 2024 All Star'da Çocuklar Duymasın dizisindeki havuç yani Furkan Kızılay da varmış. Bu sene izlemek istiyorum, bu All Star'ı çok merak ediyorum, Survivor Furkan Kızılay Kimdir? Biliyor musunuz?

Survivor 2024 All Star'da Çocuklar Duymasın dizisindeki havuç yani Furkan Kızılay da varmış. Bu sene izlemek istiyorum, bu All Star'ı çok merak ediyorum, Survivor Furkan Kızılay Kimdir? Biliyor musunuz?

Huhu selamlar 🙌
Furkan Kızılay'ı görür görmez, hemen geldim. ☺️ Kendisini pek severim, sesi de güzeldir, şarkıları da hoştur. Survivor 2024 All Star'ı da onun için izlemek istiyorum. Furkan Kızılay'ı az çok tanıyorum ama bu soruyu görünce onun hakkında kısa bir araştırma yaptım. Gelin Furkan Kızılay'ı daha yakından tanıyalım.
Çocuklar Duymasın dizisinde Havuç (Emre) olarak bildiğimiz Furkan Kızılay, İstanbul/Şile'de doğdu. Dizilerin yanı sıra sinema filmlerinde ve reklamlarda da rol aldı. Eğitimini Kadir Has Üniversitesi Enformasyon Teknolojileri bölümünde sürdürdüğü bilinmektedir.
Sesinin güzel olduğunu söylemiştim. Kızılay, 2009 yılında Aşksın Sen isminde albüm çıkardı.
2002 - 2005 yıllarında yayımlanan Çocuklar Duymasın dizisinde küçük bir çocukken 2010 yılında çekimlerine yeniden başlanan dizide büyümüş haliyle Havuç rolünde karakteri yeniden canlandırmaya başladı.
2017 yılında Survivor Ünlüler-Gönüllüler programında Ünlüler takımında yer alan Furkan Kızılay, yarışmada iyi bir performans gösterdi ve şimdi de Survivor 2024 All Star'ın kadrosunda yer alıyor.
2017-2018 yıllarında ise TRT 1'de yayımlanan Aslan Ailem dizisinde Rıfkı adıyla rol aldı.
Survivor 2024 All Star yarışmacılarından Furkan Kızılay, 30 Kasım 1990 tarihinde doğdu. 2023 yılı itibariyle Furkan Kızılay 33 yaşında. Furkan Kızılay aynı zamanda bir yay burcu, enerjikliği oradan geliyor bence.
İstanbul'da dünyaya gelen Furkan Kızılay'ın aslen Mardinli olduğu söyleniyor.
Küçük yaşlardan beri TV'de olan ve gözümüzün önünde büyüyen Furkan Kızılay, Türk oyuncu ve şarkıcıdır. Babası Emin Kızılay, Fitness antrenörü ve eğitmenidir. Babasının sporcu olması Furkan Kızılay'ın sporcu kişiliğinin gelişmesinde büyük rol oynamıştır. Oyuncu ve şarkıcı olmasının dışında lisanslı tenisçidir. Ayrıca kayak yaptığı ve iyi bir yüzücü olduğu da bilinmektedir.

Umarım Survivor 2024 All Star'da çok başarılı olur, kazasız belasız bu süreci tamamlar. 🙏
Cevap
3Cevap
çocuklar duymasın da ki eleman, oyuncu ve şarkıcı diye biliyorum.
Baydı artık. Hele bir de İsrail ürünlerini tanıtıyorlar ya muhtemelen çok tepki alırlar bu sene de İsrail ürünlerini reklamını yapmaya devam ederlerse
Survivor 2014'teki samimi günlerine dönmek için çabalıyor. Bu sene toparlanma olursa olur. Yoksa geçmiş olsun..
Bu yorumumu tüm yarışma için yapıyorum. Format olarak.
İzlemiyorum çok sıkıcı ve kurgu
Bi şarkısı, var beni delirtiyor 😂😂
ışığınla seviştim mi?
@BlackEagleEye her şey seninle isimli şarkısı
Hangi yüzle girdi yine
Havuç işte
Sempatik birisi
izlemiyorum genelde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?