Aslında kendinden çok emin. Bizce böyle bir şey mümkün mü? Onun geçirdiği hamilelik ve lohusalık dönemini bizim de geçirmemiz mümkün mü? 😂 Hamile kalmak istiyorum bu arada, hamile kalmak için önerdiğiniz macun ya da daha hızlı kalmak için başka yöntemleriniz var mı bildiğiniz?
Ahah çünkü aile veya akrabaları baskı yapmıyor. Yabancı bir ülkede sadece çekirdek ailesi ile oturuyor, karışan fitnesi fesadı yok, çok akıllıca bir karar ya👏👏👍
Of hayir ya anlamak cokmu zorr. Hamilelik icin bir engeli bulunmayan ama bir turlu tutturamayanlar kullaniyor. Macunun icindekiler yumurtaligi ve spermi canlandiriyor. ve daha hazir hale geliyor. O zaman sporcularda muz yemesin muz kasmi yapacak simdi de tmmi
Sağol canımın içi. Seninki o macunlarla olmayacak emin ol. Vücudun ne diyorsa o şekilde olacak. Ne yapsan da yine vücudunun istediği zamanda hamile kalacaksın. 25 yaşın altındaysan da hiiiiç düşünme hamile kalmayı.
Ben aşık olayım evleneyim, düzenimi kurayım yatirimlarimi yapayim en son çocuk konusuna gelince 25 yasindan küçüksen dogurma de. Ha tm ben burda da seni dinlerim. Ne zaman cocuk yapacağımı sana sorarim 👀
En İyi Cevaplar